IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
9.1.25 20:58

Ahoj, já se přidám. Dnes jsem měla druhý KET, tak jsem zvědavá. Hodně štěstí, holky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.1.25 22:00

@Tinashe A jak se citis? Tobe taky hodne stesti :srdce:. Me to teprv ceka a kdyz bude vse ok, tak snad uz unor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.1.25 06:19

@mesic09 to je hrozný, tolik pokusů :roll: ale aspoň jedno štěstí 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.1.25 06:20

@Tinashe Ahoj, tobě taky hodně štěstí. Já také druhý KET, už teda v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.1.25 07:03

Nejvíc se čas vleče, když člověk na něco čeká a tě toho čekání u ivf není málo :roll:
A hrozné to je, tolik pokusů, ale taky peněz :zed:

Jinak se cítím úplně stejně, jak u prvního nezdarileho ketu🤣, a to máme embrya i geneticky vysetrena a stejně ho*no…tak ranní stezovani mám za sebou a teď vzhůru pracovat :mrgreen:

Jak se holky cítíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.1.25 09:30

@Tinashe mě stále občas píchne v břiše, ale jinak nic… Ani žádné špinění…asi mám víc léků než minule… Zrovna jsem trochu poklidila koupelnu… Co taky člověk má dělat a občas se hnout musím 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.1.25 11:57

Ahoj holky, tak ja funguju tak nějak normálně chodím na procházky, starám se o syna, vařím, uklízím, snažím se zaměstnat mozek tím dlouhým čekáním😊 asi mi z toho trošku hrabe protože to je jiné než když člověk otěhotní normální cestou.

Jinak taky zatím nemám žádné příznaky, ani špinění. Ale v jiné skupince jsem četla a někdo je prostě mít nemusí.

Ale proč dneska píšu jsem 4 dny po transferu ja vím je to ještě brzo ale říkala jsem si ze to prostě zkusím tak jsem si ráno dělala test a vyskočil tam na me duch který jde vidět :srdce: tak budu doufat že bude sílit. Přeji Všem hodně štěstí aby jsme všechny měli dve //

Jinak jsem si pred transferem nic nepíchala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
10.1.25 13:42

@Luca131992 jeee to vypada nadejne :dance: to je super :srdce: :srdce: Uz tak brzy ze? Nic sis nepichala, nevis cim to je ze nekdy ano a nekdy nekdo ne? Ja pokazde Ovitrell. Ja kdyz jsem mela pozitivni test, tak to bylo 6. den po ET.Ale byla tam dve embrya, teda jakoze z jednoho se nam rozdelili z jednoho. Proto asi i silnejsi hcg.Ale nekdo to asi muze mit proste videt driv, viz Tvuj pripad :). Dej vedet jak to pokracuje. Taky doufam, ze tohle jeste zaziju-myslim ten pozitivni test :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
10.1.25 13:50

@Lentilka009 No jasne, je to lepsi nez jen lezet.Ja taky nemela zadne pichani v brise ani spineni a zadarilo se (v roce 2023). Takze spineni nemusi vzdy byt, naopak spis vice zen pry nema priznaky uhnizdeni zadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
10.1.25 13:53

@Tinashe Clovek si musi postezovat, to je uplne normalni :srdce:.A jinak ja mela taky tolik pokusu, podarilo se na poctrnacte. A pokazde pri kazdem transferu jsem se snazila vzdy verit a byt pozitivni, ale clovek se stejne vnitrne snazi pripravit i na pripadny neuspech..takze zacne byt trochu skepticky. Nejsme stroje ze :).Ja jdu na KET (snad) az v unoru, tak pak uvidim jestli se budu nejak citit zvlastne nebo jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
10.1.25 13:56

@Luca131992 Já testovala 5 den po KETa a také už jsem měla dušíka. Držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.1.25 14:08

@Siii děkuji, taky ti držím pěsti ♥️ zatím se neraduji mám strach aby se něco nepokazilo 😊 ale udělala sem si znova test ted odpo a zase ten duch tam je 😊 ❤️ tak snad 🙏🏽 to vyjde ❤️

Příspěvek upraven 10.01.25 v 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.1.25 14:12

@mesic09 doufám ❤️ale víš jak to je člověk se i trochu bojí takže se zatím neraduji zároveň se bojím aby se něco nepokazilo. Nene hodně čtu že hodně holek si píchá ale ja teda nic jen beru utrogestan a Estrofem.

Jo asi jsi mela silnější to Hcg, já ti držím pěsti aby jsi měla taky // a zažila jsi to znovu.

My na to s manželem čekáme 10let (snažili jsme se přirozeně ) synovi je uz 11 a strašně by si přál sourozence ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
10.1.25 14:44
@Luca131992 píše: Více

To není duch, to je už krásná čárka!
Pokud sis před ovulací nepíchala ovitrelle, tak to vypadá hodně nadějně :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
10.1.25 15:13

@Luca131992 dekuju moc :srdce: kez by to hnedka vyslo.My mame syna malehp, ted mu byl rok zacatkem ledna. A chapu, ze byste chteli jeste jedno a syn by chtel sourozence.Ja bych zas tak dlouho cekat nemohla a snazit se prirozene, bude mi 37 letos.Ale moc drzim palce aby to ted vyslo a verim, ze ano, kdyz je tam duch :srdce: Ja mela vzdy jen progesteron a pichla si pred Ovitrelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.