Jak chladit pusu u 2leté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
426
6.4.16 06:39

Jak chladit pusu u 2 lete

Zdravím! Naši mala se v neděli doma na schodech povedlo vyrazit si 3 přednízuby a roztrhnout horní ret. Na rtu má 2 stehy a zuby cele venku. Zubarka jen rentgenovala a prý vse ok. Máme ji pusu chladit nebo dávat sirup nabolest. Mela bych prosbu o radu jak chladit. Nenechá si dát na pusinku ani mokrej kapesník. Tak ji davam pit studenejsi čaj a chlazeny meloun. Boli ji to hlavně v noci a ráno. Přes den je v pohodě. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
308
6.4.16 07:42

Naše mala (20 mesicu) vždy když ti natluce ( funguje to tak i když se praští do pusy apod) tak dostane takovou modrou chladicí kostku - co máme v mrazaku ( nevím jak se to jmenuje, ale když jsem ven a máme sebou jídlo co ma byt v chladu používame právě tohle, je to takový modrý plast do kterého das vodu a sup s tim do mrazáku) já ji to neprikladam a ona si to podle potřeby sama vezme a přikládá tam kde ji to bolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
6.4.16 07:47

Nanuka?
Co s tím bude zubařka dělat? Bude bez zubů do šesti let? :think: Chuděra, to musela bý pecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
6.4.16 07:54

@Fantazie nanuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
6.4.16 08:06

Jogurt, dzus, rozmixovany ovoce (podle toho co ma rada) zmrazit do kosticek na led a pak jsem davala do kousku gazy aby si to drzely a cucaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.4.16 08:24

@Fantazie Nanuky to jistí. A na noc nebo k ránu ten Nurofen. Ať to kočičku přestane brzy bolet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
6.4.16 08:48

Blbi je ze zmrzlinu nejí. V létě si ppárkrát lizla ode mne a to je vse. Má rada ovoce. Čerstve. Jahody z konzervy nechce. Zkoušela sem ji dát nanuka- jahodový vestylu mroze a nnechtěla. Zrovna lkdyžby je mela dovolene po kilech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
6.4.16 08:57

Spadla z druhého schodu na třetí když šla nahoru. Nějak se zamotala a už byla dole. Spadla aletak nesikovne ze se bouchla do horní dásne a zuby se uvolnily. Bude muset zlatíčko vydržet na druhé zuby. Ted hlavně aby se ji zacelili dasnicky co nejdřív. Má tam stále díry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
6.4.16 09:04

Někde sem četla ze dělají i neco jako implantáty na první zoubky. Ale přijde mi to divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.4.16 09:18
@Fantazie píše:
Někde sem četla ze dělají i neco jako implantáty na první zoubky. Ale přijde mi to divný.

Mám pocit, že se dělá i něco jako můstek právě pro děti, aby se naučili správně vyslovovat, ale nevím nevím, zda je to nezbytně nutné. Jistě se najde někdo, kdo má zkušenosti s vyraženými zuby a jak se později naučil s druhými mluvit.

Když má ráda ovoce, tak co jí ho zkusit podstrkávat lehce přemražené? Banán na nějakou dobu do mrazáku, jahody by taky šli hodně vychladit… Nanuky nedá ani ty vodové? Jak se to jmenovalo..pohádka? Ani nevím, jestli se ještě vyrábějí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
6.4.16 09:22
@Fantazie píše:
Někde sem četla ze dělají i neco jako implantáty na první zoubky. Ale přijde mi to divný.

Se synem do skolky chodila holcicka s nahradou za predni zuby. Prave aby se naucila sprvne mluvit…

At to prdolu brzy prestane bolet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
6.4.16 09:35

@Fantazie zmrzka, jogurt z lednice (mražáku), vychladit ovoce, prostě cokoliv, pokud nechce „kousátko“ pro mimča. No a pár dní Nurofen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
6.4.16 09:38

@Fantazie Ještě bych jí na noc dala dithiaden, nebo kinedril, je to „neškodné“ a uspává to, jen bych jí hlídala, kdyby šla třeba na WC, ať není „zpomalená“ a nešvihne sebou znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
9.4.16 21:04

Tak už je to lepší. Place už jen občas v noci a to dostane sirup na bolest který ji pomáhá. Ted ale resim zda řešit zubní náhradu nebo ne. Nematenněkdo zkušenosti? Nebo informace o ceně, kladech a za poruch náhradyv tomto vvěku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák