Lákájí mě jiní kluci

149
1.6.15 16:33

Lákájí mě jiní kluci..

Jdu se virtuálně poradit, ptž ačkoli mám s kým to probrat osobně, tohle by nikdo nepochopil a a si bych mnohé zklamala. Předpokládám, že i tady dostanu čočku a asi je to to, co potřebuji.
Je mi 25 let, jsem 7 let s naprosto perfektním klukem(29), se kterým si rozumíme, plánujeme budoucnost, prostě idylka. Všichni na nás tak koukaj a ono to tak vážně je. Jenže..
Lehké počty, když jsem ho poznala bylo mi čerstvých 18 a jsem zásadovj člověk, čekala jsem na toho pravýho, měla jsem pár „známostí“(-spíš dětských lásek), ale s tím „nejcennějším“ jsem čekala na NĚJ. ALe popravdě, myslela jsem si, že ačkoli to byla láska jako trám už od začátku, že to nevydží až do konce života. Přesto jsem chtěla první sex prožít s někým pro mě důležitým. To se mi povedlo, ale? naneštěstí? to važně byla(je) láska forever…
Už asi víte kam mířím.. Jsem nevybouřená, nic jsem nevyzkoušela a pomaličku mluvíme o svatbě, o dětech, o hypotéce a mě je.. asi ouzko..
Hrozně, hrozně, hrozně mě lákají jiní kluci. Jen na „vyzkoušení“-sama nemůžu uvěřit vlastním slovům. Sex nebo jakýkoli intimní vztah pro mě je svatý. Svým způsobem jsem i „hrdá“ na to, že je můj jediný-v dnešní době fakt rarita. Na druhou stranu.. To asi nevydržím..
Co mám dělat??? Bohužel-příležitostí mám spoustu :( Teď jim jen odolávám. ALe jak mám odolávat něčemu, čemu odolávat vlastně nechci? Jenže taky vím, že kdybych to udělala (a to mluvím třeba jen o líbání), nevydržela bych sama s sebou.. Nebo jo??? Nikdy by se to nedozvěděl.. Jen na chvilku prožít ten flirt..
Třeba v práci máme jednoho Don Chuana, se kterým slovně flirtuju-evidentně nás to oba baví. On mě dobývá, ja ho odmítám s tím, že si říkám: Nepřehnala jsem to teď??!! Přijde ještě?
On to má určitě jen jako zábavu. Což by bylo ideální.. Nechci s ním nijak pokračovat.. Chlapa pro život už jsem si vybrala(a nemohla jsem vybrat líp). Stačilo by mi asi jen to líbání, dotek..

Neměl to někdo podobně?

Možná vám budu vděčná, když mě teď seřvete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10007
1.6.15 16:40

@Ana20 Napsala jsi to moc hezky - upřímně. Rozumím ti. Já už jsem víc jak dvacet let se svou první velkou láskou a nelituju. Občas mě napadalo, napadá to co tebe. Nevážila bych si sama sebe, kdybych byla nevěrná. Mám zatracený svědomí, který mi to nedovolí :), ale hlavně mám vedle sebe člověka, který si to nezaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.6.15 16:42

@Ana20 nezažila jsem, protože jsem si užila mládí.. co se týče zbytku.. musíš sama vědět, co riskuješ a zda to stojí za to, to ztratit - osobně prostě neuznávám dlouhé vztahy, aniž by si člověk užil :think: právě proto, že netušíš, oč přicházíš.. a většina těhle „mladých vztahů“ na tom krachne. :think: na druhou stranu, když už vztah mám a záleží mi na něm, tak svody kolem nevnímám, nestojí to za to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
1.6.15 16:46

25 let, jsi mladá. Těžko radit. Osobně bych se nevázala a trochu si užívala. Vykašlala se na hypotéku, svatbu, cestovala.
Pokud ho podvedeš, je to hnus, ale stejně k tomu směřuješ.
PS: Myšleno tak, rozejít se.

Příspěvek upraven 01.06.15 v 16:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
1.6.15 16:47

Neboj rarita nebudeš, já se hlásím též do klubu. já měla jen manžela, kterého jsem poznala v 18letech. Letos jsme spolu 11 let :palec:
Takže ti plně rozumím :hug:

Jednoduše řečeno, nestojí to za to přijít o dobrého milujícího muže. :palec: chci být z člověkem o kterého se mohu opřít, a kterému se mohu podívat do očí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.15 16:49

Problém je v tom, že on byl tvůj první a jediný. Tebe láká vyzkoušet i něco jiného s někým jiným. To se dá lehce pochopit. S mojí partnerkou jsem 16 let a taky jsem byl její první. Kdyby chtěla vyzkoušet jaké to je s někým jiným, asi bych to pochopil a neodsuzoval ji za to.
Radši anonym. ;-)

• Citovat
  • Upravit
69235
1.6.15 16:49

Popřemýšlej jinak, kdyby se byť i jen to líbání provalilo, nedej bože fakt sex, a že prostě náhoda je blbec a provalit se to může kdykoliv, jso ochotná obětovat tenhle vztah? Jsi ochotná přijmout skutečnost, že tím můžeš zničit všechno, co máš?

Já jsem s mým mužem od mých patnácti let, jsme spolu letos 25let a zrovna dneska máme 14. výročí svatby. Takže vím, o čem píšu, nic nestojí za risk, že se to všechno zbortí kvůli nějakým pocitům, že musím zažít sex s někým jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
1.6.15 16:50

@Ana20
Nooo, co ti na to rict. Castecne te chapu.Ja mela take dlouholeteho partnera se kterym jsem byla od svych 15let, byli jsme spolu 7 let. A ke konci, jsem mela pocit ze mi neco uteklo, ze jsem si nic neuzila. Intimni zivot byl na jedno brdo a ja chtela zazit neco noveho. Pocity byli stejne asi u obou. Porad jsem si rikala, je to slusnej fajn kluk, ty se preci jen tak neopousti…ale…Nakonec jsem poznala sveho nynejsiho manzela a jsem za to rada. S tehdejsim pritelem jsme se rozesli. Vseobecne si myslim, ze vztahy, ktere byli zalozeny takto brzy nemaji trvani. Jiste jsou vyjimky a je to hezke (moje babicka byla s dedou temer 70let), ale to jsou spise vzacne vztahy. Podle me je dobre mit porovnani a nabrat zkusenost.
Ted si ale hlavne rekni, jestli ti prilezitostny flirt stoji za to, vztah ztratit a prijit o partnera. Protoze to se muze stat vic nez lehce. Treba se to partner nedovi, ale ty budes mit v hlave jeste veci zmatek, nez mas ted. Budes okouzlena novym a to je fakt velky brime.Mne to za to stalo a tobe???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.6.15 16:51
@jenny.fields píše:
25 let, jsi mladá. Těžko radit. Osobně bych se nevázala a trochu si užívala. Vykašlala se na hypotéku, svatbu, cestovala.
Pokud ho podvedeš, je to hnus, ale stejně k tomu směřuješ.
PS: Myšleno tak, rozejít se.Příspěvek upraven 01.06.15 v 16:47

rozešla by ses v 25 letech se skvělým klukem jen proto, aby sis mohla chvíli užívat? Nerejpu, jen se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
1.6.15 16:55

Jsem s manzelem pres 20 let a v podstate je jediny muz v mem zivote. Samozrejme, ze byly okamziky, kdy jsem uvazovala jako ty, ale to byly chvile, kdy neco neklapalo. Treba jsme meli problemy a nebo jsem nebyla zrovna s necim ve vztahu spokojena. Zkus se zamyslet, zda je v tvem vztahu vse, jak by jsi chtela. Ja myslim, ze kdyz klape sex a vse ostatni, neni potreba hledat jinde.
Pises -nic jsem nevyzkousela. Ja teda nevim, ale co je mysleno tim nic? Nic nebo nikoho? Preci i s jednim clovekem muzes vyzkouset mnoho veci

• Citovat
  • Upravit
33155
1.6.15 16:58

Tak láká tě vyzkoušet taky něco jiného. To je přeci logické.
:kytka:
Jsi ještě svobodná, bezdětná, mladá…

Možná Tě i podvědomě děsí ty řeči o svatbě, dětech…Je Ti z toho „ouzko“…

Já bych si nejdříve něco užila, pak až se usadila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.15 17:10

@Ana20 Mám to úplně ale úplně stejně, jen s tím, že já už jsem vdaná a máme i děti. Manžel je úžasný, laskavý, hodný, pracovitý. Miluje mě i děti. JENŽE byl můj první a poslední a taky jsem na to svým způsobem „hrdá“, ale čím dál víc si na sobě všímám toho, že mám chuť na sex s jiným a to hlavně starším. Jestli je to tím, že si myslím, že má víc zkušeností, že by byl sex s ním super. Já nevím. Zatím taky odolávám, ale opravdu se bojím toho, že to nevydržím celý život. Ale taky se bojím toho, že kdybych do toho šla, že sama se sebou nevydržím, protože můj muž si to opravdu nezaslouží :( Takže zakladatelko, hodně štěstí, ať se rozhodneš správně!

• Citovat
  • Upravit
149
1.6.15 18:39
Moc všem děkuju za komentáře. Každý mě svým způsobem někam posouvá.
@Paoloska
Tvů
@Paoloska píše:
„Mám vedle sebe člověka, který si to nezaslouží“
JO, tak to je přesně ono. První komentář a hned mě dostal.. Ne, že bych to bez tebe nevěděla, ale když to člověk vidí pod tím svým liebesbriefem, víc si to uvědomí. Tohle si musím pořád dokola připomínat.. Dík..
@martina.se
Riskuju absolutně všechno. On je můj život. Přesto mám choutky na jiný. Kdo asi nezažije, nepochopí má slova a řekne si, že ho asi až tak nemiluju, ale je to tak.. Nedovedu si představit bez něj žít.. A přesto…
Jen ještě musím ragovat na tvou větu: „neuznávám dlouhé vztahy, anž by si člověk užil“. Jak to chceš ovlivnit, když potkáš toho pravýho hned na začátku? Nutně si užívat s kde kým a nechat si ho „utýct“? To mi taky nedává logiku..
@jenny.fields
Někdo už tady na tebe reagoval- Jak se chceš rozejít s úžasným člověkem, do kterýho jsi zamilovaná, jen proto, aby jsi si něco vyzkoušela..?
@Lussye
@terinka4444
Díky za váš komentář, doufam, že to takto nakonec budu mít taky tak :)
@Atra Podlě mě takový páry jsou, jen to musí vyhovovat oboum. Kadopádně dík za příspěvek.. DOnutilo mě to zapřemýšlet.. Ne, mě to za to nestojí..objektivně.. Ale někdy rozum nemůžu v tý hlavě najít..
@merde
Myslím, že v toto můj problém nebude. Nc mi ve vvztahu nechybí(možná míň sexu :P, ale to je opravdu úplně jiný problém). Neber mě z úvodního přísěvku za slovo. Nic jsem nezažila je samozřejmě blbost. S tím mým si nemám na co stěžovat, dokonce ani na ten stereotyp. Jde opravdu jen o to pokušení, zážitek, zkušenost…
Reaguji ještě na první Anonym- Chlapa se stejnou pítelkyní-obávám se, že můj to bere úplně stejně.. O to hůř se mi odolává..
A druhý anonym:
ty jsi stejný případ o level dál :D Já jen doufám, že to obě nakonec vydržíme až „do konce“. Takže vlastně dík za ukázku, že to jde..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.6.15 18:50

@Ana20 já ukončila vztah ve 21, se skvělým klukem. právě proto, že jsem si nic neužila.. ale vztah trval pouhé 2 roky :think: Jinak - beru to osobně - potkávám pěkné chlapy, mám hodně kámošů, co by stáli za hřích, ovšem prostě vztah je mi přednější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.15 19:13

Ahoj, ja bych to neriskovala. Mela jsem to jako ty s tim rozdilem, ze uz jsem byla i vdana a taky me to porad tahlo, jeste nez budou deti, vyzkouset si to jeste jednou nekde jinde…Taky seladon v praci na kteryho stacilo ukazat prstem a uz to jelo. Jenze se to uplne zvrtlo a ja se do toho silene zamotala, nemohla jsem to pak vubec ovladnout, zacla jsem do toho montovat city a nakonec z toho byl pulrok na houpacce, euforie, nervy, nadseni zklamani, proste smrst citu. Kdyz jsem se dostala do faze, ze jsem byla z dotycneho don chuana uplne paf, tak to prasklo. Dneska jsem za to rada, protoze manzel se zachoval uplne neskutecne a po tydnu, kdy me nechaval vydusit, jsme si promluvili a ja dostala druhou sanci. Ten tyden jsem prozivala neskutecny muka a tak hrozne se bala, ze o manzela prijdu…Najednou jsem vystrizlivela a nechapala jsem, jak jsem to vubec mohla udelat…Nic dal to nebudu rozpatlavat. Uz je to 3 roky a s manzelem jsme zustali spolu a ja vim, ze podobny kraviny nestoji za to, abych prisla o nekoho tak bajecneho, navic jen pro to…proc vlastne? Drzim palce, at se rozhodnes spravne. Chapu te ale nedoporucuju ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky