Bude vše stejné po porodu?

Anonymní
11.9.25 16:29

Porod a sex

Ahoj holky,

Chci se zeptat, jak moc jste se dole zmenily po porodu.
Vratilo se vse do puvodni podoby? Je lepsi doufat, ze nastrizena nebudu?

Mam vazne strach s z toho, kdyz tu baby pisou, jak moc to je videt, nektere popsaly, ze citi, jak jim tam fouka :mrgreen:
Fakt bych rada, aby se vse vratilo do puvodniho stavu. :mavam:

Prosim klidne o rady a zkusenosti, zda pomohlo cviceni apod

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
507
11.9.25 16:39

Ahoj. Mám za sebou jeden porod teď začátkem června a dole vše jako předtím, vizuálně a i co se funkčnosti týče. 😀
V těhotenství jsem cvičila s aniballem, porod sice dlouhý, ale absolutně bez poranění. Poprvé jsem se koukla tam dolů hned ten den večer a normálka, to bylo jen trochu povolené, ale fakt žádný vjezd do pískovny ani tenkrát. Ještě ten den jsem byla jak kdybych nerodila, v pohodě jsem seděla, stála, starala se o malého i sebe.

Po šestinedělí sex super, bez bolesti a bez změny pro mě i manžela. Vůbec necítím, že bych byla nějak vytahaná nebo tak. Necvicila jsem na to nic, ale mám dost aktivní styl života - obecně si doma ráda zacvicim a týdně nachodim okolo 50 km, ale jestli to má vliv, to netuším :lol:

Byt tebou nad tím moc nepremýšlím, a navíc, řekla bych, že ta dole je na porod stavěná. Jestli budeš nebo nebudeš poraněná, to ti taky nikdo nezaruci, ale kamarádky s nastrihem to dole taky mají úplně normální, dle jejich slov :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
11.9.25 17:06

Moje zkušenost je taková, že mi to přijde ještě lepší, než před porodem 🙈 Taky jsem se bála, ale vše je v pořádku, měla jsem u porodu nástřih a rupturu čtvrtého stupně, no navzdory tomu je to v cajku, i teď, šest let od prvního porodu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.25 17:14

Úplně v pohodě a po druhém porodu ještě lepší než po prvním, žádný strach :palec:

• Citovat
  • Upravit
11039
11.9.25 17:46

Mam za sebou 1 porod vaginální (první byl císař), bez poranění. Trochu jinak to vypadalo ten první měsíc po porodu, ale pak uz v pohodě. Jako bych nerodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
11.9.25 18:08

Já jsem se teda pár dní po prvním porodu dívala a zděsila jsem se. Bylo to fakt celé tělové opuchlé a hlavně tedy úplně modré. Do dvou měsíců vše ok.

Teď po druhém porodu to bylo vše ok hned. Ale určitých změn si všímám. Častěji se mi dovnitř dostává vzduch a „lechtá“. Muž tvrdí, že pocitově je vše stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.25 18:59

Po prvním porodu úplně na pohodu. Po druhém už to bohužel není ideální a nejsem tak těsná jak předtím. I manžel má problém s vyvrcholením do mě.

• Citovat
  • Upravit
35970
11.9.25 21:28

Rodila jsem 3× a vše v top stavu :D ale měla jsme malé děti max 3330g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.25 21:30

Co se týče spodku, tak ještě nevím: jsem ještě v šestinedělí, ale hojí se to dobře, tak doufám, že vše bude v pohodě. Co se týká postavy, tak jsem měla do týdne ploché břicho. Pak jsem i něco zhubla kojením, takže je postava lepší než před otěhotněním: velká prsa, úzký pas.

• Citovat
  • Upravit
3143
11.9.25 21:34

Já taky rodila 3× a všechno vypadá a funguje jako v 18. Děti byly drobné (max. 2,75kg)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.25 23:53

1.porod v pohodě, vše se vrátilo do normálu.2.porod…no, nic moc, volná, trochu prolaps.Na pohled nic moc. :(

• Citovat
  • Upravit
309
12.9.25 20:06

Po 4 měsících po porodu bylo vše úplně jak při starém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.25 15:58

Po prvním porodu jen nepatrné změny ale po druhém už se to nevrátilo k normálu. Cviky nepomáhají, bojujeme s tím doma a stojí to za ho*no.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100