Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@blabla123 Proč ho chceš čistit, když jsi ho nepoužila?
Asi by stálo sem doplnit, který vysavač vlastníš…
Já mám třebas Sencor SVC 1030-EUE2 a tam turbokartáč rozebrat prostě nejde. Jedině asi rozšroubovat
. Takže je to vhodné akorát tak na chluby od zvířecích miláčků… Ale ve chvíli, kdy se mi tam namotaly vlasy, tak ho vyčistím jedině tak, že to projedu nůžkama a vytahám ručně, co to jde.
Nějak jsem celé nepochopila, na co mi je turbokartáč, který se nedá rozebrat. Asi soudruzi někde udělali chybu… ![]()
@Black Cat píše:
@blabla123 Proč ho chceš čistit, když jsi ho nepoužila?Asi by stálo sem doplnit, který vysavač vlastníš…
Já mám třebas Sencor SVC 1030-EUE2 a tam turbokartáč rozebrat prostě nejde. Jedině asi rozšroubovat. Takže je to vhodné akorát tak na chluby od zvířecích miláčků… Ale ve chvíli, kdy se mi tam namotaly vlasy, tak ho vyčistím jedině tak, že to projedu nůžkama a vytahám ručně, co to jde.
Nějak jsem celé nepochopila, na co mi je turbokartáč, který se nedá rozebrat. Asi soudruzi někde udělali chybu…
Asi jsem to napsala nesrozumitelně. Včera jsem začla používat nový vysavač, také sencor a přesně jak píšete se mi na ten turbokartáč namotaly vlasy. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli se může čistit vodou, už jsem ho totiž rozebrala.
Je to sencor svc 8.
My máme sice jinou značku, ale turbokartáč rozebrat nejde, aspoň ne rozumě a to jsem řemeslník, takže si nemyslí, že by to byla jen má neschopnost. Ale naopak v tom podélném válci máme dvě dlouhé drážky, do které se mají nasadit nužky a pak stříhat. No a pak chlupy i vlasy se normálně vytáhnou. Musím to tak dělat co druhé vysávání.
Ahoj holky, nikdy jsem turbokartáč nepoužila
, tak se tedy ptám, jak ho čístíte? Mám dlouhé vlasy, takže se na ten kartáč namotaly. Jestli rozebrat a pouze vysypat, či rozebrat a umýt vodou. Děkuji za užitečné rady.