Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mesic09 měli jsme syna brzo bylo mi 21,chapu věk u ženy je důležitý a nekdo cas uz nemá, moc dekuji doufam ze to vyjde. Tobe taky přeji aby Vam to vyšlo ❤️ ❤️
Aha, no ja si prave nic nepíchala zajímavé že nekdo ano a nekdo ne proc?
@Luca131992 Dekujeme moc
![]()
Taky nechapu, ze si nekdo picha den pred ovulaci Ovitrelle a vetsinou za 5 dni (kdyz je 5 denni embryo) jde na transfer a nekdo nepicha, jde jen treba na ten kontrolni ultrazvuk po ovulaci a pak na transfer. Nevim cim to je.
Zdravím, já byla dnes 11.1. na třetím KET, držím všem pěsti 🍀
@bluciste přeji hodně štěstí, ať se nějaké embryo vrátí v pořádku po genetice 🙏🏼
Mám to hodně podobně, po 1IVF zbyla dvě zdravá embrya po genetice, ale oba KET neúspěšně, po 2IVF 4 embrya ale po genetice zbyla jedna mozaika a jedno se nepodařilo otestovat 😏 Po rozhovoru s genetikem nám bylo doporučeno zkusit tu mozaiku, popřípadě pak nechat znovu otestovat to druhé, ale to prý nemusí přežít… snažím se věřit, že to vyjde a bude vše ok 🙏🏼 🍀, dnes jsem měla 3KET, ale spis se obávám, ze bude 3IVF 😏
@Jane486 a řekli ti nějakou teorii proč se ti ty testované embryjka nechytly? ![]()
@Tinashe ne, jednoho syna už mám a otěhotněla jsem přirozeně hned, a vše mám jinak v pořádku, prý se to ale prostě stane, že to nevyjde, ze to nemusí hned něco znamenat a někdo má to štěstí, ze to vyjde na poprvé někdo ne…
@Jane486 to mě mrzí, držím palce, ať to u vás má pozitivní závěr a nemusíte na 3. IVF jako my ![]()
Ahoj holky. Jedu z kontroly na klinice. Dnes je to 11. den, co píchám injekce na stimulaci k IVF. Takže jsem 12. DC. Folikuly rostou pomalu, největší má 14mm. Punkce bude nejspíš v sobotu, ale uvidí se ve středu na kontrole. Jelikož mám PCOS, tak se musí se stimulaci pomalu, no
![]()
@Soncak Ahojky,
To není zas tak pomalu já 4 dny před opu měla folikuly 8mm-9mm a jeden i 7mm. A nakonec mi jich odebrali 8 a z toho 5 vajec a všech 5 oplodněných a do 5 teho dne došli 3.
Teď zrovna čekám v centru na prohlídku a USG před ket 😊
Zdravím Vás holky
tak jak se Vám daří?
Dneska jsem si dělala další test jsem 7 den po ket ❤️ ten vrchní je 5den po ket.
@Luca131992 Ahoj, to vypadá hezky 🙂 já měla KET v úterý, dnes jsem zkusila test, ale bílo 🙄 od soboty mě pobolívá břicho jako před MS… Vyloženě nešpiním, ale občas nějaký ten kousek vyjde, tak těžko říct, zda je to sliznice nebo odchod ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.