Jak často kadí mimčo ve 2 měsících?

971
26.8.13 10:58

Jak často kadí mimčo 2 měsíce ?

Ahojky maminky, chtěla jsem s zeptat vás co máte malá mimča jak často kadí? Mě už teď prcek po třetí nekadí. Poprvé měl pauzu den a půl pak se vykadil a teda hóódně. Potom měl zase pauzu ten den a půl a teď už to bude třetí den co nekadí. Je kojený. Načůráno mívá pořádně, ale je hloupost, aby nekadil tak dlouho, ne? :think: Mám už teda třetí dítě, ale nevybavuji si, že by mi tak dlouho nekadili. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
26.8.13 10:59

Může nekakat několik dní nebo i 10× denně, je to různé. Mně dcera kakala 10× denně, kamarádce třeba 10 dní ne a obě naše děti byly ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.8.13 10:59

Jestli je kojené, tak nemusí denně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
26.8.13 11:00

@elisbetka plne kojene dite nemusi kakat i tyden a vic.

• Citovat
  • Upravit
7569
26.8.13 11:00

To je fakt různé…neteřinka i 4× denně, mě prcek kadil 1× denně…a taky měl někdy delší pauzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.8.13 11:03

@elisbetka mateřské mléko je 100% vstřebatelné, takže pokud miminko nekaká nějakou dobu, není to nic neobvyklého - všechno mléko spotřebuje. Náš synáček zato kakal o stošest - 16 a víc plen denně pro něj v tomto věku nebylo nic nemožného :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1911
26.8.13 11:05

U nás se kadilo max 1× za týden a úplně v klidu 8)!Kojení plné. Taky jsem nejdřív nechápala, ale dr. mi řekl, že je to normální, že tělo prostě mlíčko dokonale spracuje a nic nezůstane, jen moč ;) a ta se musí hlídat! Takže pokud čurá, tak fakt klídek :hug:!!!Je jasné, že je to individuální, ale u nás to bylo opravdu pomálu a malá neměla nikdy problémky! Dokonce jsem chvilku litovala, že jsem nešla do látkovek, protože nebylo nic „špinavé“ jen pročurané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
26.8.13 11:09

Pamatuji si, že náš malý při kojení kakal hodněkrát denně a pak se to otočilo a nekakal asi i týden vůbec… takže to je úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
26.8.13 11:41

Tohle řeším pořád :D malá mi kaká třeba 4 dny každý den a pak má třeba i 5 dní pauzu ;) byla jsem u doktorky a je to normální…říkala mi, že tam měli miminko co nekakalo 21 dní a bylo v pohodě ;) takže budte v klidu a v nejbližší době bude v plíně naděláno :) zrovna tedka mi malá nekadila už 4 dny ;) a dneska to taky nevypadá :D :D

• Citovat
  • Upravit
114
26.8.13 11:46

Moje dvouměsíční plně kojená kaká maximálně jednou za týden, tedˇ zrovna už 9. den nekakala. Myslím, že pokud mimčo nebolí bříško, tak je to v pohodě a úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.8.13 12:25

Tak jsem se uklidnila :-) díky. Nevybavuji si, že by mi holka vynechala den a nekadila, tak mě to trošku zneklidnilo :-) Prcek dřív kadil, snad 10× denně, tak mě to teď zarazilo. Lila jsem do něj čaj na prdíky… ale „střílí“ normálně, ale puch je to teda pěknej :-D Jak starý chlap :-D Bříško taky nemá tvrdé a čůrá opravdu hodně to jsou kilové plínky. Jsem teda ráda, děkuji moc :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí