Jak dlouho nechat na bříšku?

2377
13.11.11 19:41

Jak dlouho nechat na bříšku?

Ahoj,potřebovala bych poradit.Máme dvoutýdenního chlapečka,přes den skor nespí jen když jdem na procházku a doma když je vzůru tak se neustále vzteká když leží na zádech,jakmile ho dáme na bříško tak se mu to líbí a je v klidu,ale všichni mi stále říkají at ho nenchávám dlouho na bříšku.Tak jak dlouho ho můžu tedy na tom bříšku nechat?Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
13.11.11 19:53

nechala by jsem ho tak jak dlouho chce, ale pod dozorem, jakmile by jsem se vzdálila tak by jsem ho dala na záda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
13.11.11 19:54

My jsme teda ze začátku moc nenechávali, začínali jsme na minutě a každý týden jsme další minutu přidávali. Ale třeba 5× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
13.11.11 19:59

Já bych na bříšku tak malé mimčo nechala jen pod dozorem. Naší malé se na bříšku ani nelíbilo, takže osobní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.11.11 20:05
Mishell píše:
Ahoj,potřebovala bych poradit.Máme dvoutýdenního chlapečka,přes den skor nespí jen když jdem na procházku a doma když je vzůru tak se neustále vzteká když leží na zádech,jakmile ho dáme na bříško tak se mu to líbí a je v klidu,ale všichni mi stále říkají at ho nenchávám dlouho na bříšku.Tak jak dlouho ho můžu tedy na tom bříšku nechat?Děkuji za odpovědi.

můj 18ti denní syn nejradši spí na břiše, je mu tak tepleji a lépe…takže já dávám na břicho i na spaní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.11.11 20:34

pokud jsi u něj, tak ho nech na bříšku, jak dlouho chce, na spaní bych ho ale na břiše nenechávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
13.11.11 20:37

zkus ho dat na zada ale na neco mekciho, dej pod nej zavinovacku nebo deku, melo by se mu to vic libit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.11.11 20:37

Nechávala jsem dokud se nezačínal vztekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
13.11.11 20:57

Nenech se odradit a dávej, jak se mut o bude líbit, moje mudra se úplně děsila, že na bříško dávat nemám a na rehabce říkali,alespon 4×denně pod dozorem, ale oni mi ho naučili v inkubátoru i tak spávat, tak jsem tak nechávala stejně jsem měla nannynku. Dceru jsem nedávala vůbec (prvorozená) nechtěla pást koníčky a okolo 3.měsíce mi přestala dýchat, nannynka spustila alarm, tak si myslím, že to tím prostě není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
13.11.11 21:15

My jsme hned po začátku kojení začali hrozně trpět na prdíky a jediný co nás uklidňovalo a pomáhalo byla poloha na bříšku s nožičkama skrčenýma pod sebe, dávala jsem malou tak i během dne spinkat - třeba i na několik hodin, samozřejmě pod dohledem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
13.11.11 21:19

Možná je to tím, že se na bříšku může pořádně vyprdět a nebolí ho bříško (tlačí si na něj svojí vahou a má otevřenou prdku). V porodnici nám řekli, že ho máme zkoušet dávat na bříško každý den a čas neomezili, tak ho nechávám dokud nezačne brečet. On se pěkně vyprdí a vykrká. A ještě říkali ,že mu máme přitom masírovat zádíčka aby mu posílili svaly. Nikdy ho nenechávám samotného. Jo a už jsou mu dva měsíce a zatím to nezanechalo následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
13.11.11 21:21
soslik píše:
My jsme hned po začátku kojení začali hrozně trpět na prdíky a jediný co nás uklidňovalo a pomáhalo byla poloha na bříšku s nožičkama skrčenýma pod sebe, dávala jsem malou tak i během dne spinkat - třeba i na několik hodin, samozřejmě pod dohledem…

Tak jsi mě předběhla, než jsem sepsala svůj příspěvek tak už to tu padlo. Se s tím hrozně seru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
14.11.11 09:51

já bych se toho vůbec nebála. můj 3m chlapeček spí skoro od narození na bříšku a vše v pořádku. myslím že se to s tím náhlým úmrtím moc přehání. ty bys dokázala dát takovému prckovi první pomoc? já tedy rozhodně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
14.11.11 09:53
ewik pepik píše:
já bych se toho vůbec nebála. můj 3m chlapeček spí skoro od narození na bříšku a vše v pořádku. myslím že se to s tím náhlým úmrtím moc přehání. ty bys dokázala dát takovému prckovi první pomoc? já tedy rozhodně ne.

ono by ti asi nic jinýho nezbylo než bud sama nebo s pomocí po telefonu na pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.11.11 11:35

tak já se klidně přiznám, malá mi i spala na břížku, měla to moc ráda a rychle usnula.
Ale jen když byla maličkatá a ještě moc nezvedela hlavičku. Jakmile se to trochu naučila, tak je to zvědavka zvědavá a už nene. Ted už tak nespí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí