Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, já se přidám. Dnes jsem měla druhý KET, tak jsem zvědavá. Hodně štěstí, holky! ![]()
@Tinashe A jak se citis? Tobe taky hodne stesti
. Me to teprv ceka a kdyz bude vse ok, tak snad uz unor.
@mesic09 to je hrozný, tolik pokusů
ale aspoň jedno štěstí 🙂
@Tinashe Ahoj, tobě taky hodně štěstí. Já také druhý KET, už teda v úterý.
Nejvíc se čas vleče, když člověk na něco čeká a tě toho čekání u ivf není málo ![]()
A hrozné to je, tolik pokusů, ale taky peněz ![]()
Jinak se cítím úplně stejně, jak u prvního nezdarileho ketu🤣, a to máme embrya i geneticky vysetrena a stejně ho*no…tak ranní stezovani mám za sebou a teď vzhůru pracovat ![]()
Jak se holky cítíte vy?
@Tinashe mě stále občas píchne v břiše, ale jinak nic… Ani žádné špinění…asi mám víc léků než minule… Zrovna jsem trochu poklidila koupelnu… Co taky člověk má dělat a občas se hnout musím 😆
Ahoj holky, tak ja funguju tak nějak normálně chodím na procházky, starám se o syna, vařím, uklízím, snažím se zaměstnat mozek tím dlouhým čekáním😊 asi mi z toho trošku hrabe protože to je jiné než když člověk otěhotní normální cestou.
Jinak taky zatím nemám žádné příznaky, ani špinění. Ale v jiné skupince jsem četla a někdo je prostě mít nemusí.
Ale proč dneska píšu jsem 4 dny po transferu ja vím je to ještě brzo ale říkala jsem si ze to prostě zkusím tak jsem si ráno dělala test a vyskočil tam na me duch který jde vidět
tak budu doufat že bude sílit. Přeji Všem hodně štěstí aby jsme všechny měli dve //
Jinak jsem si pred transferem nic nepíchala
@Luca131992 jeee to vypada nadejne
to je super
Uz tak brzy ze? Nic sis nepichala, nevis cim to je ze nekdy ano a nekdy nekdo ne? Ja pokazde Ovitrell. Ja kdyz jsem mela pozitivni test, tak to bylo 6. den po ET.Ale byla tam dve embrya, teda jakoze z jednoho se nam rozdelili z jednoho. Proto asi i silnejsi hcg.Ale nekdo to asi muze mit proste videt driv, viz Tvuj pripad
. Dej vedet jak to pokracuje. Taky doufam, ze tohle jeste zaziju-myslim ten pozitivni test
.
@Lentilka009 No jasne, je to lepsi nez jen lezet.Ja taky nemela zadne pichani v brise ani spineni a zadarilo se (v roce 2023). Takze spineni nemusi vzdy byt, naopak spis vice zen pry nema priznaky uhnizdeni zadne.
@Tinashe Clovek si musi postezovat, to je uplne normalni
.A jinak ja mela taky tolik pokusu, podarilo se na poctrnacte. A pokazde pri kazdem transferu jsem se snazila vzdy verit a byt pozitivni, ale clovek se stejne vnitrne snazi pripravit i na pripadny neuspech..takze zacne byt trochu skepticky. Nejsme stroje ze
.Ja jdu na KET (snad) az v unoru, tak pak uvidim jestli se budu nejak citit zvlastne nebo jak.
@Luca131992 Já testovala 5 den po KETa a také už jsem měla dušíka. Držím pěsti ![]()
@Siii děkuji, taky ti držím pěsti ♥️ zatím se neraduji mám strach aby se něco nepokazilo 😊 ale udělala sem si znova test ted odpo a zase ten duch tam je 😊 ❤️ tak snad 🙏🏽 to vyjde ❤️
Příspěvek upraven 10.01.25 v 14:14
@mesic09 doufám ❤️ale víš jak to je člověk se i trochu bojí takže se zatím neraduji zároveň se bojím aby se něco nepokazilo. Nene hodně čtu že hodně holek si píchá ale ja teda nic jen beru utrogestan a Estrofem.
Jo asi jsi mela silnější to Hcg, já ti držím pěsti aby jsi měla taky // a zažila jsi to znovu.
My na to s manželem čekáme 10let (snažili jsme se přirozeně ) synovi je uz 11 a strašně by si přál sourozence ❤️ ❤️
@Luca131992 píše: Více
To není duch, to je už krásná čárka!
Pokud sis před ovulací nepíchala ovitrelle, tak to vypadá hodně nadějně
![]()
@Luca131992 dekuju moc
kez by to hnedka vyslo.My mame syna malehp, ted mu byl rok zacatkem ledna. A chapu, ze byste chteli jeste jedno a syn by chtel sourozence.Ja bych zas tak dlouho cekat nemohla a snazit se prirozene, bude mi 37 letos.Ale moc drzim palce aby to ted vyslo a verim, ze ano, kdyz je tam duch
Ja mela vzdy jen progesteron a pichla si pred Ovitrelle.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď