Já, on a můj ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
2.6.15 09:29
@canaglia píše:
Proč by ses za to měla omlouvat? Ty za to nemůžeš, že ex je mimoň a provokuje posláním fotky.
Buď ráda, že je to příteli jedno (to je dobře) a nešťourej do toho, nebo z toho ještě uděláš problém sama.

Tak je to její ex, její kamarád, takže omluva (za něho) je asi na místě? Sám se omluví asi těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terka333
2.6.15 09:34

Minulost do krabice!

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
2.6.15 10:25
@ka.zet.ka píše:
@anairda
ze je jediny, o koho mi jde a ze vim, ze to neni fer chodit s mym ex na pivo..atp

Já myslím, že není třeba mu to říkat. Říct dokáže každej téměř cokoliv. Tohle bys mu měla každý den přirozeným způsobem :! ukazovat. No a z toho plyne, že stýkání se s tvým ex, když je to takovej paskvil, asi nebude to pravý a v současném vztahu to k ničemu dobrýmu nepovede. Jestli se chceš vídat s kamarády, není problém. Však u toho nemusí být furt tvůj ex, ne? A jestli u toho potřebuje být, tak je to ještě větší blb. Jsi schopná se tohoto držet? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.15 12:50
@canaglia píše:
Proč by ses za to měla omlouvat? Ty za to nemůžeš, že ex je mimoň a provokuje posláním fotky.
Buď ráda, že je to příteli jedno (to je dobře) a nešťourej do toho, nebo z toho ještě uděláš problém sama.

kdyby to ex poslal ze svého telefonu, tak o. k., ale pokud ona ex umožnila, aby se vyfotil a poslat to z jejího telefonu, tak to na omluvu a vysvětlení je…
my máme taky vztah na dálku a kdyby mi přišla z mobilu mého přítele fotka jeho ex, tak to by se mi nelíbilo…
můj partner občas jde na pivo s lidmi, kde je i jeho ex, ale to mi nevadí, na malém městě se tomu vyhnout nedá…

• Citovat
  • Upravit
5508
2.6.15 13:43
@Anonymní píše:
kdyby to ex poslal ze svého telefonu, tak o. k., ale pokud ona ex umožnila, aby se vyfotil a poslat to z jejího telefonu, tak to na omluvu a vysvětlení je…

ona mu to už vysvětlila, pokud jsem dobře rozuměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí