Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mesic09 měli jsme syna brzo bylo mi 21,chapu věk u ženy je důležitý a nekdo cas uz nemá, moc dekuji doufam ze to vyjde. Tobe taky přeji aby Vam to vyšlo ❤️ ❤️
Aha, no ja si prave nic nepíchala zajímavé že nekdo ano a nekdo ne proc?
@Luca131992 Dekujeme moc
![]()
Taky nechapu, ze si nekdo picha den pred ovulaci Ovitrelle a vetsinou za 5 dni (kdyz je 5 denni embryo) jde na transfer a nekdo nepicha, jde jen treba na ten kontrolni ultrazvuk po ovulaci a pak na transfer. Nevim cim to je.
Zdravím, já byla dnes 11.1. na třetím KET, držím všem pěsti 🍀
@bluciste přeji hodně štěstí, ať se nějaké embryo vrátí v pořádku po genetice 🙏🏼
Mám to hodně podobně, po 1IVF zbyla dvě zdravá embrya po genetice, ale oba KET neúspěšně, po 2IVF 4 embrya ale po genetice zbyla jedna mozaika a jedno se nepodařilo otestovat 😏 Po rozhovoru s genetikem nám bylo doporučeno zkusit tu mozaiku, popřípadě pak nechat znovu otestovat to druhé, ale to prý nemusí přežít… snažím se věřit, že to vyjde a bude vše ok 🙏🏼 🍀, dnes jsem měla 3KET, ale spis se obávám, ze bude 3IVF 😏
@Jane486 a řekli ti nějakou teorii proč se ti ty testované embryjka nechytly? ![]()
@Tinashe ne, jednoho syna už mám a otěhotněla jsem přirozeně hned, a vše mám jinak v pořádku, prý se to ale prostě stane, že to nevyjde, ze to nemusí hned něco znamenat a někdo má to štěstí, ze to vyjde na poprvé někdo ne…
@Jane486 to mě mrzí, držím palce, ať to u vás má pozitivní závěr a nemusíte na 3. IVF jako my ![]()
Ahoj holky. Jedu z kontroly na klinice. Dnes je to 11. den, co píchám injekce na stimulaci k IVF. Takže jsem 12. DC. Folikuly rostou pomalu, největší má 14mm. Punkce bude nejspíš v sobotu, ale uvidí se ve středu na kontrole. Jelikož mám PCOS, tak se musí se stimulaci pomalu, no
![]()
@Soncak Ahojky,
To není zas tak pomalu já 4 dny před opu měla folikuly 8mm-9mm a jeden i 7mm. A nakonec mi jich odebrali 8 a z toho 5 vajec a všech 5 oplodněných a do 5 teho dne došli 3.
Teď zrovna čekám v centru na prohlídku a USG před ket 😊
Zdravím Vás holky
tak jak se Vám daří?
Dneska jsem si dělala další test jsem 7 den po ket ❤️ ten vrchní je 5den po ket.
@Luca131992 Ahoj, to vypadá hezky 🙂 já měla KET v úterý, dnes jsem zkusila test, ale bílo 🙄 od soboty mě pobolívá břicho jako před MS… Vyloženě nešpiním, ale občas nějaký ten kousek vyjde, tak těžko říct, zda je to sliznice nebo odchod ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď