Jak dlouhý denní spánek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8444
4.7.10 22:31

Jak dlouhý denní spánek?

Ahoj, chtěla bych vědět, jak dlouho spí vaše děti přes den. Eli teď bylo 9m a spí už jen maximálně 40 min. Asi s tím nic nejde dělat, to je jasný, jen bych ráda věděla, že je nás takových víc. Dřív spávala průměrně 2h, to byl klídek, ale to už je fuč, jsem ráda, když se během jejího spaní najim :roll:
Dodávám, že večer ji dávám spát tak ve 20h , v noci ji jednou kojím (výjimečně 2×), vstává kolem 7:30 ráno. Denní spánek na ni přijde tak ve 14h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5907
4.7.10 22:34

AHOjky,tak nám je 13M a přes den spíme 1 hod.Chodíme spát v 11hod. a večer pak v 18h,spíme teda celou noc,ale budíček už je v 6h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
4.7.10 22:38

Ahoj. Nám je 8 měsíců a malá mi chodí spát 2× denně dopoledne spí 45min- 1,5hod. odpoledne tak 1hod. je to jak kdy. Spinkat chodíme 20hod a budí se každé 2-3 hod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
4.7.10 22:46

Ono to bude asi různé, naší malé je 11měsíců a spí dopoledne 1,5 a odpoledne 1hodinu. Spát chodí kolem 20.h a spinká celou noc, vstáváme v 7h. Ale spousta dětí kolem spinká v 11měs. už jenom jednou denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
4.7.10 22:47

Já teď zase řeším, jak to udělat, když dcera po obědě spí 3 hodiny a večer ne a ne usnout…dneska kupříkladu usnula po 10 pohádkách a 15 písničkách ve čtvrt na jedenáct :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
4.7.10 22:52

Tak to znám u syna, to byl taky spáč, odpoledne si dal i 3,5hodiny. A chodil spát až kolem 22.hod. Pokud jsme byli v Itálii, tak jsem to tak nechala, tam se žije noční život, ale když jsme přijeli na prázdniny do CR, tak jsem ho po 2hod. budila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
4.7.10 23:40

ahoj, klárce je 7. měs, za chvíly už osm, a spinká jednou denně přes den, a když se zadaří spinká od 13 do 17, ale většinou ty hod. pravidelně po obídku spinká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
5.7.10 06:48

Davcovi je 7 mesicu a spi 2× denne cca 45min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.7.10 06:52
derida píše:
Tak to znám u syna, to byl taky spáč, odpoledne si dal i 3,5hodiny. A chodil spát až kolem 22.hod. Pokud jsme byli v Itálii, tak jsem to tak nechala, tam se žije noční život, ale když jsme přijeli na prázdniny do CR, tak jsem ho po 2hod. budila.

pomohlo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.7.10 06:53

jinač mě se nyní podařilo slušně obnovit (po výletech) denní spánek, resp dva denní spánky po 1,5 - 2 hodinách, ale posunuje si ranní vstávání - bych tedy raději obětovala denní spánek nebo posunula usínání, ale mám strach, jestli to k něčemu bude. zejména posunutí večerního usínání mně nedoporučovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.10 07:09

Nikča mi přes den spí 2×-3× 20 minut už od 3. měsíce :roll: ze dne na den si to zkrátila a rozkouskovala..a to spala i 3 hodky po obědě.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
5.7.10 08:26

Ahoj ,ja mam od narozeni malo spave dite.me spinka pres den nanejvis hodku a to malo kdy.Kdyz chci aby mi spala vic,tak v kocarku a kde mi vetsinou spinka v aute to i dyl,usina mi vecer kolem 22h a spinka do 8.Do te doby kojime pres noc vetsinou 2.krat,nekdy 3krat.

• Citovat
  • Upravit
12959
5.7.10 08:28

Mě malej od roka a půl nespí přes den vůbec. Předtím spal většinou max. hodinu spíš pod hodinu,vyjímečně usnul na delší dobu. Nejčastěji spal tak půl hodiny přes den .. už od mimča byl nespavec:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.7.10 10:47

my spíme dopol 1,5h a odpol tak hodku,koupem v 19hod a spíme tak do 7hod,ale jak kdy někdy jí taky něco přelítne přes nosánek a spí taky jen 20mimut za den má to pár dní a pak se zase najede na ten samej režim,je nám 9.měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.7.10 20:03

Mě se paradoxně na dovolené povedlo posunout ranní buzení uvolněním denního režimu. Jezdíme na kole s vozíkem, takže si usíná jak se mu zlíbí, obvykle tak usíná udrncáním dřív než obvykle, ale zase je asi míň unavený a budí se po 30-45 min. Spí pak třeba 3× denně. Ale celkem na hodiny míň. Dáváme spát mezi půl osmou a osmou a budí se v 7. :dance: Dřív to zkoušel i v 5. :zed:
Jinak jsem se dřív snažila podle zde doporučované knihy „Každe dieta…“ upravit režim na 2 denní spánky dopo a odpo a večerní ukládání v půl osmé. Sice se mu prodloužil spánek ve dne na 2× 1,5 hodiny, ale na raní vstávání to ani po měsíci nemělo vliv. Pořád půl šestá. Přes den sice bylo fajn, že spal dýl v kuse a dalo se něco zvládnout (emimino :mrgreen: ), ale to ráno. :roll:
Tak až zkončí všechny dovolené a návštěvy babiček, tak nevím jak pokračovat se spaním dál :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510