Jak dlouho jste čekali na operaci po pozitivním PČR testu?

21.11.22 16:37

Jak dlouho jste čekali na operaci po pozitivním PČR testu?

30.10.22 jsem si zlomila ruku v zápěstí. Je to komplikovaná zlomenina k operaci. Když už jsem po 7 dnech po úrazu měla být operovana, cítila jsem se, jako bych dostala virózu. Musela jsem na PČR test, který byl pozit. Dnes je 21.11. a já ještě vůbec nejsem po operaci, nosím sádrovou dlahu a čekám. Bojím se, že už ruku nebudu mít v pořádku a jestli mně znova pošlou na test a bude pozit. Tak nevim co budou dělat. Jsem úplně zoufalá. Příznaky nemoci nemám, cítím se dobře a očkovaná jsem byla uz4×. Naposledy 4.10.22. Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65408
21.11.22 16:39
@Ma-da-lena píše:
30.10.22 jsem si zlomila ruku v zápěstí. Je to komplikovaná zlomenina k operaci. Když už jsem po 7 dnech po úrazu měla být operovana, cítila jsem se, jako bych dostala virózu. Musela jsem na PČR test, který byl pozit. Dnes je 21.11. a já ještě vůbec nejsem po operaci, nosím sádrovou dlahu a čekám. Bojím se, že už ruku nebudu mít v pořádku a jestli mně znova pošlou na test a bude pozit. Tak nevim co budou dělat. Jsem úplně zoufalá. Příznaky nemoci nemám, cítím se dobře a očkovaná jsem byla uz4×. Naposledy 4.10.22. Máte někdo podobnou zkušenost?

nechápu, to ti neřekli, jak to bude po pozitivním testu pokračovat? Pokud nemáš rýmu nebo kašel, můžeš normálně do práce po sedmi dnech od pozitivního testu, takže tě můžou i operovat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.22 16:45

Zlomenuna

Pořád to odkládají, několikrát jsem byla na testu, pořád pozit Čekám na vyjádření primáře má mi volat dnes Od rána hypnotizuji telefon a když volám já, takje na iper. sale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24752
21.11.22 18:16

Takže teď testují policajti, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
21.11.22 18:29
@lucad77 píše:
Takže teď testují policajti, jo? :mrgreen:

tak vzhledem k tomu, že jí zcela nesmyslně nutí opakovaně chodit na testy, tak asi ano

PCR test může mít následně pozitivní měsíc i dva a nic to neznamená, je to naprosto nevýpovědná informace, takže by jí na další testy nikdo neměl posílat ani nic řešit

po prvním testu je 7 dní izolace, nebo se izolace prodlouží do odeznění příznaků

to je celé, žádné další následné testy se nedělají ani nemají, tak jí asi fakt testují policajti… :think:…jinak to nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24752
21.11.22 18:59
@Borrealis píše:
tak vzhledem k tomu, že jí zcela nesmyslně nutí opakovaně chodit na testy, tak asi ano

PCR test může mít následně pozitivní měsíc i dva a nic to neznamená, je to naprosto nevýpovědná informace, takže by jí na další testy nikdo neměl posílat ani nic řešit

po prvním testu je 7 dní izolace, nebo se izolace prodlouží do odeznění příznaků

to je celé, žádné další následné testy se nedělají ani nemají, tak jí asi fakt testují policajti… :think:…jinak to nevidím

:lol: Já reagovala na to PČR. Ono z toho moc nevyplývá, kdo dělal ty následné testy. Zakladatelka sama, nebo nemocnice, proč? Taky ten termín operace nemusí být hned, to záleží na okolnostech a provozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí