Jak často na úřad práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak často na úřad práce?
Ahoj, tak dneska jsem byla prvně na úřadu práce, zaregistrovat se. Příště mám přijít zase za týden. Chci se zeptat těch, co jsou vedeny na úřadu práce, jak často chodíte? Je to každý týden nebo je to jen teď ze začátku? A posílají vás někam na pohovor? Děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já byla na ÚP jen 1×, chodila jsem cca co 4-5 týdnů, doporučenku do konkrétní firmy mi dali asi 2×. V obou případech jsem tam akorát přišla, oni mi potvrdili, že jsem tam byla a řekli mi, že jestli mám o práci zájem, tak ať jim pošlu životopis, že se ozvou…neozvali. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím z jakého jsi města, ale já z Prahy a naposled jsem tam byla v květnu snad a jdu až v listopadu tak asi tak. A pochybuji že mě někam pošlou i když bych to asi brala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petra79 píše:
Nevím z jakého jsi města, ale já z Prahy a naposled jsem tam byla v květnu snad a jdu až v listopadu tak asi tak. A pochybuji že mě někam pošlou i když bych to asi brala![]()
Jsem z Tábora. Docela mě překvapilo, že mám přijít už za týden. Paní říkala, že něco kvůli přiznání podpory.Tak nevím
Doufám, že mě tam pak takhle nebudou honit každý týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodím do Tábora, od června jsem tam byla asi 5× ![]()
a to jsem těhule!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko píše:
Tak houby, od července
Tak to se mám na co těšit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Neluška já taky nechápu co ta ženská blbne, jako kdyby nějakou práci měli. Hlavně v pondělí je tam asi miliarda lidí. Minule došly papírky na ty lístečky, čekala jsem tam 3 hodiny! s pupkem. No děs běs ![]()
radši si kupuj časopisy a ulov místo co nejdřív. Mě nepustili ani sednout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko píše:
@Neluška já taky nechápu co ta ženská blbne, jako kdyby nějakou práci měli. Hlavně v pondělí je tam asi miliarda lidí. Minule došly papírky na ty lístečky, čekala jsem tam 3 hodiny! s pupkem. No děs běsradši si kupuj časopisy a ulov místo co nejdřív. Mě nepustili ani sednout
Tak já tam byla dneska ráno už teda v 8h. A před 9h jsem odcházela. Tak jsem asi měla štěstí. Jinak jsi mě teda moc nepotěšila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Neluška píše:
Tak já tam byla dneska ráno už teda v 8h. A před 9h jsem odcházela. Tak jsem asi měla štěstí. Jinak jsi mě teda moc nepotěšila
A ke komu tam chodíš? Já byla na 1 a byla tam docela nepříjemná ženská. Myslím, že Vondrušková nebo tak nějak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sem se musela podívat. Paní Mrozinská. Je to hrozný s tou prací ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nedostáváš podporu, tak ‚správně‘ každé 2 měsíce, pokud s podporou, tak každý měsíc.. Já neměla nárok a chodila jsem tak jednou za 3 měsíce, nikdy mě nikdo nikam neposlal (Mgr.). Teď jsem nahlásila těhotenství a mám přijít, když budu moct v lednu
Takže pohoda. Praha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne jak pise Vandisuke, na zacatku jsou castejsi navstevy kvuli papirovani, ale potom podle toho jestli budes dostavat penize nebo ne se ty intervaly uklidni… Ja jsem taky dostala nabidku prace 2× a taky bohuzel jen, abych jela pres cely mesto a dostala razitko, ze jsem se dostavila… po par mesicich jsem nahlasila, ze jsem tehotna a jakmile jsem ukazala prukazku, kterou si pani urednice okopirovala, tak uz jsem je prestala zajimat a dala mi jeden termin nekdy mesic pred porodem, abych stihla donest dalsi papiry atd. Termin jsem mela ted na 17 zari, porodila jsem predcasne uz na zacatku srpna a tak tam manzel bezel vse vyridit, domluvila tam s nim termin az na konec rijna pry „at mam klid“ a to se tam pujdu s rodnym listem syna odhlasit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodím každé dva měsíce, i když jsem měla podporu a teď stejně, když už ji nemám.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den,
Pokud mám trvalé bydliště jinde než bydlím teď a chci se přihlásit na Úřad práce, vím že musím prvně do místa svého trvalého bydliště, potřebovala bych jen vědět jaké všechny potřebné dokumenty musím přinést abych mohla docházet na Úřad práce, tam kde bydlím teď.
- Citovat
- Upravit