Jak často se má budit?

2891
30.3.11 19:58

Jak často se má budit?

Ahojky chtěla bych se zeptat, jak často by se mělo měsíční miminko budit v noci na krmení. Malej mi usíná tak mezi sedmou a osmou - jak kdy. Budí se mezi jedenáctou a půlnocí a pak podruhé kolem třetí, ale párkrát už se mi i stalo, že se budil každou hodinu. A pak se mi dost často stává, že se probudí kolem čtvrté ráno a už neusne, většinou pak až tak kolem desátý dopoledne. Jak často se vám 4-týdenní mimča budí nebo v tomhle běku budily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
30.3.11 20:03

Ahoj,mě se taky budil tak nějak kolem jedenáctá,pak kolem druhé a půl šesté.Vždycky hned usnul.Od dvou měsíců se už budil jen kolem té jedenácté a pak až ráno.jelikož přibýval krásně,tak mi dr. i říkala at ho nebudím.takže od dvou měsíců spal celou noc.a spáč je doted(7 a půl měsíce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
30.3.11 20:07

ahoj,

malá v tomto věku v noci taky papala cca po 2-3 hodinách, někd ypo čtyřech. Nijak jsem v noci nebudila, protože se budila sama a v tomto věku snad 4 hodinky nepřekročila :wink: , bylo to spíš opravdu okolo těch 3 hodinkách, ale jak sama píšeš, někdy i po jedné, dvou. Takhle na začátku to je hodně nepravidelné. Nevím, jestli budit, myslím, že takhle malé miminko si samo řekne, protože má prostě hlad a nevydrží to. A většinou to je opravdu okolo těch 3 hodin. Jestli by ti splao třeba 6 hodin, o tom pochybuji, ale může být. Asi bych nebudila…
Ohledně probuzení a pláči, nemá prdíky? Naše malá hodně na koliku plakala večer před spinkáním, v noci se nakojila a hned vytuhla…ale bud ho trápí třeba prdíky nebo prostě nemůže usnout. Pokud nemůže usnout, tak to budeš muset vydržet 8-o , protože takhle malé miminko se teprve všemu okolo učí…pokud prdíky, tak zkus nějaké kapičky večer před kojením…ale to máš asi vypozorované, jestli máte koliku )nemůže si prdnout nebo krknout a tlačí ho bříško).
Některá miminka hold v noci spinkají, některá se budí a nezaberou…u nás hodně pomáhal balón a uhoupat :wink: sice to dělat v noci, když jsi sama rozespalá je něco, ale i takové jsou začátky s miminkem :kytka:
Hodně štěstí se špuntem :mavam:

Příspěvek upraven 30.03.11 v 20:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435

U nás to bylo stejné.občas ze vzbudil hodinu co hodinu a občas spinkal 7 hodin v kuse..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598

Ahoj, naše princezna má 5 týdnů a usne většinou kolem osmé, pak se probudí v 11, pak kolem 2-3 a pak zas kolem té šesté.. většinou jsou to ty tři hodiny, někdy ale spí klidně i 5 hodin.. přibývá pěkně, tak ji budit nemáme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.3.11 20:16

Mně se malej v jednom měsíci budil 2krát. Chodí spinkat už od narození kolem tý sedmý. budí se kolem půl noci pak kolem 3-4 a pak vstáváme v 6. :-( někdy vydržel(vydrží) spinkat v kuse i 7 hodin a nikdy jsem ho nebudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
30.3.11 20:17

tak koukám, že je to skoro všude stejné. Já bych ho určitě sama od sebe nebudila. takhle mi to vyhovuje, on si opravdu sám řekne, když má hlad. jen by mě ještě zajímalo, jestli kojíte, nebo dáváte UM. Včera totiž jedna paní na netu psala, že má 4-týdenního chlapečka na UM a prý jí spinká celou noc :nevim: což mi u takhle malého miminka přijde divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.3.11 20:25

my jsme plně na um od šesti týdnů.(od narození částečně kojen a dokrmován um) a nikdy mi celou noc nespinkal. Na noc jsem mu v době částečného kojení dávala um,protože jsem si myslela, že mi bude spinkat dýl a nic. jestli je pravda, že té paní spinká celou noc…šťastná to žena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.3.11 20:27

Já kojím a UM máme doma jen pro případ (jeden den jsem měla málo mléka, tak jsem se bála, že konec a proto jsme radši koupili).. zkusili jsme ho dát na noc, protože přítelův známý říkal, že mu dítě taky spalo celou noc po UM.. a nic, spala stejně jak po MM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
30.3.11 20:33

Já osobně pokud v noci spinká bych nebudila :palec: a nechala to na miminku.

Jinak my jsme na UM a budí se pravidelné v noci každé 3h. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.3.11 20:48

ahojky.mě malá už od začátku vydržela celou noc , doktorka řikala at budim , ale budila jsem jen že jsem přiložila pak jsme slyšela že je blbost budit pač si na to zvykne a bude se budit pořád , tak jsem přestala a malá mi už nějaký měsíc spí celou noc (jsou ji 4 měsíce) . takže za mě pokavad si neřekne nebudit ! :wink:

• Citovat
  • Upravit
10142
30.3.11 20:52
žirafííí píše:
ahojky.mě malá už od začátku vydržela celou noc , doktorka řikala at budim , ale budila jsem jen že jsem přiložila pak jsme slyšela že je blbost budit pač si na to zvykne a bude se budit pořád , tak jsem přestala a malá mi už nějaký měsíc spí celou noc (jsou ji 4 měsíce) . takže za mě pokavad si neřekne nebudit ! :wink:

to se máš :palec: malé jsou 4,5 měsíce a vnoci někdy vydrží 7 hodin, ale střídá se to s obdobím žravosti. Přijde mi, že období žravosti má skoro furt :roll: - v noci kojím ještě někdy i 3×…a čím víc se blíží ráno, tím víc se zkracují intervaly…
budu doufat, že se to s příkrmy zlepší a třeba to někdy vydrží…po půl roce mít noc v celku, to by bylo! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
30.3.11 20:56

jě spal v tahu celou noc..sousedce dítě řvalo v tahu celou noc,každý je úplně jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.3.11 20:57
petratavali píše:
žirafííí píše:
ahojky.mě malá už od začátku vydržela celou noc , doktorka řikala at budim , ale budila jsem jen že jsem přiložila pak jsme slyšela že je blbost budit pač si na to zvykne a bude se budit pořád , tak jsem přestala a malá mi už nějaký měsíc spí celou noc (jsou ji 4 měsíce) . takže za mě pokavad si neřekne nebudit ! :wink:
to se máš :palec: malé jsou 4,5 měsíce a vnoci někdy vydrží 7 hodin, ale střídá se to s obdobím žravosti. Přijde mi, že období žravosti má skoro furt :roll: - v noci kojím ještě někdy i 3×…a čím víc se blíží ráno, tím víc se zkracují intervaly…
budu doufat, že se to s příkrmy zlepší a třeba to někdy vydrží…po půl roce mít noc v celku, to by bylo! :kytka:

jojo já vim , těd už spí a zbudí se ráno v 7-8 , nají se a spí třeba až do půl 11 :mrgreen: :mrgreen: ..
jojo prý ty kašičky je nasytí a měli by vydržet celou noc :wink: tak uvidíš a neboj dočkáš se :-P :-)

• Citovat
  • Upravit
14046
30.3.11 21:08

ahoj
nakrmi se v 23 a pak 4 a v 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie