Clostylbegyt zablokoval ovulaci + cysta?

1350
19.2.12 14:43

Clostylbegyt zablokoval ovulaci + cysta?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli taky nemáte některá takovéto zkušenosti s Clostylem?
Před prvním dítětem jsem měla cykly 60-70dní, bez ovu, proto mi dr nejdřív nasadil Clostyl, bez výsledků, proto jsem se objednala do CAR, hned první měsíc zjistili PCO a nasadili horm. injekce Puregonu, z první IUI máme syna.
Podruhé jsem otěhotněla přirozeně v jeho roce, bohužel to nedopadlo :,(
Nyní se už rok snažíme, ovu podle příznaků i testů chodila kolem 25DC, ale bez výsledků.
Proto jsem si zašla za dr, napsal mi opět Clostyl, 5-9 jednu tabletu. Dnes jsem 31DC, ovu nikde a mám stále hodně nafouklé břicho, trochu křeče a špiním do krvava. Myslíte že mi Clo jen udělal cysty a ty třeba praskly?
Vím že nemáte utz, k dr půjdu hned zítra ráno, jen mě zajímá jestli nemáte taky některá s Clo špatné zkušenosti? :nevim:
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
19.2.12 15:12

já jo, ale mně ho dr. i nasadil, když vůbec neměl-to taky byla poslední kapka a už mám lékaře jiného-měla sice po ZT nějaký rozhozený cyklus, ale ne bez ovu-v podstatě se mi jen posunula dál, jak jsme pak sama později zjistila, ale nejdřív mě to nenapadlo, páč do té doby jsem mívala cyklus jako hodinky. A dr mi ho hned nasadil, nic mi k tomu neřekl, jen že je to na podporu ovulace. Nj-ale vzhledem k tomu, že já ji normálně měla-tak jak mi pak vysvětlil už ten nový dr.-to u mě působilo opačně-zablokovalo mi to tvorku estrogenů, páč si tělo zvyklo na jejich přísun z tabletek, takže je přestalo tvořit, až se mi nakonec uplně vytratily měsíčky. Takže s novým dr jsme se domluvili na vysazení a musela jsem počkat, až se moje tělo zase vzpamatuje a začne si hormony samo tvořit. Tím jsem 3/4 roku nemohla otěhotnět :zed: Ale těžko říct, jak to působí zrovna v tobě :nevim: to, že se po něm dělají dost cysty jsem taky zjistila, proto se má jeho užívání neustále kontrolovat-mě za celou dobu dr. nezkontroloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
19.2.12 15:28

Brusek, mě právě tento dr taky nikdy nekontroloval, ani poprvé, ani teď, jen prý kdyby ani druhý cyklus nezabral tak mám přijít třetí cyklus že by tedy ten utz udělal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
19.2.12 19:41

no já jsem pak po dobu, jak jsem ho vysadila pila kontryhelový čaj a užívala Gynex a tetí cyklus toho užívání už jsem byla těhotná ;) krásně mi to srovnalo cyklus zpátky a bylo zaděláno raz dva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí