Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Talllya jdu na kontrolu 12. Den po MS - kdy ti řekli, kdy po půjdeš na vložení? Bereš si po volno?
@claudia_v píše: Více
Na vklad jdu 19DC. Minulý jsem šla 20DC. Volno si neberu, měla jsem minulý KET a bylo to spis na škodu..
@Talllya píše: Více
Ahojky. Jak prosím myslíš, že to bylo spíš na škodu?
@Soncak píše: Více
Je lepší se soustředit po transferu na běžné věci, neměnit režim, nesedět doma a nepřemýšlet, co se děje. Mnohem efektivnější je chodit do práce, tam samozřejmě třeba zvolnit, ale myslet na pracovní věci a ne jen na to, zda se podařilo či nikoliv.
Ahojky holky. Cítila jste některá při stimulaci bolení břicha nebo tak něco? Od kdy?
Já dnes dala 3. injekci a zatím nic nepozoruji ![]()
@Soncak ja jsem ze začátku byla v pohodě, ale jak se folikuly zvětšovali byla jsem nafoukla jak balvan špatně se mi dýchalo co pohyb to byl problém a pak me bolelo i břicho.
@claudia_v píší pozdě, umřel mi tatínek, já chodím do sanusu v hk..
Já teď jedu z kontroly na klinice. Jsem 6 DC, takže jsem dnes píchla 5. injekci.
Tak na jedné straně mám 10 folikulu, na druhé 8. Rostou sice pomalu, ale rostou. Další kontrola je tento pátek, pak nejspíš ještě v pondělí a koncem příštího týdne by měl proběhnout odběr. Ještě říkala, že mi příště zkontroluje, jestli se jí to jen dnes zdálo nebo jestli se mi tvoří v děloze polyp 🙈
@Talllya držím palce, já byla včera na prvním transferu jsem tu nová ![]()
@Talllya píše: Více
Moc držím palce
. Jdeš poprvé?
@Luca131992 wau, jaké to bylo? Jak to probíhá? Držím moc palečky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Druhy..