Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, jak to máte s vnitřním orgasmem? Já ho bohužel nikdy nezazila.. Vzdy se udělám jen sama pri dráždění klit. jak prsty, tak oralne. Bohužel bez dráždění bych orgasmu u sexu nedocilila.. Kdy jste zažily svůj první vnitřní vaginální orgasmus? Nemate nějaký návod jak toho docílit? Sex si jinak užívám i bez orgasmu, ale moc po tom toužím
tak holky pište, snad se to tu rychle rozjede
![]()
Je mi 32 a vlastne nevim, co je to vnitrni orgasmus… Znam jen drazdeni klitorisu a mokry. On existuje jeste jiny? Mozna jsem pako a jen proste nevim… Mozna mas na mysli orgasmus u sexu, jako s ptakem uvnitr. Tak k tomu ja potrebuju kontakt s klitorisem, jinak se taky neudelam. Takze jsou polohy prijemne, ale bez udelani se, proto, ze tam ten kontakt neni. Proto se polohy stridaji, nekde to proste nejde pokud si nedopomuzes rukou. A mokry orgasmus ten jde i bez zasunu povrchove.
@alena1995 píše:
@Lidulla Asi tím myslí vaginální orgasmus.
Ano, přesně. Moc ss v těch názvech nevyznám pardon
![]()
@Lidulla píše:
Je mi 32 a vlastne nevim, co je to vnitrni orgasmus…
dtto
bohužel… ![]()
@Lidulla píše:
Je mi 32 a vlastne nevim, co je to vnitrni orgasmus… Znam jen drazdeni klitorisu a mokry. On existuje jeste jiny? Mozna jsem pako a jen proste nevim… Mozna mas na mysli orgasmus u sexu, jako s ptakem uvnitr. Tak k tomu ja potrebuju kontakt s klitorisem, jinak se taky neudelam. Takze jsou polohy prijemne, ale bez udelani se, proto, ze tam ten kontakt neni. Proto se polohy stridaji, nekde to proste nejde pokud si nedopomuzes rukou. A mokry orgasmus ten jde i bez zasunu povrchove.
Právě přesně takto to mám také, ale je hodně druhů orgasmu a zrovna toho vaginální dosahuje jen tretina zen sem nekde cetla 🙄 nevim co je na tom pravdy.
@ellennoman píše: ?? Nerozumím![]()
![]()
Že seš honič.
S fotkou, co koluje Pinterestem přes pět let.
Ale tady ženský běžně „sdílejí zkušenosti“ v podobných diskuzích, tak snad nikoho neodradím. ![]()
@MrsNorris píše: Že seš honič.
S fotkou, co koluje Pinterestem přes pět let.Ale tady ženský běžně „sdílejí zkušenosti“ v podobných diskuzích, tak snad nikoho neodradím.
Ano přiznávam, našla jsem fotku na pinteresti, protože se stydím o techto vecech mluvit. Kdyz mi napíšeš soukromě potvrdím ti že jsem normální 16ti léta holka. Ale ujistuji vas, ze nejsem žádný honič, jsem mladá slečna co se snaží získat informace.
na profilovku si ted dam radši své zvíře ![]()
@ellennoman píše:
Ano přiznávam, našla jsem fotku na pinteresti, protože se stydím o techto vecech mluvit. Kdyz mi napíšeš soukromě potvrdím ti že jsem normální 16ti léta holka. Ale ujistuji vas, ze nejsem žádný honič, jsem mladá slečna co se snaží získat informace.na profilovku si ted dam radši své zvíře
A v 16 si užíváš sex, jo?
@Josefuna píše:
A v 16 si užíváš sex, jo?
Co je na tom špatného? Myslím to v té dané situaci, asi kazda žena si ho užívá, pokud není psychicky narušena, nebo se mýlím?
@ellennoman píše:
Co je na tom špatného? Myslím to v té dané situaci, asi kazda žena si ho užívá, pokud není psychicky narušena, nebo se mýlím?
Tady si moc neužiješ, brzy Ti to admin smaže. ![]()
@Josefuna píše:
Tady si moc neužiješ, brzy Ti to admin smaže.
Proč by to měl mazat?
Povedlo se mi to jednou jedinkrát, ani nevím jak. Vlastně mi to došlo až po asi 3 letech, že to asi bylo ono.
![]()
Od tý doby se mi to nepovedlo.
Bylo to v autě, já byla nahoře a hýbala jsem se dopředu a dozadu. Dostavil se pocit jako bych potřebovala čůrat a najednou přišel takový zvláštní pocit a to bylo nejspíš ono.
Byl to takový jiný orgasmus než klitorální.