Kdy nakupujete letní sandálky?

2612
14.5.15 14:01

Kdy nakupujete letní sandálky?

Spíš si sem jdu vylít zlost a vztek…Včera jsem byla omrknout na syna ve dvou obchůdcích s dětskými botami letní sandálky (menší město). A jaké se mi nedostalo odpovědi? Že jdu pozdě, že už je mají skoro vyprodaný :zed: :zed: :zed:. Na začátku května? U nás v podhůří jsem ještě nevyšla ven ani bez svetru nebo mikiny a sandále už brát nebudou??? :pocitac: :pocitac: :pocitac:. Jak to je u Vás, případně nemáte typ na dobrý obchůdek s dětskou obuví v okolí Ústí nad Orlicí? Hlavně, kde mají výběr? A kdy nakupujete sandálky vy? Našemu synovi roste rychle noha, loni např. měl za léto dvoje. Přeci nebudu kupovat boty v zimě, aby mu byly v létě malý…Teď snad budu muset objednat přes net. Mám doma ještě malýho prcka, starší je torpédo, nějaké objíždění měst kvůli botám si tak trochu nedovedu představit. A ještě, jestli je už fakt pozdě.
Taková diskuze na nic, že? Ale potřebovala jsem to ze sebe dostat :).
P. S. jarní boty jsme byli kupovat hodně brzy a už měli poslední typ v jeho velikosti. Loni, když jsem byla v půli prázdnin pro 2. sandály, na mě koukali jak na blázna. Fakt žijeme v takovým zapadákově nebo jsem mimo já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.5.15 14:04

@Adinka_2012 sandále kupuju tak v červnu, v obchodech ala sportisimo, hervis a pod. Tam je mají téměř celeročně.. nemá smysl kupovat boty dřív, dítěti pořád roste noha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.5.15 14:05

Letos jsme pro sandály ještě nebyli, nějak porad nebyl čas… Ale bydlime v Brně, v obchodě mají primo cedulku, že mimo sezónní obuv přinesou na požádání. U dětských bot to taky nechapu, jako ze už nebudou a mate smůlu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
14.5.15 14:08

Syn má širokou nohu a vysoký nárt, sandále ve sportisimu jsou mu vesměs úzké. Navíc tedy pro něj chci kožené. Letos už chci otevřenější, pata může být plná, ale špičku už chci otevřenou. No a to je taky problém :,(. Vážně uvažuju o nákupu na netu, kdyžtak vrátím, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.5.15 14:10

@Adinka_2012 já mám staršího.. pro malého kupovat teprve budeme, ovšem zajedu si do dětského obchodu - už jen proto, aby mu seděla velikost.. nechápu, jak někde můžou říct, že už nemají a mít nebudou 8o v tomto je výhoda velkých měst, tu nic není problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
14.5.15 14:11

Máme koupené již měsíc (dcera je měla třikrát na noze) a divné mi to nepřijde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
14.5.15 14:12

Já kupovala minulý týden a to už neměli ty, co jsme chtěli, tak nám je museli stáhnout z jiné prodejny, tam měli poslední, a přišly až dnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.5.15 14:13

@Adinka_2012 I v eshopech je to hodne probrane. Je to tak kazdy rok. :(

Takze to neni jen zapadakovem. Ja to taky nechapu :(

• Citovat
  • Upravit
2612
14.5.15 14:14

@martina.se
Fakt závidím maminkám z měst, i tolik slev, co máte. Např. loni jsem byla kupovat letní pyžamko asi na začátku června-sehnala jsem opravdu s velkým vypětím a ještě k tomu veliké…Proto skoro vše nakupuju přes internet-lepší ceny, výběr. Ale ty boty, ty mě štvou :,(. Kdyby měl syn normální nohu, tak koupím přes net a neřeším, ale s jeho bambulkama je to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
14.5.15 14:14

Já jsem letos, resp. předvčírem koupila synovi poprvé sandály ve Sportisimu (značka Loap) a jsem mile překvapená. Cena, lehkost, provedení. Oproti Keenům, které jsem kupovala doposud, je to rozdíl. Syn má také širokou nohu a naopak bych řekla, že tam byl větší problém sehnat nějaké úzké botky. Výběr velký, takže pro ostatní děti už budu zřejmě vybírat taky tam. Mají i otevřené, kožené by se možná taky našly. http://www. sportisimo. cz/detske-sandaly-pantofle/#=

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
14.5.15 14:16

@booa
no když roste dítěti rychle noha, tak to pak člověk řeší jinak, navíc jak říkám, u nás ještě není počasí na sandále ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
14.5.15 14:23

@Adinka_2012 no jo, ale to bych mohla čekat do nekonečna… :nevim: malé, teď už teda velké, rostla noha vždy skokově, dvakrát se stalo že jsem v srpnu sháněla nové sandále protože už jí byly malé a to teprve byl adrenalinový sport :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.5.15 14:28

@Adinka_2012 nemáš možnost si udělat výlet někam do města? To by bylo fakt nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
14.5.15 14:28

Celkem hezký obchůdek je v český třebový na moravský ulici, poblíž starýho náměstí. No a sandále ještě nemáme, chystám se o víkendu, tak doufám, že nedopadnu jako ty :mrgreen: Přijde mi to brzo, hlavně u ročních dětí, kde jim nožka roste fakt rychle, počítám, že stejně budu během léta schánět o číslo větší, takže radši asi koupit dvoje najednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
14.5.15 14:31

@Adinka_2012 jdu kupovat příští týden.. Mě neděs, že bude vyprodáno. Ale je pravda, že jarní boty měla paní v spec. obchodě na certifikovanou obuv už v únoru a říkala, že to bude brzo z jara už přebrané..at beru, dokud je výběr v barvách i velikostech.. Jenže loni jsem v dubnu koupila sandálky a když jsem je v červnu konečně obula malé, čouhal jí palec.. víkend v nich musela přežít a šla jsem kupovat další.. :roll: letos už snad tak neporoste, takže z května by nám do srpna snad mohly vydržet.. tedy pokud seženu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák