Už bych nejraději rodila

627
7.5.12 15:10

Už bych nejradeji rodila

Ahoj holky.
Chci se Vás zeptat jestli je normlní že už bych nejraději rodila!!! Mám tenhle stav už asi od 27.tt. už jsem dost na prášky jsem 33.tt. a už si nevím rady na miminko se moc těším byla vysněná ale už nemůžu, hodně jsem přibrala 22kg (zatím) :cert: :oops: už jsem unavená až naštvaná !! našla jsem si už i strie na bocích no obrečela jsem to no a jak se něják tak všeobecně říká že těhu je nejkrásnějším obdobím v životě tak umě je to spíše naopak, od té doby co jem těhotná se mi vše jen hroutí a se snoubencem taky už nic nefunguje jako předtím :,( občas bych si vážně nafackovala když mám myšlnky že bych nejraději předčasně porodila a tak :zed: :zed: aby se už všechno srovnalo a abych už měla malou v náručí! Asi mám nějkou depku nevím měly jste taky někdo takové myšlenky-stavy ?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
697
7.5.12 15:14

ahoj, to je naprosto normální, já jsem teda přibrala asi jen 4 kg, ale to nic nemění na tom, že se taky těším na to, až už nebudeme 2 v 1, teď mi to utíká rychle, je volno a říkám si, za chvilku to bude, tak vydrž, ale u mě je to jako na houpačce z naprostý radosti do naprostý deprese, teď jsem zrovna v euforii, tak vidím všechno růžově :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.5.12 15:17

Je to normální a ten pocit, že už to nevydržíš se bude stupňovat :lol: Asi nějaká psychologická hříčka přírody, aby se pak ženský těšily, že konečně porodí, místo toho aby se něja extra bály :mrgreen:

Ale zkus se co nejvíc hodit do klidu, poflakuj se, polehávej, najdi si nějakou zábavu, protože pokud bude vše v pořádku, tak máš před sebou možná i 2měsíce těhotenství a bohužel čím víc se člověk jen tak bezcílně žere, tím horší je vnímání tohoto období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14993
7.5.12 15:23

zakladatelko, jsem přesně ve tvé kůži :cert: teď jsem 32.týden a cítím se úplně stejně. Vždycky jsem po miminku toužila, těšila jsem se, jak bude těhotenství něco nádherného… a teď se neskutečně těším na porod!!

Se dvěma čárkama na testu nepřišla radost, ale obrovské obavy o miminko, když jsem byla po prvním trimestru a jakžtakž si oddychla, tak mě chytly migrény a teď už zase rostoucí bříško, miminko a děloha tak komplikují pohyb, neustále mě pálí žáha, otýkají nohy, tlak mi vyskakuje, že si pořád dokola říkám, co je na tom těhotenství tak super?

a to nemluvím o hormonech, jsem protivná, vzteklá, všechno mě vytočí, jak jsem milovala vždycky děti, tak mě lezou všude na nervy :mrgreen:

ale hodně mi pomáhá, že jsem si tu na emiminu našla partičku holek, se kterýma se vídáme osobně, proberem všechny radosti a strasti v těhotenství, zjistíme, že jsme na tom vesměs stejně a hned je nám líp 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
7.5.12 15:23

Vůbec si z toho nic nedělej. Poslední měsíc už jsem to taky chtěla mít za sebou, jak jsem s sebou tahala to těžké břicho, a to jsem přibrala jen 12,5 za celé těhotenství. Porodila jsem jen o 9 dnů dřív, takže jsem to vydržela a dneska nostalgicky vzpomínám na to krásné období, takže si to užívej, nenervuj se, zvládni ty těžké chvilky, odpočiň si, udělej si pohodu a uvidíš,že to bude co by dup.

• Citovat
  • Upravit
14993
7.5.12 15:25

a jedna mamina to napsala hezky - že to má příroda pěkně zařízené, že čím víc se blíží porod, tím víc se na něj těšíš, jak tě štvou všechny těhotenské neduhy, takže se ani nestihneš porodu bát :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
7.5.12 15:52

Porodu jsem se nikdy nebála !! :mrgreen: vždy jsem se spíš těšila ! horší je to že už mi to vůbec neutíká moc kamarádek taky nemám odstěhovala jsem se do zahraničí :evil: občas se sejdu se známou kter má taky děti ale ona je taková spíš jiná než já no … už e to moc nedá ležím ze zdravotních dů. doma od 16.tt. a už vážně nevím coby ty depky na mě padají časteji a časteji, vše mě rozbrečí přítel mi taky moc nepomáhá naopak děla kraviny no už prostě nevím no :? občas jsem dost špatná že mi v hlavně lítají věci že mi je země samotný na :poblion: :poblion: :poblion: jsem ráda že vtom nejsem sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
7.5.12 18:53

Tak zrovna tady hekám jak mě pálí žáha . Už nemůžu skoro nic jíst jak je mi zle. Do porodu ještě 2 měsíce . Malá už má 2kg a břicho mám jak kdybych čekala trojčata. Když se ohnu tak se vyleju .Záklopka mi někam zmizela nebo co. Tlak nízkej motá se mi hlava a nemůžu dejchat a mluvit zároven hned je mi blbě.Já ti tak rozumim já bych rodila hned . Někdy mám pocit že už to fakt nevydržim a zešílim. Do toho dvouletej prcek kterej zlobí jak čert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
7.5.12 19:46

Tak to moc dobře chapu u prvniho jsem nabrala 27kg děs a termin byl 10srpna ty vedra byla neunosna pak se narodil 14 dni po terminu a prvni 3 měsice jen prořval kolikrat jsem si řikala co bych za to dala kdyby byl zase v břichu tak abys nedopadla stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
7.5.12 19:59

@zikado nestraš mě prosím :lol: :lol: :lol: :lol: no přenášení tak z toho mám uplně hrůzu !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14993
7.5.12 20:29

já zas z toho uřvaného dítěte :mrgreen: manžel prý do dvou let jen řval a řval, tak snad po něm malá nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
7.5.12 20:31

@LadyTommy no toho se bojm taky nevím jestli jsem připravená na neustálej pláč !! 8o :oops: :lol: budeme doufat že budeme mít hodný,tichý a ,,nenáročný" spáče :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14993
7.5.12 20:34

@michi13 no, jednou jsem tu četla deníček o dítěti, které svůj první rok života prořvalo, prý to tak některé děti mají, že jim nic být nemusí a stejně jsou věčně nespokojené a než jsem to dočetla, tak se mi fakt udělalo zle, ale co říkalo okolí, tak ti většinou vadí řev ostatních dětí, ale vlastního ne - samozřejmě když víš, že nepláče kvůli nějaké bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14993
7.5.12 20:35

ale inak si taky malou představuju jako největšího andílka na světě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
7.5.12 20:40

@LadyTommy asi tak něják představa a nivita je sladká ale pokud bude po mě tak s prominutím potěš prdel já byla hrozná !!! mamka ze mě byla na blázinec !! :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí