jak čůrají kluci ve školce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
16.1.09 12:03
cyesis píše:
Já jsem jenom nakoukla, teprve nás to čeká a teda pobavila sem se dost :lol: :lol: :lol: :lol: asi budeme potom muset oddělat koberec ze záchodu :lol: :lol: :wink:
Taky kolem záchodu nemáme nic, protože to několikrát za den vytírám.I když musím říct, co začal vojtík chodit do školky tak už se to zlepšilo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
16.1.09 12:30

U nás učil Jířu na stojáka tatínek :twisted:, záchod tak vytírám několikrát denně, páč Jurášek čůrá do spirály a občůrává záchodovou mísu! Nemusím vám asi moc popisovat jak náročné je pro tyhle prcky svá „děla“ (výraz manžela) udržet v předepsané linii, takže když jsem párkrát nakoukla a viděla, jak syn kropí do vzduchu a po zdech, málem mě odvezli! Teď se ho snažím přeučit (což je o dost náročnější), že musí čůrat do vody a aby to bublalo.

Jinak ve školce mi paní učitelka řekla, že počůral kamarády. Kluci chodí totiž na záchod společně, stoupnou si kolem mísy a u toho brebentí. Jiřík stál mezi nimi a jak se po každém hovořícím kamarádovi otáčel, nezapomněl sebou otáčet ani pindíka. Naštěstí podobných historek mají učitelky z mateřských škol asi hodně, a ty počůravací jsou pro ně určitě úsměvnější, než ty pokakávací.
Mamka jedné takové řediteluje, a už jsem toho slyšela mraky, co se dětičkám povedlo :lol:, nějak se to ale naučit musí. Pro mě je teda víc na zabití ten můj chlap, který jde na záchod v noci po tmě a ráno mi to rozšmudlá po celém bytě na ponožkách! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.1.09 11:50

Vojtík ve školce čůrá ve stoje, ale povídal, že i ty menší děti tam maji nočník, tak neni čeho se bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí