IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
9.1.25 06:33

Ahoj, já byla na KET v úterý, tak snad 💪 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
9.1.25 10:50

@mesic09 pokud se vrátí nějaké embryo z genetiky tak také únor :)
@Lentilka009 Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.1.25 11:15

@bluciste děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.1.25 11:18

@Lentilka009 Je tak super, jak se citis? Drzim moc palce. Budes/nevadi ze tykam? testovat az zandva tydny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.1.25 11:20

@bluciste Taky moc drzim palce, at mate co nejvic embryjek geneticky dobrych :srdce: Kdy mate mit vysledky?
Taky jsme posilali na genetiku, jen v roce 2023 a mame je zamrazene a ted snad v unoru ten transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.1.25 11:22

@mesic09 určitě tykání nevadí 🙂 občas mě píchne v břiše, tak si sednu a dobrý…jinak v pohodě, spíš odpočívám.. jj, za 14 dní na krev, ale určitě nevydržím zkusit udělat test dřív 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
9.1.25 11:24

@mesic09 očekávám to tak cca kolem 20. ledna, no kéž by to bylo dřív, ale odběr byl 9.12, takže se odesílaly 16.12. do toho byla laboratoř zavřená 19.12.-2.1. kvůli svátkům.. už je to náš třetí cyklus, v druhém cyklu byly taky 4 embrya a žádné se z genetiky nevrátilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.1.25 13:28

@Lentilka009 Tomu rozumim, ja delala taky vzdycky driv kdyz jsem byla na transferech.Az pujdu v unoru, tak to vydrzim pocitam tak 10 dni max a zkusim :D. Tak pekne odpocivej :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.1.25 13:52

@mesic09 tohle je můj druhý transfer, první v létě a ještě jsem chytla hnusnou angínu, takže jsem tomu moc nedávala… Tak snad teď… Jsem tak nějak pozitivně naladěná, ale to být můžu, že jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.1.25 15:01

@bluciste To me moc mrzi, budu moc drzet palce, at alespon nektere z techto v tomto cyklu je kvalitni pro prenos :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.1.25 15:03

@Lentilka009 Ale to je dobre, pozitivni mysleni je vzdycky fajn :) Ja se taky snazim myslet pozitivne, ze to vyjde..Embryjko bude kvalitni dle genetickeho vysetreni, ale jeste aby se chytlo. A kolikaty IVF cyklus-prvni? Jinak to pichnuti v brise taky muze byt pozitivni jev, vetsinou se embryo uhnizduje den az dva po transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.1.25 15:11

@mesic09 druhý KET, máme dost mrazáčků… Do dalšího odběru už asi nepůjdeme… Jednak jsem měla OHSS a taky věk… Tak když to nevyjde, tak dál mrazáčky, pokud to můj stav dovolí. Ty půjdeš na kolikátý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.1.25 16:00

@Lentilka009 Tak to je super, ze mate dost zamrazeno.Tak to ted proste musi vyjit :srdce:.A prvni miminko?
Ja pujdu na 14.KET. Teda v prvnim IVF cyklu jsme meli zamrazeno 12 embryii, nechytlo se ani jedno. V druhem cyklu IVF jsme jedno zavedli rovnou a 5 mame zamrazeno. Z toho, co jsme rovnou zavedli mame chlapecka a jeste mame teda tech 5 mrazacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.1.25 16:43

@mesic09 ano, první… Je to všechno běh na dlouhou trať…než ti vůbec přijdou, co ti je (endometrióza),operace, než zas je tělo v cajku, aby šel odběr, pak zas čekat na KET, zas tělo špatně a dokola… My jich máme ještě 10, takže asi další kolo nepojedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.1.25 19:32

@Lentilka009 Jasne,to uplne chapu.Je to narocne, je toho hodne nez se clovek da vubec dokupy, aby mohl jit na KET a mohl mit sanci na uspech.Ja zas uplne vporadku, vysetrena horem dolem, meli jsme zamrazeno v 1.cyklu IVF 12 embryi a ani jedno se nechytlo. A Buh vi, co v tom bylo.Pak jsme zmenili CAR, sli do dalsiho odberu, tudiz do 2.cyklu a povedlo se napoprve. A ted mame zamrazeno jeste 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.