Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Síťkovany jen v porodnici, ale hrozně mi vadily, tak hned jak jsem přijela domů.
Dlouho. Protože větrají, má smysl je nosit. Akorát se časem úplně rozplynuly jak pavučina ![]()
Na noc jsem je nosila tak dlouho, dokud jsem krvácela. Během dne jsem pak po příchodu domů z porodnice nosila normální.
Nevim uz přesně, ale tak dva týdny určitě, možná i tri. Dokud to teklo více, tak ať to fakt větrá
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
u první asi 3 dny (byla jem sešitá a hodně bolavá) a u druhé 24hodin. ![]()
Mažu, odmítám krmit nějakého sitovaneho úchyláka
dvě diskuze i kalhotkách během chvilky, no jasně ![]()
Příspěvek upraven 14.09.25 v 05:24
@Anonymní píše: Více
Dobrá otázka. ![]()
No, možná budu některým připadat jako divná, ale nosila jsem je dokonce i několik let od porodu. Protože se mi osvědčily hlavně tou dobrou fixací, což při mé silné menstruaci byl vždycky celkem problém.
Takže, kdo je natom stejně, můžu opravdu doporučit. ![]()
Vím, že to nevypadá zrovna dvakrát sexy, ale hlavně že to plní svůj účel a žádná velká nebo dlouhá křídla to kolikrát fakt nezachrání. ![]()
A váš drahý protějšek, to taky těch pár dní přežije.
![]()
Po prvním asi týden ještě doma…tam jsem vice krvácela…a hlavně se mi pak ještě hodily při první MS po porodu…to byly doslova jatka
🤭 podruhé jsem přestala krvácet už v porodnici a pak už jsem spíš jen spinila, takže tam jsem hned vzala svoje a stačila mi běžná vložka, nemusela být ta velká poporodní…ale rodila jsem císařem a
U prvního docela dlouho. Měla jsem císaře, nebyly mi příjemný klasicky kalhotky a dost jsem krvacela celé šestinedělí. U druhého jsem je taky jeste po příchodu z porodnice měla, dokud jsem krvacela hodně.
Čauky, jak dlouho po porodu jste nosily síťované poporodní kalhotky? Kdy jste si vzali normálně svoje klasické?