Kdy nakupujete letní sandálky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2202
14.5.15 14:33

Bydlíme na menším městě a sandálky jsme kupovali minulý týden, bylo to tak akorát, udělalo se teplo, tak už je nosila, ale dřív to nemělo cenu. Vloni jsme je taky kupovali dřív a pak jí skoro nebyly. Teď ještě měli na výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
14.5.15 14:33

@booa
Já to vím, co je to za adrenalin-viz. loňské léto. Nebo před loni jsem byla za blázna, když jsem chtěla v říjnu celoroční boty-prý už se kupují zimní. Syn je pak nosil do půli prosince, jak byla mírná zima…Prostě kocourkov, všude je všeho mraky, ale na malém městě se prostě bojí vzít něčeho víc, co kdyby to náhodou neprodali. Nejhorší je, že ani objednat nejsou ochotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
14.5.15 14:34

Sandály už nosíme a už máme i opálené proužky na nohách. Jinak vše kupuji když to zrovna potřebuji. Zajedu do velkého města, a tam mají kdykoliv všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
14.5.15 14:35

Kupuju teď a už je pozdě. Když nějaké boty padnou, kupuju pak jen na netu větší velikost ty stejné. Takže už často na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
14.5.15 14:42

@martina.se
bohužel teď zrovna ne, manžel má fofr v práci, i víkendy plné a v neděli se nám už nechce trávit čas po obchodech-už to tak bylo teď po dvakrát a s dětima je to fakt otrava. To si radši zajdeme ven. Sama se dvouma to nedám do většího města-my to máme min. 100 km Hradec nebo Brno :,(. Navíc specializovaný obchůdky mají otevřeno max. v sobotu dopoledne, pak šlus.
Koukala jsem na net, objednám tam. Sandálky jsem našla kožené-hilby nebo protetiku, pevná pata, volná špička, pásky jsou nastavitelné, cena příznivá. Hilby jsme měli celoroční a paráda, protetiku teda na noze ještě neměl. Takové jsem si i představovala. Prostě to zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
14.5.15 14:45

Ježiš vy mě zas děsíte, že je vyprodáno. Já teprve uvažuji, jestli letos vůbec sandály koupit. Mám vyhlídnuté od Santé, ale… Mladý loni frflal, že mu do sandálek lezly kamínky. Navíc nohy věčně černé od prachu. Přemýšlím, jestli radši nekoupit tenisky se síťováním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
14.5.15 14:47

@Black Cat @lekarnicka28
nechci děsit, ale u nás to tak je :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
14.5.15 14:53

Hm, připomnělo mi to, že jsem je letos ještě nekupovala. Zatím mě to ani nenapadlo…na sandálky jaksi počasí ještě není…Také nerada kupuju dětem boty s předstihem. Ale je pravda, že výběr potom bývá dosti omnezený… :nevim: Také nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
14.5.15 14:53

Já mám zkušenost se zimními botami. V listopadu už byl problém koupit. Výrobci prostě nevyrábí v dnešní době na sklad… Kupovala jsem v Plzni, tedy v žádném malém městě. Nakonec jsem objednala boty na netu.
Sandály jsme zatím nekupovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
14.5.15 14:54

Ja koupila minuly tyden, loni jsem kupovala taky v kvetnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
14.5.15 14:56

Jsme hrozně ráda, že to má většina stejně, nechápe :). Už jsem si myslela, že jsem fakt divná, že nakupuju sezónní obuv na začátku sezóny. Hlavně, že všichni říkají, jak je důležité, aby boty seděly. Jenže když budu kupovat boty 2 měšíce dopředu, tak prostě nevím, jak budou sedět, až se začnou nosit…No na hlavu padlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
14.5.15 15:01

Tak já jsem taky exot, sandalky už máme měsíc :) ale spíš, že se mi zrovna líbily a byly za super peníze, malé roste noha celkem pomalu, tak uvidíme, u nás ještě mají sandalku dost, a to nejsme zrovna velkoměsto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.5.15 15:03
@Black Cat píše:
Ježiš vy mě zas děsíte, že je vyprodáno. Já teprve uvažuji, jestli letos vůbec sandály koupit. Mám vyhlídnuté od Santé, ale… Mladý loni frflal, že mu do sandálek lezly kamínky. Navíc nohy věčně černé od prachu. Přemýšlím, jestli radši nekoupit tenisky se síťováním…

nejsi sama, já o tom ještě ani přemýšlet nezačala.. však je teprve půlka května :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
14.5.15 16:57
@martina.se píše:
nejsi sama, já o tom ještě ani přemýšlet nezačala.. však je teprve půlka května :think:

Já taky ne. Před 14 dny jsme teprve kupovali jarní kecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.5.15 17:38
@Ukulina píše:
Já taky ne. Před 14 dny jsme teprve kupovali jarní kecky :)

já mam pro prcka max capáčky, víc fakt ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák