Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě by mě to mrzelo, takže bych se ho v první řadě zeptala, proc si to myslí. ![]()
@Sheryll píše:nerekl to primo takto ale o necem se bavili a nazval me pritom tak…
Určitě by mě to mrzelo, takže bych se ho v první řadě zeptala, proc si to myslí.
A jak jsi se to dozvěděla?
Asi bych mu dovezla 10 vajec
a čekala jak zareaguje a pak bych se zeptala proč to řekl. Normálně otevřeně a uvidíš. Podle toho bych se zařídila.
@Sheryll píše:ne ze by prisel a rekl ona je slepice ale bavil se o necem a nez aby me nazval jmenem tak slepicí
Určitě by mě to mrzelo, takže bych se ho v první řadě zeptala, proc si to myslí.
@Bobsh píše:rekla mi to ta babicka ta mi rika vse
Asi bych mu dovezla 10 vajeca čekala jak zareaguje a pak bych se zeptala proč to řekl. Normálně otevřeně a uvidíš. Podle toho bych se zařídila.
Asi bych mu dovezla 10 vajec
a čekala jak zareaguje a pak bych se zeptala proč to řekl. Normálně otevřeně a uvidíš. Podle toho bych se zařídila.
Asi mu připadá, že se jako slepice chováš
. Zkus se nejdřív zamyslet sama nad sebou a zkus přijít na to, co ho k tomu prohlášení vedlo. Jen tak to asi neřekl… Jezdila bych k nim dál a koukala je přesvědčit o tom, že slepice fakt nejsem. Pokud tam nebudeš jezdit, budou tě mít nejen za slepici, ale ještě za nafrněnou pipku.
Čekala bych, že mu partner řekne, že názor na mě může mít, jakej chce, žrát mě nemusí, ale tyhle průpovídky si může nechat ![]()
Tchán tak mluví o švagrově partnerce běžně, i když ji má jinak rád. Třeba tak mluví i o mě, kdo ví
nijak extra nás to netrápí, prostě je to jeho mluva, nic proti nám nemá. Třeba to má tchán taky tak
No, babička je teda dobrá duše ![]()
Neřeš to, jestli jsou vaše vztahy jinak ok. Lidi plácaj různý věci a jakákoli rozmluva tomu nepomůže, naopak.
Já bych se k tomu postavila trochu jinak. Pokud babička jde jedném směrem, proč by nešla druhým..
Přijde mi od babičky docela sprosté dělat zle mezi váma. MOhl to říct, ve srandě, někdo prostě má blbý smysl pro humur a ona ti to takto nějak přetlumočí na vážno.. Nějak postrádám smysl, pročt ti to řekla, nebo jo, spíš, a by ses nasra…
Moje rada- zapomeň, protože nevíš v jaké souvislosti to řekl, možná to nemělo takovou váhu a spíš, jak se k tobě chová..
Píšeš, s babičkou si všechno říkáme, tak na to bacha, pokud máš 100% jistotu, že pak neříká mu co jsi říkala ty..
Někteří chlapi prostě takhle o ženách mluví, hlavně ti starší. Slepice je pro ně každá řidička, prodavačka, úřednice a bohužel tedy i členka rodiny. Nehrotila bych to, vypovídá to něco hlavně o něm, ne o tobě. Babička ti to vůbec neměla říkat, zbytečně dělá zle.
A ty rady, že se máš zamyslet nad tím jak se chováš, jsou scestné. Nemusíš mu být sympatická, ale to není důvod tě hanlivě nazývat před příbuznými.
Co na to partner? Asi bych neměla chut trávit čas s osobou co o mne mluví takhle. Tohle bych řekla i partnerovi že to tatínkovi může vyřídit ![]()
Ahoj, potrebovala bych poradit, Tchan o me rekl pritelovi babicce (jeho tchyni) ze jsem slepice, bezduvodne, drbna rozhodne nejsem, nic spatneho jsem mu nikdy neudelala a toto rekl, jezdili by jste po tomto k nim?