Jahody Polsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
15.5.15 22:22

jahody polsko

ZDravím, má někdo zkušenost s poslkýma jahodama? napr daji se koupit ve velkem na trznicich v poslku? napriklad Tesin??…díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4754
15.5.15 22:38

No nevím jak to bude letos, hodně jich zaorali, nevyplácelo se to, takže cena už nebude tak luxusní. Jinak u velkého tržiště, tedy ne toho u řeky ale za kopcem, je zelný trh. Tam je najdeš, nebo v obchodě u centrálního hřbitova a benzínky Orlen. Jo a říkaj tomu truskawki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
15.5.15 22:52

My se vloni vyskytli v Polském Těšítě, a měli tam jahody, cena docela dobrá, ale kvalita nebyla teda nc moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
15.5.15 22:59

Jo zapomněl jsem na embargo do Ruska, takže tento faktor hraje pro dobrou cenu pro spotřebitele. Jinak na trhu kdo dřív příjde ten má lepší zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.5.15 07:26

Minulý rok toho byly kvanta, ale kvalita nic moc. Lepší je samosběr, nebo si počkat na ty české. Ta cena se zase tak moc neliší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
16.5.15 07:56

No letos chcu udělat hromadu marmelád, asi se tam taky stavím. já teda jezdím kousek dál do Czestochowe a tam jsou každou středu velké trhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.5.15 11:36

Myslela jsem spíše jak čestí trhovci vozí levné jahody z polska a pak je zde prodávají,…zda je nakupuji na trhu v polsku..nejblíž máme ten tešín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
3.6.25 15:43

Každý rok si dělám cca 5-8kg jahodové dřeně, kterou následně používám k výrobě zmrzliny. Jahody z Polska jsou podtržené, aby vydržely převoz a následný prodej.Toto se však výrazně projevuje na chuti a sladkosti plodů. Počkám si proto až do půli června, kdy mi čeští prodejci nabídnou opravdovou sladkou lahůdku. A jahody které si pěstuji na zahrádce ozobávám průběžně, Je to totiž, oproti polským jahodám, nesmírná laskomina. Tímto názorem se nechci v žádném případě dotknout kvality polských jahod, pokažená je pouze nevhodná distribuce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák