Jak dlouho vydrží 9 měsíční štěně nečurat?

73
11.7.14 10:29

jak dlouho vydrží 9měs. stěně nečurat?

Mám problém s 9 měsíčním štěnětem Čínsk. chocholatého psa. Koupila jsem jej v 6 měsících, když jsem doma venčí se v pohodě venku doma nic neudělá, ale když jsme v práci tak se vždy vyčurá doma někdy i 2×.Doma je sám cca 7,5hod.je to normální, jak ho to mám odnaučit???Už nevím co s tím. Museli jsme jej separovat na chodbu s koupelnou, protože se po celém bytě nemohl sám volně pohybovat, načural kde se dalo!!!Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
286
11.7.14 10:34

No tak v 9 měsících už to žádné štěně neni ;))).. No jinak 7,5 hodin uz je dost :/.. Ale asi by si na to mohl zvyknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
11.7.14 10:35

Nevím tohle jsem nikdy nezjištovala, ale určitě nevydrží 7,5 hod bez vykonaní potřeby ho naučte na zachod jestli to ještě půjde to už měl umět dávno

• Citovat
  • Upravit
17630
11.7.14 10:38

Tak zkus 7,5 hodiny nejít na záchod, jestli to vydržíš. Ten pes to má asi podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
11.7.14 10:40

Vydrží i 13 hodin, odzkoušeno ;)
Pokud pes čůrá doma v nepřítomnosti majitelů, je to většinou ze stresu. Může slyšet někoho venku, hned pak značkuje…nebo se sám doma bojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
11.7.14 10:48

Podle mě je 9 měsíců dost na to, aby vydržel 7,5 hodiny bez venčení. (pokud je před tím řádně vyvenčen). Jak byl naučený, než jste si ho vzali? Nevenčili ho třeba doma na plenku? Naši psi vždy zvládali delší dobu už před půlrokem :think: (přes noc 10 hodin naprosto bez problémů, ještě jsem je kolikrát musela ven nutit, aby se vůbec šli vyvenčit). Nemůžeš se s někým domluvit, aby psa vzal alespoň jednou v tvé nepřítomnosti ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
11.7.14 10:57

Náš pes tohle vydržel i v půl roce, je naučená si sama říct, když jsme doma a dřív moc potřebu neměla a tohle nebude o věku, ale spíš o tom, že tam nechce být sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
11.7.14 11:23

Vyvenčen je myslím dostatečně, právě si také myslím, že se bojí sám, nebo nechce tam být sám, protože v noci vydrží taky těch cca 10h. Nemám nikoho komu můžu říct aby ho venčil. Jsou to normální louže (žádné malé loužičky).Jak zajistit aby se nebál být sám???Má kosti, hračky, ale hraje si až jsme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
11.7.14 11:26

Když jsme ho brali, byl naučený na plenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
11.7.14 13:56

@marka3 Nezkoušeli jste mu nechat v pelechu tričko nasáklé vaším pachem? U nás toto zabíralo, pes byl klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný