Lákájí mě jiní kluci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
4.6.15 15:44

@Ana20
Ale jiste pochybnosti ke vztahu patri.Jsem vdana, mam dve krasne deti, manzel je hezkej chlap a presto bych ho nekdy vynesla v zubech :lol: Jenze to o cem tady vsichni mluvime je to, ze mame oproti tobe naskok v tom, ze vime, ze ten druhy je jiny chlap a intimni oblast je take jina, ale ze v nekterych vecech jsou si muzi podobni a nebo stejni:) Ty ses dostala do stadia kdy syty hladovemu neveri a to je prirozene. Vseobecne maji lide tendence si veci idealizovat a romatizovat. Vzpominam si na hovory s moji babickou, ktera byla s dedeckem temer 70 let (bylo ji 15,kdyz se poznali) a mne to prislo uzasne. A babicka mi na me romanticke predstavy rikavala, nebyla to prochazka ruzovym sadem…Proto se snazim ti ukazat, abys nekoukala na to co rikaji jini: Je uzasne mit jednoho partnera cely zivot, mne to vyslo a nebo: je nesmysl mit jednoho partnera, nejdriv si uzij…
Obrat se na sebe, na sve pocity na sve srdce, jen ty znas pravdu co potrebujes prave ted. Jestli potrebujes ziskat zkusenosti, chtela bys zazit neco noveho je to v poradku, jen te to bude stat trochu slz a nervu, ukoncit vzah po 7 letech boli - vim…Jestli pritele milujes a citis, ze by to nebylo dobre, protoze ho proste milujes…to je totiz ta nejsilnejsi odpoved - laska k nemu.
Nechci te nikam smerovat a ovlivnovat proto zamerne nerikam nektere veci, ktere tady zaznely. Protoze jen ty znas odpoved a ja vim ze znas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.15 20:41
@Ana20 píše:
Tobe dekuju za prispevky obzvlast..
CO ziskam.. Jen zkusenost.. Myslim, ze nic vic od toho ani neocekavam. NEmyslim si, ze by byl lepsi/horsi.. Proste to bude jiny.. To je to, co me laka..

Na co Ti ta skusenost bude dobra? Ak to bude priserny milenec, tak fajn - raz som bola zamilovana do typka, co ma ani pobozkat nevedel, este ze na ten sex nedoslo :oops: ale co ak bude… technicky zdatny? Zdatnejsi, nez Tvoj priatel? Stravis zivot snivanim o donchuanovi, ktory Ta mal len ako dalsiu ‚skusenost‘ v rade? Rozides sa s priatelom a stravis zivot hladanim technicky zdatneho donchuana, ktory s Tebou zalozi rodinu a vychova deti?

Ja verim, ze ked Ta nieco laka, tak nepozeras napravo nalavo a musis si ist za svojou tuzbou a nebudes mat pokoja, kym si ju nenaplnis. Tiez som to tak mavala… ja teda nastastie v obdobi, ked som nebola zadana a puberta so mnou trieskala… a tiez som pripravila par chvilok s divnou pachutou tym, ktorym na mne zalezalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.15 20:46
@Ana20 píše:
Vazne, jeste jednou vsem moc dekuju za kazdy prispevek, fakt si toho vazim, pomahate mi. Je to fakt hrozne tezky. Vetsinou mam ale pocit, ze me spis podporujete v tom, abych si pritele vazila, nepodvadela a „vydrzela“. A urcite je to tak spravny. Ono to za tech 7 let neni poprvy a vim stopro, ze ne naposled. Vzdycky mam obdobi, kdy me to laka vic ci min. Musim se s tim vic srovnat a snad to zase pujde dal..

Je mozne ze Ta tie obdobia prepadavaju z dvoch dovodov. Velmi slusna masirka okolia o tom, ze si clovek musi v zivote uzit co sa da… dnes musi mat clovek gule na to, aby dokazal byt v partnerstve vernym.
Alebo je to preto, ze skratka si ‚sa nenarodila‘ pre toho, s ktorym momentalne si. A preto pokukujes po alternative.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
4.6.15 20:54

Já bych to neriskovala. Radši s partnerem vyzkoušejte v sexu něco nového a uvidíš, že tě ty roupy přejdou. Aspon na čas. Pak budeš mít děti a začneš přemýšlet úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
5.6.15 13:38

Podle mě tě to napadá právě proto, že sis nevyzkoušela nic jiného..já se rozešla s prvním přítelem po 4 letech přesně z těhle důvodů - pořád jsem se sama sebe musela ptát, jestli to je to pravé a jediné (a nešlo jen o sex). Kdybych s ním vydržela, myslím, že bych se ptala celý život ;) Zároveň si ale zpětně říkám, že jsem ho fakt měla ráda a vzpomínám na něj jen v dobrém, a klapalo nám to spolu po všech stránkách..nelituju toho, že jsme se rozešli, jemu to dokonce dalo jiné možnosti, ještě pak začal studovat další, dost náročnou, vysokou školu. Ale věřím, že kdybychom se potkali později, a ne v mých 15 letech, zůstaneme spolu. Tenkrát jsem si toho nevážila, jako si svého partnera vážím nyní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.6.15 15:33
@Bábi Zlopočasná píše:
Je mozne ze Ta tie obdobia prepadavaju z dvoch dovodov. Velmi slusna masirka okolia o tom, ze si clovek musi v zivote uzit co sa da… dnes musi mat clovek gule na to, aby dokazal byt v partnerstve vernym.
Alebo je to preto, ze skratka si ‚sa nenarodila‘ pre toho, s ktorym momentalne si. A preto pokukujes po alternative.

Taky to tak vidím. Vím to podle sebe. Když tvrdím ve svém okolí, že mi už X let vyhovuje i po sexuální stránce jenom jeden partner /můj manžel/, tak mě mají tendenci některé osoby jakoby „litovat“, jak jsem straaašně ochuzená. :mrgreen:
Ochuzená o co? - Všechny moje známé, které střídají partnery jako ponožky, mají mimo jiné neustálé gynekologické problémy /mykózy, výtoky, záněty…/a jako bonus ještě každý měsíc opar tam dole 8o. Takže opravdu nevím, co bych jim asi tak měla závidět. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.6.15 16:35
@nostress píše:
Taky to tak vidím. Vím to podle sebe. Když tvrdím ve svém okolí, že mi už X let vyhovuje i po sexuální stránce jenom jeden partner /můj manžel/, tak mě mají tendenci některé osoby jakoby „litovat“, jak jsem straaašně ochuzená. :mrgreen:
Ochuzená o co? - Všechny moje známé, které střídají partnery jako ponožky, mají mimo jiné neustálé gynekologické problémy /mykózy, výtoky, záněty…/a jako bonus ještě každý měsíc opar tam dole 8o. Takže opravdu nevím, co bych jim asi tak měla závidět. :think:

Možná tu svobodu? Nebýt doma „přivázaná“ a nemuset se o nikoho starat? Čímž nechci říct, že je to opruz, ačkoliv já to tak vidím, ale každému vyhovuje něco jiného. Ono se málokdo umí vžít do situace toho druhého, proto se tak snadno odsuzuje.
Jinak by mě zajímalo, co ty Vaše známé provádějí, protože jsem to střídala spoustu let a nikdy jsem žádný takový problém neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.6.15 16:45

@Ana20 Jinak zakladatelko.. I když já osobně jsem hodně volných mravů, kdaždý to má nastaveno jinak a myslim, že člověk věrný 7 let jednomu, potažmo prvnímu, partnerovi, nemůže ani vlastní nevěru jen tak s klidem ustát. Na to musí být člověk povaha a mít na to žaludek, což se mi podle toho co píšeš, nezdá, že bys byla ten typ.
Ačkoliv brát si prvního chlapa ve svym životě mi taky připadá jako nesmysl, ale pokud vám to tak strašně dlouho šlape, je škoda to zahodit a zničit kvůli flirtu a zvědavosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
5.6.15 17:12

@nostress a co neco mezi? nebyt kur. a co da kazdemu, ale nevzit si prvniho chlapa, notabene kdyz zakl. trapi pocit, ze se do zivota typu hypo, deti, svatba zrovna nehrne a ma. pocit, ze ji neco chybi-ano,podle.mne je klidne mozne, ze ji opravdu neco chybi, zazitky, zmena, porovnani a mozna jeste lepsi chlap, se kterym bude mit pocit, ze JE ten pravy a uz nemuai nic. dalsiho hledat…jistota neni vzdy spravne reseni, nekdy je treba odvahy neco zmenit a najit to prave…Tim nerikam, ze to plati vzdy, ale urcite neplati, ze kdyz X zen napise, ze jsou s prvnim chlapem spokojene, tak ze je to spravne reseni pro ostatni…A mmch.taky neznam nikoho.kdo by se necim nakazil a uz vubec ne vsim. moznym, to uz mi sedi leda na tu kur.vu a jeste k tomu blboukdtz nepouziva ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.6.15 17:15

@lilliann @Ulice
Jasně, je to otázka názoru a každý ať si žije, jak mu to vyhovuje, já nikoho nesoudím. Ohledně těch „problémů“ - tam bude asi někdy taková ta naivita, že když někdo bere HA, tak si myslí, že ho to zároveň ochrání i před pohlavními nemocemi.Ony to nejsou nějak špatné holky, ale většinou naletí nějakému týpkovi, který má třeba i šest milenek najednou, no a borec jim to pak všem postupně „předá“ jako suvenýr na památku. Jako třeba ten opar, tak to je fakt brutál, teda podle popisu, já jsem měla jenom na rtu a stačilo mi to.Jen tak na okraj, problémy /ne pohlavní nemoci/, které jsem já zmínila, jako třeba mykóza, výtok, nebo zánět vaječníků můžete chytnout třeba i na bazénu. Ohledně genitálního oparu nevím, kam ho zařadit. Nechápu, proč tady někdo zmiňuje hned k***vy. Tyto „dámy“ řeší když už pohlavní nemoci, které jsou opravdu jiný level.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.15 20:44
@lilliann píše:
Možná tu svobodu? Nebýt doma „přivázaná“ a nemuset se o nikoho starat? Čímž nechci říct, že je to opruz, ačkoliv já to tak vidím, ale každému vyhovuje něco jiného. Ono se málokdo umí vžít do situace toho druhého, proto se tak snadno odsuzuje.
Jinak by mě zajímalo, co ty Vaše známé provádějí, protože jsem to střídala spoustu let a nikdy jsem žádný takový problém neměla..

Ja som teda ta divna, ale co som zadana, tak sa citim paradoxne slobodnejsia. Vsak kazda sloboda je limitovana bezpecim. No a moje bezpecie je moj manzel. A co sme spolu, tak mam viac odvahy, a tym aj viac slobody. Ale ako hovorim, ja som ta divna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.15 20:48

@nostress moja mama niekde chytila pasovy opar, a aj po prelieceni sa pripominal dalsie zo tri roky. Takze si myslim ze aj onen genitalny nemusia Tvoje kamosky furt nanovo chytat, proste sa pri znizeni imunity objavi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.6.15 21:15
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja som teda ta divna, ale co som zadana, tak sa citim paradoxne slobodnejsia. Vsak kazda sloboda je limitovana bezpecim. No a moje bezpecie je moj manzel. A co sme spolu, tak mam viac odvahy, a tym aj viac slobody. Ale ako hovorim, ja som ta divna :oops:

Tak jsme tady divné dvě. :) Já jsem se neměla nikdy tak dobře ve všech ohledech, jako když jsem se vdala. Vítej do klubu. :hug:

Příspěvek upraven 05.06.15 v 21:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.6.15 21:16

@Bábi Zlopočasná
Opar je zmetek, jak se to jednou objeví v tělě, už se toho člověk těžko zbavuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.6.15 01:41

@Bábi Zlopočasná vdaná jsem nikdy nebyla, nemůžu soudit :) ale pro mě jsou vztahy obecně dost svazující, tak to bude možná tím.. Divná jsem spíš já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí