Já sám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
27.2.06 23:12

NO, papá všechno a pokud možno si ještě přidává. Je fakt neuvěřitelný strávník, vůbec si nevybírá, jen když toho je hodně. To má asi po mamince :)) Už mu to jídlo trošku omezuju, protože by se fakt neunesl, i když je veliký… ale 19,5 v 2,5 letech je podle tabulek obezita (furt si říkám, že není obézní, že je prostě robustně stavěný) :))
Tak tady ještě přikládám jednu vypovídající fotku - Jiříček a Mimi malují vodovkami
 http://jiricek.nethouse.cz/…alovani2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
27.2.06 23:13

Jsem kousek od Hradce Králové :)) a klidně s váma dáme kafe, jsem pro každou legraci :)) - jinak Jiříčkovi vedu už dlouho deníček na http://jiricek.nethouse.cz - tam je další dávka dobré nálady :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
27.2.06 23:15

Jinak Marty teda taky máte pěknýho hromošlapa :)) ta noha odpovídá, ve dvou jsme měli to samý… taky kupuješ co dva měsíce nový boty co? :)) Tuhle jsem tu měla kamarádku s 5,5 letou holčičkou a nakonec jsme jí jedny „skoro nenošené, leč už malé“ bačkůrky věnovali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.06 23:20

Opravdu zábavné :D ,
ale jelikož mám doma něco velmi podobného, jen o 3 měsíce mladšího, taky kluka, ale zá:,–(ně o sobě mluví v ženském rodě, takž „já sama“ :D .
Když jde kakat, na nočník, tak se zavře a občas se mu teda ten nočník moc nelíbí, takže mám v místnosti, kde se zrovna zavřel hromádku na zemi, nebo třeba v drahé knize, kterou pak zavře. Taky moc rád sama všechno umývá, vytírá atd. Takže rozpočet na čistící (a nejen čistící) přípravky je u nás tak trojnásobně vyšší než v jiných „normálních“ rodinách. Taky jednou sama něco chtěl ukrojit, dost si rozřízl ručičku, ale s ledovým klidem mi přišel jen říct, že teče krev a nožík už radši uklidil. Všude na vysoká místa se dostane bez židle, již od malička je totiž zdatný horolezec. A možná trošku i Copperfield, najednou je úplně jinde, než byl před sekundou a s ním třeba hromada cd které lividuje, nebo důležité dokumenty, či pětistovka kterou sebral bůhvíkde a trhá ji.
Jak vytáhnout zástrčku ze zásuvky sice neví, ale zato mi už urval asi 3 zásuvky rovnou od zdi.
A taky se moc rád svléká do naha a lozí na parapet, naštěstí bydlíme v 11 patře, takže ho nikdo nevidí a máme nové plastové okna ze kterých nemůže vypadnout.
No, popravdě řečeno, děsím se co bude následovat s přibývajícím věkem.
Takž vidíte, že nás je takových víc. Ale my to zvládnem, ne?
 Jana

• Citovat
  • Upravit
414
27.2.06 23:24

Jani, hovínko v zavřený knížce je super :))) Kamarádce se takhle zase holčička vykakala do naběračky :))) taky nikdo neví, jak to dokázala, protože si u toho ani nesvlíkla tepláčky :)))

Koukám, že nakonec z toho je fakt fajn debata - člověka to potěší, když vidí, že v tom nelítá sám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 00:20

Joooo tak to zname, Karolínce je 32.mesicu a nejcasteji pouzivane slovo je JA SAMA, popr. KAJA SAMA.
Nekdy mi jde hlava kolem, hlavne u vareni a ovladani veskere elektroniky (v tom zacina byt lepsi nez ja). Tuhle jsem ji neco zakazala (pote co jsem s ni bojovala, abych ji z ruky vyrvala nastesti tupy nuz) tak mne pocastovala „dej mi pokoj“ a dodala NESEL ME! Ano priznam, ze jsem nedavno ve vedlejsi mistnosti takto pocastovala manzela, ktery v tu chvili pripominal zasekly kolovratek.
Vcera byla u neceho tak roztomile zabrana, ze jsem ji zavolala Karolinečko, ona se otocila s naprosto zhnusenym vyrazem a pronesla ZIKEJ KAJO JO, KAJOJINECKO UZ NECI SYSET! Zacina to byt nas maly pedanticek, ale je s ni desna sranda, jen mam obcas problem skryt zachvat smichu a predstirat, ze se naoko zlobim…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
28.2.06 00:20

ach jo uz zase - neprihlasena Hanka1

• Citovat
  • Upravit
24
28.2.06 00:41

No holky to jste mně moc nepotěšily,mám doma holku chodí už od 8 měsíců.V 1roce už lítala jak drak,všude vyleze.V létě mi sama vylezla po žebříku skoro na půdu.No děs.Ještě nemá ty roky co vaši kluci to nechci vidět co bude za rok. :cry: Mluví na svůj věk taky docela dost, už několikrát nám řekla dej pokoj, jdi do háje…Fakt si začínám myslet,že se měla narodit jak kluk.Co dělá v kuchyni o tom radši nemluvit jak pomáhá,a hovínka ty jsem za poslední týden našla 2× na tatínkově pracovním stole.Teda,že se nebojí, že při tom spadne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 01:33

