Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
cyesis píše:Taky kolem záchodu nemáme nic, protože to několikrát za den vytírám.I když musím říct, co začal vojtík chodit do školky tak už se to zlepšilo
Já jsem jenom nakoukla, teprve nás to čeká a teda pobavila sem se dost![]()
![]()
![]()
asi budeme potom muset oddělat koberec ze záchodu
![]()
![]()
U nás učil Jířu na stojáka tatínek
, záchod tak vytírám několikrát denně, páč Jurášek čůrá do spirály a občůrává záchodovou mísu! Nemusím vám asi moc popisovat jak náročné je pro tyhle prcky svá „děla“ (výraz manžela) udržet v předepsané linii, takže když jsem párkrát nakoukla a viděla, jak syn kropí do vzduchu a po zdech, málem mě odvezli! Teď se ho snažím přeučit (což je o dost náročnější), že musí čůrat do vody a aby to bublalo.
Jinak ve školce mi paní učitelka řekla, že počůral kamarády. Kluci chodí totiž na záchod společně, stoupnou si kolem mísy a u toho brebentí. Jiřík stál mezi nimi a jak se po každém hovořícím kamarádovi otáčel, nezapomněl sebou otáčet ani pindíka. Naštěstí podobných historek mají učitelky z mateřských škol asi hodně, a ty počůravací jsou pro ně určitě úsměvnější, než ty pokakávací.
Mamka jedné takové řediteluje, a už jsem toho slyšela mraky, co se dětičkám povedlo
, nějak se to ale naučit musí. Pro mě je teda víc na zabití ten můj chlap, který jde na záchod v noci po tmě a ráno mi to rozšmudlá po celém bytě na ponožkách! ![]()
Vojtík ve školce čůrá ve stoje, ale povídal, že i ty menší děti tam maji nočník, tak neni čeho se bát.