Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Talllya jdu na kontrolu 12. Den po MS - kdy ti řekli, kdy po půjdeš na vložení? Bereš si po volno?
@claudia_v píše: Více
Na vklad jdu 19DC. Minulý jsem šla 20DC. Volno si neberu, měla jsem minulý KET a bylo to spis na škodu..
@Talllya píše: Více
Ahojky. Jak prosím myslíš, že to bylo spíš na škodu?
@Soncak píše: Více
Je lepší se soustředit po transferu na běžné věci, neměnit režim, nesedět doma a nepřemýšlet, co se děje. Mnohem efektivnější je chodit do práce, tam samozřejmě třeba zvolnit, ale myslet na pracovní věci a ne jen na to, zda se podařilo či nikoliv.
Ahojky holky. Cítila jste některá při stimulaci bolení břicha nebo tak něco? Od kdy?
Já dnes dala 3. injekci a zatím nic nepozoruji ![]()
@Soncak ja jsem ze začátku byla v pohodě, ale jak se folikuly zvětšovali byla jsem nafoukla jak balvan špatně se mi dýchalo co pohyb to byl problém a pak me bolelo i břicho.
@claudia_v píší pozdě, umřel mi tatínek, já chodím do sanusu v hk..
Já teď jedu z kontroly na klinice. Jsem 6 DC, takže jsem dnes píchla 5. injekci.
Tak na jedné straně mám 10 folikulu, na druhé 8. Rostou sice pomalu, ale rostou. Další kontrola je tento pátek, pak nejspíš ještě v pondělí a koncem příštího týdne by měl proběhnout odběr. Ještě říkala, že mi příště zkontroluje, jestli se jí to jen dnes zdálo nebo jestli se mi tvoří v děloze polyp 🙈
@Talllya držím palce, já byla včera na prvním transferu jsem tu nová ![]()
@Talllya píše: Více
Moc držím palce
. Jdeš poprvé?
@Luca131992 wau, jaké to bylo? Jak to probíhá? Držím moc palečky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Druhy..