Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pojďme společně se podporovat a sdílet vše co je potřeba ![]()
Já sama jdu na KET v polovině ledna, má to někdo podobně? Nebo začal s IVF?
Příspěvek upraven 03.01.25 v 21:53
Ahoj, já ještě nevím zda leden nebo únor, už jsme se možná někde potkali ne?
Ahoj, prodávám se. Dneškem začínám píchat injekce na stimulaci ![]()
@Soncak Ahoj, držím palečky, ať vše vyjde. Ja byla poprvé v listopadu a mám z toho3 embrya
a jedno se mi bude vkládat příští týden. ![]()
@claudia_v moc děkuji. Jak jsi snášela stimulaci a odber? Kolik jednotek a kolik dní jsi píchala? 🥳 🌸
@Soncak 300 jednotek 8 dní. Celkem to šlo neboj
Odběr - první den to trochu bolelo, ale 2 už byl ok. Jak to máš ty?
@claudia_v já mám polycysticke vaječníky, takže mi dala nižší dávku. Mám 150 jednotek. Od Silvestra jsem spinila, ale přímo krev se rozjela včera. Byla jsem z toho na nervy, že začnu píchat brzo nebo naopak pozdě 🙈 😃.
V úterý mám kontrolní ultrazvuk, tak pak se asi uvidí co a jak.
Kamarádka měla po odběru dost bolesti skoro týden. Snad to budu mít spíš jako ty
![]()
@Soncak já mám taky polycystické vaječníky. Ale zvládlo se to🙂 Taky jsem se bála kdy píchat. Půjdeš rovnou na vložení, nebo KET?
@claudia_v to asi bude záležet, jak se to bude vyvíjet. Zkusím věřit dr., co mi doporučí.
Ty jo, také jsi měla nejdřív spineni tedy?
Moc ti budu držet palecky 🍀 🙏
@Talllya já předpokládám, že půjdu týdne po tobě
Je to tvé první KET?
@claudia_v 🤩 🙏 🍀
Já měla ten Norethisteron a dr. předpokládala, že po něm se MS rozjede rovnou pořádně, ale nebylo to tak, tak jsem právě u toho byla nervózní no.
Uvidíme, jak vše dopadne. Snad se všechny dockame
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď