Jak byste se zachovali? Tchán a problém

Anonymní
23.11.19 13:25

Jak by jste se zachovali?Tchan a problem

Ahoj, potrebovala bych poradit, Tchan o me rekl pritelovi babicce (jeho tchyni) ze jsem slepice, bezduvodne, drbna rozhodne nejsem, nic spatneho jsem mu nikdy neudelala a toto rekl, jezdili by jste po tomto k nim?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
126
23.11.19 13:30

Určitě by mě to mrzelo, takže bych se ho v první řadě zeptala, proc si to myslí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.19 13:31
@Sheryll píše:
Určitě by mě to mrzelo, takže bych se ho v první řadě zeptala, proc si to myslí. :nevim:
nerekl to primo takto ale o necem se bavili a nazval me pritom tak…
  • Citovat
  • Upravit
4316
23.11.19 13:31

A jak jsi se to dozvěděla?
Asi bych mu dovezla 10 vajec :mrgreen: a čekala jak zareaguje a pak bych se zeptala proč to řekl. Normálně otevřeně a uvidíš. Podle toho bych se zařídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.19 13:32
@Sheryll píše:
Určitě by mě to mrzelo, takže bych se ho v první řadě zeptala, proc si to myslí. :nevim:
ne ze by prisel a rekl ona je slepice ale bavil se o necem a nez aby me nazval jmenem tak slepicí
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.19 13:32
@Bobsh píše:
Asi bych mu dovezla 10 vajec :mrgreen: a čekala jak zareaguje a pak bych se zeptala proč to řekl. Normálně otevřeně a uvidíš. Podle toho bych se zařídila.
rekla mi to ta babicka ta mi rika vse
  • Citovat
  • Upravit
4316
23.11.19 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.11.19 13:33

Asi mu připadá, že se jako slepice chováš :nevim:. Zkus se nejdřív zamyslet sama nad sebou a zkus přijít na to, co ho k tomu prohlášení vedlo. Jen tak to asi neřekl… Jezdila bych k nim dál a koukala je přesvědčit o tom, že slepice fakt nejsem. Pokud tam nebudeš jezdit, budou tě mít nejen za slepici, ale ještě za nafrněnou pipku.

• Citovat
  • Upravit
3542
23.11.19 13:43

Moc trotis. Spíš se nad sebou zamysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
23.11.19 13:54

Čekala bych, že mu partner řekne, že názor na mě může mít, jakej chce, žrát mě nemusí, ale tyhle průpovídky si může nechat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
23.11.19 13:56

Tchán tak mluví o švagrově partnerce běžně, i když ji má jinak rád. Třeba tak mluví i o mě, kdo ví :) nijak extra nás to netrápí, prostě je to jeho mluva, nic proti nám nemá. Třeba to má tchán taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
23.11.19 14:28

No, babička je teda dobrá duše :jazyk:

Neřeš to, jestli jsou vaše vztahy jinak ok. Lidi plácaj různý věci a jakákoli rozmluva tomu nepomůže, naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
23.11.19 14:40

Já bych se k tomu postavila trochu jinak. Pokud babička jde jedném směrem, proč by nešla druhým..
Přijde mi od babičky docela sprosté dělat zle mezi váma. MOhl to říct, ve srandě, někdo prostě má blbý smysl pro humur a ona ti to takto nějak přetlumočí na vážno.. Nějak postrádám smysl, pročt ti to řekla, nebo jo, spíš, a by ses nasra…
Moje rada- zapomeň, protože nevíš v jaké souvislosti to řekl, možná to nemělo takovou váhu a spíš, jak se k tobě chová..
Píšeš, s babičkou si všechno říkáme, tak na to bacha, pokud máš 100% jistotu, že pak neříká mu co jsi říkala ty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
23.11.19 14:41

Někteří chlapi prostě takhle o ženách mluví, hlavně ti starší. Slepice je pro ně každá řidička, prodavačka, úřednice a bohužel tedy i členka rodiny. Nehrotila bych to, vypovídá to něco hlavně o něm, ne o tobě. Babička ti to vůbec neměla říkat, zbytečně dělá zle.
A ty rady, že se máš zamyslet nad tím jak se chováš, jsou scestné. Nemusíš mu být sympatická, ale to není důvod tě hanlivě nazývat před příbuznými.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
23.11.19 15:03

Co na to partner? Asi bych neměla chut trávit čas s osobou co o mne mluví takhle. Tohle bych řekla i partnerovi že to tatínkovi může vyřídit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová