Jak často se má budit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9821
30.3.11 21:15

určitě bych nebudila :wink: my kojíme v 19,pak mezi 1 - 2 , potom mezi 4 - 5 a potom už mi moc nezabere,ale dneska tu spala babička a samozřejmě ráno spal jak dudek !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
30.3.11 21:25
žirafííí píše:
petratavali píše:
žirafííí píše:
ahojky.mě malá už od začátku vydržela celou noc , doktorka řikala at budim , ale budila jsem jen že jsem přiložila pak jsme slyšela že je blbost budit pač si na to zvykne a bude se budit pořád , tak jsem přestala a malá mi už nějaký měsíc spí celou noc (jsou ji 4 měsíce) . takže za mě pokavad si neřekne nebudit ! :wink:
to se máš :palec: malé jsou 4,5 měsíce a vnoci někdy vydrží 7 hodin, ale střídá se to s obdobím žravosti. Přijde mi, že období žravosti má skoro furt :roll: - v noci kojím ještě někdy i 3×…a čím víc se blíží ráno, tím víc se zkracují intervaly…
budu doufat, že se to s příkrmy zlepší a třeba to někdy vydrží…po půl roce mít noc v celku, to by bylo! :kytka:
jojo já vim , těd už spí a zbudí se ráno v 7-8 , nají se a spí třeba až do půl 11 :mrgreen: :mrgreen: ..
jojo prý ty kašičky je nasytí a měli by vydržet celou noc :wink: tak uvidíš a neboj dočkáš se :-P :-)

no jo, třeba v pubertě to už vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
30.3.11 21:30

Ja jsem ze zacatku budila vecer kolem desate, nez jsem sla spat. Pak se budil kolem druhe a seste. Asi po dvou tydnech jsem ho uz nechala spat - zajimalo me, jak dlouho vydrzi a spinkal od sedmi vecer do dvou, tri rano. Kolem tretiho mesice obcas spal az do sesti 8-o ,ale vetsinou se budil mezi treti a ctvrtou.
Kamaradky holcina od porodnice spala celou noc. Zato pres den to pak dohanela a bastila co hodinu :-D
Vazne je kazde mimi jine. Pokud pribira, tak bych nechala nocni bastu na nem a nebudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
30.3.11 22:23

pokud nemusíš nebud.. ušiješ si na sebe bič

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
30.3.11 23:33

Od narozeni spat v pul osme, mlicko o pulnoci, ve tri a v sest. Hodinky jsme si podle malyho mohli ridit jak presne se budil. Az ve ctyrech mesicich vypustil pulnocni kojeni, ale zustalo to ve tri a v sest a ted posledni dve noci nevim, co to do nej vjelo, ale zase chtel papat i o pulnoci, tak nevim, jak se toho zbavime…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
31.3.11 07:55
Dita01 píše:
určitě bych nebudila :wink: my kojíme v 19,pak mezi 1 - 2 , potom mezi 4 - 5 a potom už mi moc nezabere,ale dneska tu spala babička a samozřejmě ráno spal jak dudek !

no to je přesně můj případ, většinou když se vzbudí kolem té čtvrté páté, tak už nezabere, ale já jsem byla zvyklá vstávat do práce v pět, takže to zas tak hrozný není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
9.5.11 09:57

Náš nyní 5-ti týdenní syn od porodu papká a spinká takhle: ve 20:00 mlíčko, kolem 21h usíná, další mlíčko má mezi 2-3 a pak vstává mezi 6-7.A to si ještě stěžuju, že vstává často :roll: prvorozený totiž skoro od porodu spal i 8h v kuse :wink: Nikdy jsem dle Mudry nebudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
11.5.11 15:49

Matousek se budi zatim co 3-4 hodky na kojeni ale ma teprve necele dva tydny :-) Nektere mamky ale psaly ze se jim dite budi tak 2× za noc a jinak spinka. Myslim ze kazdy prcek je individualni a rekne si kdyz ma hlad a od toho se to buzeni odviji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.11 15:22

Mně se malá budila různě, co den jinak. Bylo to na bednu. Jednou se budila po hodině. Jindy prospala celou noc a další noc se budila po třech hodinách. Ve třech měsících už pak spala běžně pět hodin v kuse, pak se vzbudila na krmení a dospala do rána a teď jí bude půl roku a budí se zase po hodině. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
18.5.11 19:53

Já holčičky krmím ve dne každé 2,5 hodiny. Naposledy v 8 večer, pak jdou do postýlky, vzbudí se v 11 a pak až v 6 ráno. Každej den, naprosto pravidelně :) jo, a je nám skoro 8 týdnů. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.11 10:17
Beed píše:
Já holčičky krmím ve dne každé 2,5 hodiny. Naposledy v 8 večer, pak jdou do postýlky, vzbudí se v 11 a pak až v 6 ráno. Každej den, naprosto pravidelně :) jo, a je nám skoro 8 týdnů. :wink:

Týjo, tak to jsou malé velké šikulky :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.5.11 10:20
Mandarinka0072 píše:

Jsou, díkybohu… čekala jsem to horší :)) Tak snad jim to vydrží a nezačnou blbnout.
A přes den by chrněly taky, to je fakt musím budit… :) jsou to spinkáčci, celej tatínek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.11 10:30
Beed píše:
Mandarinka0072 píše:
Jsou, díkybohu… čekala jsem to horší :)) Tak snad jim to vydrží a nezačnou blbnout.
A přes den by chrněly taky, to je fakt musím budit… :) jsou to spinkáčci, celej tatínek :mrgreen:

Klárka byla jako malinká taky spinkáček, akorát chtěla spinkáčkovat jen se mnou u nás v posteli, vyčůranek malá :-)) Ale snad se to neodnaučí, když to umí od mala a jsou navyklé na určitý režim, tak by nemusely ;-) Třeba se později jen posune usínací hodina.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.5.11 10:42

Ahoj :kytka: ,mě to zaujalo,mimi se nám teprve chystá na svět,ale už dostávám zaručené rady od tchýně,že rozhodně budit každé 3 hodiny a nastavit si budíka na to. Myslela jsem a také jsem to řekla,že takto se budí děti,pouze když třeba nepřibírají. Byla jsem opět ujištěna,že rozhodně toho budíka :lol: Tak jak to tedy je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.5.11 10:42

Hi hi :) tak v posteli s náma nespaly ještě ani jednou… vlastně jednou, když jsem ze začátku usnula při kojení :) ale to byly tak dvě hodinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí