jablíčko na prdíky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
20.3.05 19:23

prdíky

Prdíky nás taky trápily a zkoušeli jsme všechno možné i nemožné. Jediné, co se osvědčilo, bylo fénování bříška. To je ale časově náročné. Pak jsem si každé ráno začala vařit kaši z ovesných vloček a Vilík pěkně kaká a prdí sám bez pomoci trubičky. Určitě to stojí za pokus! Snad to pomůže. My už máme dva týdny klid. :D
Martina a Vilík

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.3.05 20:26

Vetriky

My jsme zkouseli u maleho vse - SAB Simplex, ohrivaci lahev s teplou vodou, masaze mentolovymi mastmi…
Potom nam lekar nabidl homeopatikum (Chamomilla) a to zabralo. Navic se syn i celkove zklidnil, predtim mel krome bolestivych kreci casto trhave pohyby.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.3.05 08:10

prdíky

Ještě se vrátím k těm vločkám… zahušťuju s nima i zeleninové polévky, je to potom taková hustá „glajda“ takže to zasytí a není třeba druhé jídlo. Určitě to poznáte taky na sobě, protože nebudete mít problém jít na záchod.

Taky dávám Vilíkovi dvě lžičky feniklového čaje denně. To mi poradila paní doktorka. Já piju dva hrnky denně.

Zkuste to s těma vločkama. Jsem zvědavá, jestli to pomůže i vašim uprděným drobečkům. Vilík má 10 týdnů a fakt už prdí a kadí sám bez problémů. Dřív jsem nad ním strávila hodiny se slzama v očích, protože mi ho bylo strašně líto, v očičkách měl napsáno jak ho to bolí a že chce pomoc… Dyť to znáte…
Taky mi od té doby dobře spinká v noci. :P

Martina a Vilík

• Citovat
  • Upravit
405
21.3.05 12:21

Martino, prosím, jak přesně vyrábíš tu vločkovou kaši pro Vilíka? Používáš normální vločky nebo nějaké speciální? A jak často mu ji dáváš? Omlouvám se, že se tolik ptám, ale už jsem o téměř zázračných účincích této kaše slyšela, ale nevím, jak ji udělat, abych ještě víc neuškodila.
Díky moc za odpověď.
 Renata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
21.3.05 12:57

Prdíky a olejíček

Ahoj holky !
Já jsem zatím ještě pupíkanda a mimíska čekáme na přelomu května a června. Od své kamarádky a kosmetičky mám ale doporučenu
kosmetiku od firmy Karl Hadek www. hadek.cz. Podle jejich zkušeností na ni nedají dopustit. Mají také speciální fenyklový olejíček na bříško, prý jim oběma fungoval výborně. Lze na těch stránkách objednat v menším balení nějak myslím do 200,– Kč a nebo i větší.
Já jsem si nechala poslat :,-(u Baby testerů, jsou to malé vzorky celého baby sortimentu, takže si zkusíme s mimískem co a jak…
Doufám, že vám některé bude moje rada dobrá :-)
Mějte hezký den
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.3.05 10:10

prdíky

Ahoj Renato,
nemohla jsem se dostat na tyto stránky dva dny, nějak to nešlo spojit.
Kaši si vařím já. Do čtvrt litru mléka dám tři nebo čtyři hrstě ovesných vloček. Pokud sladíš, tak lžičku cukru. Pak se to vaří pár minut. Taky jsem nevěděla jak na to, ale systém pokus-omyl to vyřešil. Kaše je docela slizká, ale mě to chutná. Ráno mám takový rituál - uvařím si kaši, hrnek feniklového čaje a konvici ovocného čaje a hoduju si dokud Vilík spinká. Od té doby, co jím tuhle kašičku, tak spinká od sedmi večer do půlnoci a pak až do šesti ráno. Nevím, jestli je to těma vločkama, ale zkus to!

Martina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí