Jak budu rodit?

97
24.4.15 12:48

Jak budu rodit?

Dobrý den, před 2,5 lety jsem porodila dcerku císařem, nyní jsem těhotná, termín mám v listopadu, což bude 3 roky po prvním císaři. Dost by mě zajímalo, jestli mě rovnou šoupnou na císaře nebo zkusíme rodit normálně. První porod totiž nedopadl moc dobře, císař byl akutní, nejdříve mi praskla voda, neměla jsem bolesti, stahy, nic. Bolesti a stahy mi musely být po několika hodinách vyvolány uměle, samy nepřicházely. Jenže jsem prý měla nekoordinované porodní cesty a cca po 12 hodinách od odtoku vody jsem měla šílené bolesti vyvolané léky, ale nebyla jsem vůbec otevřená. Malé už nebylo dobře, tak honem císař. Po této zkušenosti mám docela obyvy z druhého porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
531
24.4.15 12:51

Řekla bych, že zase císař. Švagrové se teď narodil druhý syn po čtyřech letech a nikdo se ji na nic neptal. První byl císařem druhý taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.4.15 12:52

Záleží i na jizvě a taky na porodnici, tady ti to asi nikdo nepoví. Jinak někde nechávají vybrat když je vše ok, někde automaticky rovnou sekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
24.4.15 13:02
@Druby píše: Řekla bych, že zase císař. Švagrové se teď narodil druhý syn po čtyřech letech a nikdo se ji na nic neptal. První byl císařem druhý taky

Není pravda, že to tak musí být. Pokud bude správná poloha dítěte a dostatečná jizva, tak je velmi vysoká šance na to, porodit normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
24.4.15 13:02

Já rodila druhé mimčo 17 měsíců po císaři a normálně. Doktoři mi dalšího císaře udělat nechtěli, jedině v případě komplikací. Na můj názor se nikdo neptal, že prý k dalšímu císaři není důvod. A to byl ten první také pro nepostupující porod - odtok vody, 44 hodin kontrakce po 5ti munitách, z toho posledních 12 hodin už jen díky oxitocinu a stejně to nešlo. Trápili mě dva dny :roll: Podruhé jsem tedy porodila normálně a naštěstí rychle.

• Citovat
  • Upravit
1553
24.4.15 13:13

@pavlats Jé, teď jsi mě potěšila… Tak to přece jenom jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
24.4.15 13:49

Známá rodila po prvním císaři taky normálně..rodila po necelých dvou letech od prvního dítěte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
24.4.15 13:58

Já rodila po císaři přirozeně po 22 měsících.
Nikdo, s kým jsme v těhotenství přišla do styku, mi ani císaře nenavrhoval. Všichni automaticky počítali s tím, že budu rodit přirozeně. jen tedy ještě na UTZ v 632tt a pak na monitorech v porodnici kontrolovali jizvu, ale ta byla OK.
Pak jsme měla tu čest púrožít krázný přirozený porod, který bych přála všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
24.4.15 14:01

Taky jsem rodila po císaři přirozeně a nikdo se nad tím nepozastavoval a brali to jako samozřejmost. Rozestup mezi porody jsem měla 3,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
24.4.15 14:03

Pridavam se, budu rodit 19 mesicu po sekci a bylo mi receno ze se pouze pri porodu bude hlidat jizva na deloze a kdyby to pry zacalo praskat tak zase sekce. No pan doktor me moc vetou, kdyby to zacalo praskat, neuklidnil. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí