Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kluuuk píše:
@Bábi Zlopočasná mam na to jiny nazor, promin
Isteze, Ty radis klamat a podvadzat, ja radim bud pustit priatela ‚do obehu‘, alebo si nechat zajst chutky ![]()
@Bábi Zlopočasná to nemas pravdu.Nic o podvadeni a lhani jsem nenapsal. Precti si to cele od zacatku ![]()
Aby ti ty další zkušenosti stály za to. Taky jsem si myslela, že se svým prvním partnerem zůstanu napořád. Byli jsme i manželé a nakonec se rozvedli. Pak jsem poznala další dva partnery. Co se týče sexu, tak to vyjde nastejno, jen se liší velikost penisu. Já z těch dalších zkušeností měla spíš smíšené pocity, než abych z toho byla paf. Až teď si říkám, že nejvíc mi v posteli vyhovoval právě ten první partner. Hodně jsme toho i vyzkoušeli, nestyděli se před sebou a víc jsem si to užívala. Pokud vám to v sexu klape a líbí se ti to s ním, věř že o nic nepřicházíš. A co se týče těch doteků a polibků, tak si nech při sexu třeba zavázat oči šátkem a zapoj svoji představivost
a představ si třeba někoho jiného. Je zajímavé, že když se mi zdá nějaký erotický sen, nikdy to není s chlapem, se kterým zrovna jsem. Taky to tak máte? ![]()
@Ana20 Za prvé představ si stav za 10 let, jakkoli se rozhodneš. Další otázkou je čeho se bojíš, spíš to vypadá na ztrátu svobody spojenou s manželstvím a mateřstvím. Těch sedm let je hraničních, zde máš na výběr jít do fungl nového vztahu nebo přejít do dlouhodobého „nudného“ a známého vztahu/manželství se stávajícím. Nevím nakolik komunikujete mezi sebou… Měla by jsi zabalit svých pár švestek a odjet do ústraní, nebo se na chvíli přestěhovat, tak abys byla sama za se sebou. Pokud do půl až roku nebudeš vědět co dál = rozchod a znova. Zkus to vydržet aspoň měsíc
Další věc co předpokládám, že partner je „hodnej“ a máš ho v hlavě jako jistotu, kdyby „zlobil“ a byl pro Tebe neprůhledný a částečně nepředvídatelný prostě hnusný testosteronový alfa parchant, to by byla jiná, tím, že by se chtěl ženit, by měl pomyslnou hodnotu, takhle tím, že je hodný už žádnou hodnotu už nepředstavuje
a ano to je ten správný člověk na manželství. Pokud ji máš toulavou a hladovou holt si myslím, je jaro že
, nejsi tady jediná, jen si to nastav aby jsi nekálela do vlastního hnízda, tj. dál od bydliště, mimo pracoviště apod., zásada je v tom láska(hormony)- taj okamžitě to urvat a zatloukat
pokud to nemáš jinak.
Disclaimer: Ne všechny rady a názory jsou na základě vlastní životní zkušenosti a podobnost s autorovým životem je čistě náhodná ![]()