No. jo holky, je to fakt boj. Pred nějakou hoďkou jsem tu psala, nemám zde založenou schránku, či jak se tomu říká, takže se nemohu přihlásit jako vy, ale sleduju zde vše pravidelně, přispívám minimálně.
Náš prcek je štír, takže „hajzlík“.
Opravdu to na něj sedí, vše si dokáže vydobýt, přestože se snažím být neústupná, nějak mi to nevychází.
Parádně mě dokáže namíchout, (ostatní velmi pobavit), když mi na jakoukoliv otázku odpovídá HOVNO.
Takže třeba: co uvaříme na oběd ( v obchodě) HOVNO, u doktorky: copak řekneš že tě bolí HOVNO, babička: co si dáš na svačinku, no neuhádnete co odpoví.
Ale opravdu nevím odkud to má.
A další u nás oblíbená věta po " já sama" je pšebuju (tzn. potřebuju), nejlepe v obchodě u velkého nákupu, když vše balím do tašek, následuje hysterický záchvat „pšebuju lízat lízátko“ to znamená okamžitě a ne až zaplatíme. Takže nákup balím za hysterického řevu, mezitím mi prcek málem několikrát vyskočí z vozíku a můj muž se diví , že jsem divná ženská, když nerada chodím nakupovat.
Už jsem se vykecala dost, tak si zas ráda počtu něco od vás.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
692
28.2.06 02:52

Dámy,máte na svědomí moje opařeniny třetího stupně :lol:
U vašich příspěvků se kafe pít nesmí :twisted: Takhle jsem se hodně dlouho nezasmála :lol:
Jen ale teď nevím jestli pokračovat ve snažení,nebo to na nějakých dvacet,třicet let odložit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.2.06 08:07

Jezisi, holky, to jsem se nasmala:-))))))
APRILMOUSE - Jiricek vazne vede. Jsem z Jaraku:-)), tak az pujdem na prochazku, tak budu vyhlizet takovyho svehlavicku. Je bozi, vase stranky take.
Fakt jsem se, holky, nasmala, jako uz dlouho ne. Skoda, ze jsem tim smichem probrala Stellinku, ale stalo to za to:-)))

Doceela se na toto humorne obdobi tesim, i kdyz pak budu tvrdit neco jineho, ze jo?

Krasny den plny prihod s detmi, at mame vecer co cist:-)
Nicol a Stella 9 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
28.2.06 08:08

Jano, o jakém vozíku při nakupování to mluvíš? :) Jířa se svýma velkýma botama a váhou do košíku nandat prostě nejde… takže při každém nákupu pěkně chodí „vedle maminky“. Jen tak namátkou si vzpomínám, jak „sám“ nesl košíček s nákupem a já do něj skládala, a pak chtěl taky sám platit, ale to nešlo. Tak jsem mu po chvíli přemlouvání ten košík prostě vyrvala (složil se hystericky nazem a svíjel se mi kolem nohou s výkřiky jááá šááááám jááá šáááám) a já klidně platila, aniž bych to řešila. Přišel za mnou nějakej děsně chytrej stařec a začal mě poučovat, že mu ten košíček nemám vůbec dávat, když vím, že se pak bude vztekat… Chtěla jsem mu říct něco o tom, že bych vůbec nemohla vycházet z domu, když bych měla předvídat vztek :)) ale nakonec jsem ho jen sesmahla zhnuseným pohledem a šla domů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
28.2.06 08:41

Ahoj holky,
takhle jsem se po ránu už dlouho nezamála. Já má zatím doma 5-ti měíčního andílka, ale už si umím živě představit, jak to bude za chvíli vypadat.
Přeju pevné nervy!
 carsa

• Citovat
  • Upravit
440
28.2.06 09:17

Panebože holky já se tady třískám smíchy jste fakt super, tohle bych potřebovala číst každý den po ránu, když mám depku!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
28.2.06 09:51

téééda holky, no super čtení k pobavení. :D :D :D :D ¨
Ale já s mojí povahou mít vaše raubíře doma - asi bych ruku měla často na jejich zadečku :D. Doufám že se nám takové manýry vyhnou. :oops:
Přeju vám moc moc pevné nervy. :)

Andělka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect