Já se asi zblázním, je mi strašně

Anonymní
15.8.23 17:37

Já se asi zblázním, je mi strašně

Co mám dělat… už asi měsíc úzkosti, špatná nálada. Teď jsem jela z práce a musela zastavit, protože jsem měla úplně slabý nohy, ruce se mi třasly, brecela jsem dneska dvakrát, je mi silene..
mám pocit že se zblázním a už to nevydrzim. Asi se mi vrátily psychické potíže, léčila jsem se s depresí a úzkostí, léky ale už par měsíců neberu.. co mám dělat. Já tohle nevydržím..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15008
15.8.23 17:41

Hořčík - tím nic nezkazíš + béčko - na psychickou pohodu. No a pak, co se nezvládne vlastními silami, tam musí pomoci odborník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
15.8.23 17:42

Ahoj, mrzi me jak ti je. Kdyz ses lecila tak mas urcite nejakeho doktora, zavolej mu at to napise zase leky a neco na prevhodnou dobu nez zaberou…At je lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10915
15.8.23 17:55
@Anonymní píše:
Co mám dělat… už asi měsíc úzkosti, špatná nálada. Teď jsem jela z práce a musela zastavit, protože jsem měla úplně slabý nohy, ruce se mi třasly, brecela jsem dneska dvakrát, je mi silene..
mám pocit že se zblázním a už to nevydrzim. Asi se mi vrátily psychické potíže, léčila jsem se s depresí a úzkostí, léky ale už par měsíců neberu.. co mám dělat. Já tohle nevydržím..

A kdo rozhodl o vysazeni leku?
Co mas delat?
Proste zase zajdi k lekari a prober to s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3811
15.8.23 18:56

To je deprese. Zažila jsem u příbuzného. Dali mu Venlaflaxin a stal se zázrak, byl zase jak dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.23 19:49
@Tarena píše:
A kdo rozhodl o vysazeni leku?
Co mas delat?
Proste zase zajdi k lekari a prober to s nim.

Ja. Už jsem brala dlouho q měla jsem pocit ze už to je snad ok.
Má teď dva týdny dovolenou..

• Citovat
  • Upravit
10915
15.8.23 19:55
@Anonymní píše:
Ja. Už jsem brala dlouho q měla jsem pocit ze už to je snad ok.
Má teď dva týdny dovolenou..

A ty leky uz nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.23 20:23
@Tarena píše:
A ty leky uz nemas?

Ne nemám. Postupně jsme snizovali a pak už další nenapsal a další termín nedal.

• Citovat
  • Upravit
Tosidelassrandu
15.8.23 20:27

Je mi tě líto, ale jakou pomoc si představuješ na foru emimina?

• Citovat
  • Upravit
5757
15.8.23 21:06
@Anonymní píše:
Ne nemám. Postupně jsme snizovali a pak už další nenapsal a další termín nedal.

Tak zavolej jen obvodakovi, vysvetli a on neco napise na prechodnou dobu… nemas nejakou znamou doktorku mezi kamarady a tak, treba by taky napsala vyjkmecne… jinak skusit zatim neco volne prodejneho, treba to trochu malinko pomuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.8.23 23:47

Pokud chceš léky jako poslední možnost, zkus sirup Novo Passit, zklidňuje, pomůže usnout… Je bylinkový… Ale pozorně si přečti příbalový leták - kvůli třezalky snižuje účinnost antikoncepce a neměl by se kombinovat s některými léky (vč. antidepresiv). Užívat se může, myslím, max 14 dní. Pokud nebereš kontraindikované léky, tak to zkus. Mi to pomohlo (poraď se ale ještě s lékárnicí). Pokud to nepřejde, zhorší se to, nebo už teď cítíš, že to není dobré, tak co nejdřív kontaktuj lékaře se kterým jsi tyto věci řešila. Za mě top i psychoterapie. Držím palce ať je líp! :kytka:

Příspěvek upraven 16.08.23 v 00:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.8.23 23:52
@Lucy01O píše:
Pokud chceš léky jako poslední možnost, zkus sirup Novo Passit, sklidňuje, pomůže usnout… Je bylinkový… Ale pozorně si přečti příbalový leták - kvůli třezalky snižuje účinnost antikoncepce a neměl by se kombinovat s některými léky (vč. antidepresiv) a užívat se může tuším max 14 dní. Pokud antinu nebereš ani jiné léky s kontraindikací tak to zkus, mi to pomohlo (poraď se ale ještě s lékárníci. Pokud to nepřejde, zhorší se to, nebo už teď cítíš, že to není dobré, tak co nejdřív kontaktuj lékaře se kterým jsi tyto věci řešila. Za mě top i psychoterapie. Držím palce ať je líp! :kytka:

Tobě snad ani neuvěří, když neumíš ani česky psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.8.23 00:13
@NickKV píše:
Tobě snad ani neuvěří, když neumíš ani česky psát.

No jo, po celodenním výšlapu v takovém vedru a ještě v tuto hodinu se ani prd nepromíjí! :lol: Každopádně se paní dokonalé omlouvám za pohoršení, ještě k tomu v tuto nekřesťanskou hodinu! :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.8.23 00:16
@Lucy01O píše:
No jo, po celodenním výšlapu v takovém vedru a ještě v tuto hodinu se ani prd nepromíjí! :lol: Každopádně se paní dokonalé omlouvám za pohoršení, ještě k tomu v tuto nekřesťanskou hodinu! :lol: :kytka:

Neumím česky, protože chodím? A vy křesťani v noci nejste věřící?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.8.23 00:25
@NickKV píše:
Neumím česky, protože chodím? A vy křesťani v noci nejste věřící?

Představte si, že fyzická námaha vyvolává únavu, kvůli které je snížena pozornost - ze stejného důvodu taky nesmí lékaři pracovat více hodin než je stanoveno, protože kvůli nepozornosti, kterou zapříčiňuje mj. únava, vznikají chyby. :lol: A věřící nejsem, „nekřesťanskou hodinu“ nepoužívají jen věřící :kytka:

Každopádně! Jsem si vědoma toho, že svými odpověďmi vás jen přiživuji a komentáře, které nejsou k dotazu jsou tazatelce jen k jedné věci. Proto vám přeji dobrou noc a buďte šťastnější! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí