Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Opravdu? Tak to je super ja nevim ja totiz ten prvni koupila v cesku a myslela si ze je to teda ceska zalezitost ![]()
Tak to me tesi ![]()
@Peettaa V zahraničí je Femibion stoprocentně taky, není to jen český preparát. Před časem jsem ho hledala kamarádce na googlu, jmenuje se také Femibion, ale jsou trošku jinak značené, ale zrovna ten od 2. trimestru měl snad i stejnou krabičku, jako ten náš
.
Tak super, diky moc
hned se na to podivam na netu a potom v lekarne. to je dobre me femibiom vyhovuje. zezacatku jsem brala jenom kyselinu listovou a potom presla na femibiom a mam z toho lepsi pocit ![]()
![]()
Já brala kyselinu listovou asi do 6.měsíce-pak je to prý zbytečné a může i uškodit-nevím ale to říkal můj dr. ať to s těmi vitamíny nepřeháním ![]()
@jowana
No, doktor mi řekl Jodid jednou za dva dny, tak ho beru jednou za tři dny a to samé u Gravitalu a listovky, udělala jsem si to tak, ybych to nikdy nebrala v jeden den najednou. Takže to střídám, Jodid, Gravital, listovka a tak dokola
právě toho do sebe nechci rvát zas moc. To mi dal ted ke konci ještě horčík…
přijdu si už jak ty důchodci ![]()
@mekkinka píše:
@jowana
No, doktor mi řekl Jodid jednou za dva dny, tak ho beru jednou za tři dny a to samé u Gravitalu a listovky, udělala jsem si to tak, ybych to nikdy nebrala v jeden den najednou. Takže to střídám, Jodid, Gravital, listovka a tak dokolaprávě toho do sebe nechci rvát zas moc. To mi dal ted ke konci ještě horčík…
přijdu si už jak ty důchodci
No, jod i listovka je v Gravitalu, takže pokud si nechceš připadat jak důchodce, stačí brát jen ten ![]()
já brala čistou kyselinu listovou před otěhotněním, v těhotenství do 12tt Femibion a teď GS Mamavit tak nějak když si vzpomenu a až ho doberu, začnu brát zas jen čistou kyselinu listovou. Moje gynekoložka mi řekla, ať žádný vitaminy pro těhotný už neberu, že se pak roděj 4kilový děti a to by vzhledem k velikosti -spíš malosti- mé pánve mohlo skončit císařem, jelikož by se mi dítě holt neprotáhlo skrz pánev!
@xpisk03
Přesně!To si myslím že je fakt pravda, takže bych to radši s vitamínama nepřeháněla…a mam to i potvrzený, všechny kámošky co braly kde co rodily 4kilový děti(nebo téměř 4 kilový)
S vitamíny pro těhotné - bylo už dokázáno, že vliv na váhu a velikost dítěte nemají. Pokud bych si také půjčila kamarádky - tak ta, co vitamíny nebrala, porodila dítě 4,5 kg a ta, co vitamíny brala, dítě pod 3 kilogramy
.
@Naima píše:
S vitamíny pro těhotné - bylo už dokázáno, že vliv na váhu a velikost dítěte nemají. Pokud bych si také půjčila kamarádky - tak ta, co vitamíny nebrala, porodila dítě 4,5 kg a ta, co vitamíny brala, dítě pod 3 kilogramy.
Souhlasim, nevim proč to stále koluje, když to nikdy dokázáno nebylo, že by se po vitamínech rodily větší děti.