IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
422
8.1.25 11:26

Ahoj holky, přidám se, momentálně čekám na výsledky z genetiky embryí našeho třetího IVF.
1. IVF 12/2023 - 3 embrya, po genetice 2, 2× neúspěšný KET
2. IVF 7/2024 - 4 embrya, po genetice 0 :(
3. IVF 12/2024 - 4 embrya, po genetice? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5622
8.1.25 11:40

Ahoj holky, tak se přidávám i do letošní skupiny. Loni jsme měli 2× IVF, bohužel neúspěšné, tak letos nás čeká další.
Něka v květnu/ červnu chci podstoupit IVF v rámci klinické studie u Gynem, tak jsem na to zvědavá. Tedy, ještě do té doby musím shodit cca 8kg, tak na tom pracuju. Kromě té váhy vyhovujeme parametrům studie, tak toho chci využít. U prvních 2 cyklů jsme měli mizerné výsledky, tak do té studie chci jít už jen proto že by to byl „extra“ pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
8.1.25 11:41

@Gracetheworld tebe si pamatuju z loňských skupinek, ve kterých jsem byla, držím palce se shazováním kil i následným cyklem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5622
8.1.25 11:42

@bluciste Taky si tě pamatuju. Pokud tedy pamatuju správně, tak vy máte nějakou genetickou vadu kvůli které musíte na IVF, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
8.1.25 11:45

@bluciste ahojky. Achjo, držím palce, ať tentokrát dojdete úspěchu 🙏 🍀.
Zjistilo se, v čem je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
8.1.25 11:45

@Gracetheworld přesně tak to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
8.1.25 11:47

@Soncak problémů bude vícero - manželům spermiogram není úplně dobrý a i přes selekci spermií máme spíš menší zisky embryí než je běžné, zároveň pak je problém samozřejmě v mých vajíčcích, protože ta embrya jsou nemocná tou mou genetickou nemocí. Co se týče problému, proč se neuchytila embrya, tak to bohužel známo není.. Uvidíme tentokrát, od minula jsme změnili kliniku, tak snad budou embrya a snad zvolí postup, který uchycení pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.25 13:02

IVF

Ahoj, přidávám se do diskuze, od 6.1.2025 aplikuji injekce pro odběr vajíček. Jdu na první IVF.
Držím palce všem

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5622
8.1.25 13:13
@claudia_v píše: Více

Prosím tě, jak jsi v Gynemu spokojená? Já tam chci podstoupit IVF v rámci klinické studie, tak jsem zvědavá jak to tam chodí. Už jsem si prošla Libereckým Gennetem, kde jsme tedy neměli moc štěstí na doktorku a Podolím, kde byli všichni skvělí a nebýt té studie, tak bych tam zůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
8.1.25 14:53

@bluciste ty jo, achjo. Moc držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
8.1.25 14:54

@Luca131992 ty vogo. To je síla. Jsi moc statečná 🌸 🙏
Jak to dokáže potrápit, to člověk jen kouká, že? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
8.1.25 14:55
@Talllya píše: Více

Ahojky. Tak jak se cítíš? Jak to probíhalo? ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.1.25 14:59

@Soncak jo to je pravda, doufam ze ty budes mit lehčí průběh 🙂 ale co by jsme pro ty nase deti neudělali uz 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.1.25 15:04
@claudia_v píše: Více

Ahojky, já jdu na ket doufejme kolem 20.1. 13.1. jedu na USG. V prosinci jsem měla čerstvý et, ale bohužel bylo to biochemko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
8.1.25 23:20

Ahoj, pridavam se k vam, nejspis budu mit
KET v unoru (pisu nejspis, protoze clovek nikdy nevi, zda se neco nepokazi, treba neprobehne dobre zrovna ovulace atd). :) Nechystate se nekdo taky v unoru? Necetla jsem celou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.