Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@K-Black Ač z vesnice, podvozek i zbytek si myju každý den, podvozek někdy i dvakrát ![]()
1. každý večer, někdy i ráno
2. taky tak
3. v mládí jsem bydlela na malém městě a teď ve velkoměstě - na mé hygienické návyky to nemělo vliv
Jsem z vesnice a koupu se a myju, jen když chce můj manžel sex, naposledy se mu zachtělo sexu v létě, ale to jsem se zase extra nemyla, protože jsme se celé dny koupali v rybníku, tak mi to přišlo dostačující. ale určitě se vykoupeme na Vánoce, to já mám ráda, když je všechno čisté a voňavé a sváteční.
My teď šetříme tak se koupem až když začnou mouchy v letu padat smradem
Kazdy den, nekdy i 2×. Jsem puvodne z mesta, nyni tretim rokem na vesnici.
@K-Black píše:
Zdravím při večeru, jelikož se zde vyskytla diskuze o mytí vlasů a množí se dotazy i ke koupání, tak zakládám tuto diskuzi![]()
Jak často se koupete/sprchujete?
Jak často si myjete podvozek?
Jste z vesnice nebo města?
![]()
Sprchuju se dvakrát denně (ve městě), u našich (na vesnici) jen jednou. Protože je někdo rychlejší a vyplýtvá všechnu teplou vodu.
Podvozek beru při jednom ![]()
Z vesnice. Sprchuji či koupu každý den. Podvozek v bidetu i vícekrát denně.
@K-Black píše:
Zdravím při večeru, jelikož se zde vyskytla diskuze o mytí vlasů a množí se dotazy i ke koupání, tak zakládám tuto diskuzi![]()
Po sexu, tzn. vloni naposled… Přijde mi to dostačující
@K-Black píše:
Po sexu, tzn. vloni naposled… Přijde mi to dostačující
Zdravím při večeru, jelikož se zde vyskytla diskuze o mytí vlasů a množí se dotazy i ke koupání, tak zakládám tuto diskuzi