Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Noo, jedna věc je fakt, že ona tím bude podvádět, je otázka zda ty chceš morálně tohle dopustit ![]()
druhá, že zážitek se ženou je hodně zajímavej a pokud si rozumíte i v jiných věcech, jakože intelektuálně, můžete si být hodně blízké celkově
otázka co ten manžel no
@Meluzinecka
změnit preferenci z mužů na ženy bych řešila víc než to, že ta žena je vdaná…
Já bych do toho šla. Všechno je někdy poprvé. I sex s mužem byl přeci jednou poprve
A co chlap na to? Tem se tohle libi
![]()
@Anonymní píše:
Já bych do toho šla. Všechno je někdy poprvé. I sex s mužem byl přeci jednou poprveA co chlap na to? Tem se tohle libi
![]()
![]()
Jak kterým ![]()
@jajda32 píše:
@Meluzinecka
Takysi říkám, že touha po ženě bude asi poukazovat na orientaci… Zakladatelko, zamysli se nad tím, třeba proto ti to s muži neklapalo… ![]()
@fialka09 píše:
Jak kterým
Já vím, občas si dělám srandu z muže, že si najdu ženskou a on ze jo, že se bude divat
Ale to je všechno sranda, real asi bude trochu jiný.
@jajda32 ja v tom problem nevidim. Pokud by byla Bi nebo se dokonce ukazalo ze je lesbicka, preju ji to
Reagovala jsem na to, ze pokud je volna a nema s tim sama moralni problem, muze si to uzit bez problemu
Zakladatelko, píšeš, že máš obavy (zmíněná možná kritičnost) a naopak ti chybějí dřívější zkušenosti. Ale také se zmiňuješ, že tě to ke kamarádce přitahuje - a právě proto bych se vykašlala na obavy a šla do toho. Vyřešíš tím minimálně otázku chybějících zkušeností
![]()
Jdi do toho!!! Co já bych za to dala.
Tajně miluju svoji kamarádku a ona ne a ne zabrat. ![]()
Už se z toho dlouho trápím
.
Raději anonym, snad to chápete..
Holky, děkuji vám všem za názory.
@Meluzinecka píše:
Noo, jedna věc je fakt, že ona tím bude podvádět, je otázka zda ty chceš morálně tohle dopustit
druhá, že zážitek se ženou je hodně zajímavej a pokud si rozumíte i v jiných věcech, jakože intelektuálně, můžete si být hodně blízké celkověotázka co ten manžel no
Morálku jsem řešila taky, ale teď jsem ve fázi, kdy tuto otázku odsouvám. Jejího manžela osobně neznám, vím, že to není zlý chlap, ale prostě to asi u nich není bez chyb.
S kamarádkou si skutečně rozumíme, vždy se s ní uvolním jako s nikým, a proto jsem si i připustila, že bych do toho s ní šla ![]()
@jajda32 píše:
@Meluzinecka
nejde o změnu orientace, muži mě sexuálně stále přitahují,, ale momentálně se mi nijak do nich nehce
ženy se mi líbí pořád stejně, asi spadám do škatulky bi
tohle nijak neřeším, víc mě trápí ta nervozita
@Lana Lanová píše:
Zakladatelko, píšeš, že máš obavy (zmíněná možná kritičnost) a naopak ti chybějí dřívější zkušenosti. Ale také se zmiňuješ, že tě to ke kamarádce přitahuje - a právě proto bych se vykašlala na obavy a šla do toho. Vyřešíš tím minimálně otázku chybějících zkušeností![]()
ano, nedostatek zkušeností mě v tom brzdí, kéžbych se nad to dokázala povznést jako ty, ale asi máš pravdu ![]()
Zakladatelko, tak se povznes i s kamarádkou
Opravdu se obáváš zbytečně. Pokud o tebe projevila zájem, což podle příspěvku ano - líbíš se jí a přitahuješ ji stejně jako ona tebe - a z toho mi vyplývá, že tvé obavy kvůli nezkušenosti a kritice jsou zbytečnou brzdou.
@Anonymní píše:
Jdi do toho!!! Co já bych za to dala.
Tajně miluju svoji kamarádku a ona ne a ne zabrat.
Už se z toho dlouho trápím.Raději anonym, snad to chápete..
Děkuju za reakci, nevadí anonym, já jsem taky
můžu se tě zeptat jak si to té své kamarádce dala nejevo? u nás to natěstí nějak samo vyplynulo
Zakladatelka
@Anonymní píše:
Děkuju za reakci, nevadí anonym, já jsem takymůžu se tě zeptat jak si to té své kamarádce dala nejevo? u nás to natěstí nějak samo vyplynuloZakladatelka
Já myslím, že to jde poznat. Každý by to poznal
. Když jsme spolu, líbáme se a takové ty věci. Pro ni je to jenom asi povyražení, já nevím, asi nemá zájem, ikdyž já bych chtěla neco víc, ona nechce. Je nejspíš zamilovaná do jiné ženy.
Anonymka K.
Ahoj holky,
dostala jsem se do takové fáze. Jsem z chlapů momentálně zklamaná, zlomená, ale nechci být sama.
Poslední dobou si píšu se svou starou kamarádkou, je vdaná, ale nijak spokojená, manžel je buď v práci nebo hospodě a ona se nudí. A hlavně se cítí osamělá, tak jako i já.
Cítím, že obě uvažujeme nad tím dát si to, co nám momentálně chlapi neposkytují. Snad mě chápete. Kamarádka už má nějakou tu zkušenost se ženou, ale já ne. Opravdu mě to k ní přitahuje, ale bojím se, že prostě nebudu vědět, co a jak.
Šly byste do toho i bez dřívější zkušenosti? Nebo máte některá zkušenost? Před chlapy se nestydím, ale před ženou, je to takové jiné, asi kritičtější?
A ještě pár informací, jsme obě téměř třicátnice a každá z jiného města.
Děkuju za přečtení a budu ráda ze reakce
Zakladatelka