Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, s pritelem se snazime o miminko a zatim se nam nedari.Antikoncepci neberu od lonskeho leta a intenzivneji jsme na tom zacali pracovat asi pred dvemi mesici…Jak dluho asi trva, nez se telo ocisti od prasku? Nechci zatim nejak plasit, protoze je asi opravdu brzy a vsude to i ctu,ale jsme oba nedockavi ..Bohuzel jsem o jedno miminko prisla a tak se tim trosku trapim, zda diky to mu nebudu mit nejaky problem.Dekuji za odpoved, Luca ![]()
Ahoj, já myslím, že to není o čištění se od prášků. Nám se první dcera povedla hned první měsíc po vysazení. A teď se snažíme už čtyři měsíce a stále nic. Prostě když je šance na otěhotnění max 25% v jednom cyklu, tak to na nás ještě nepadlo
Taky mne to štve, ale hlavně to chce hlavu vzhůru a žádný stres. Však to snažení má taky něco do sebe ![]()
Ahoj Luci, s přítelem se taktéž snažíme o miminko a jsou tomu také tak 2 měsíce…zatim tedy bez úspěchu, tak si budeme fandit navzájem:-) Koupila jsem si zatim Calibrum baby a jak to tu pročítám tak asi i nějaký čajík si koupim..ty bereš neco specielního nebo partner?:-)
zatím neberu nic, necháváme tomu volný průběh, možná je jen brzy a zbytečně plašíme..:)
![]()
ahoooj, tak mám radostnou zprávu, zadařilo se a jsem těhotná ![]()