Jak hacknout e-mail - ztracený přístup ke svému účtu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
27.6.23 00:18

Jak hacknout e-mail

Ahoj všichni, potřebovala bych pomoct.. zakládala jsem instagramovy profil s tím že údaje měl i můj ex přítel. Bohužel změnil heslo, dal si tam dvoufazove ověření.. to obejít lze ale on změnil i heslo na e-mailu kde dal svůj mobil a e-mail.. pamatuju si stará hesla která jsou bohužel asi k ničemu. Neví někdo jak nebo neumí někdo hacknout seznam účet? Prosím je to pro mě docela důležité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
464
27.6.23 01:14

Už vidím jak ti lidé píší na takový dotaz… :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.6.23 01:18

@Stargust ano dřív tu někdo psal že to umí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
27.6.23 01:22
@NaTalka34 píše:
@Stargust ano dřív tu někdo psal že to umí :nevim:

Bože, bože.. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
27.6.23 05:32
@NaTalka34 píše:
Ahoj všichni, potřebovala bych pomoct.. zakládala jsem instagramovy profil s tím že údaje měl i můj ex přítel. Bohužel změnil heslo, dal si tam dvoufazove ověření.. to obejít lze ale on změnil i heslo na e-mailu kde dal svůj mobil a e-mail.. pamatuju si stará hesla která jsou bohužel asi k ničemu. Neví někdo jak nebo neumí někdo hacknout seznam účet? Prosím je to pro mě docela důležité

Nesmysl. Pokud má všude dvoufázové ověření, tak se tam nedostane nikdo. Tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
27.6.23 05:43

Za blbost se holt platí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
27.6.23 06:52

Jediná rada zkusit požádat o smazání toho profilu. Nic víc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33138
27.6.23 08:12
@NaTalka34 píše:

Tak to máš bohužel smůlu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
27.6.23 08:16

A ty chceš teda co? Dostat se na email nebo instáč? Není jednodušší si to založit znova, než vymýšlet chujoviny? 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
14558
27.6.23 08:28

Kdyby blbost nadnášela… třeba už příště nebudeš s nikým sdílet sva hesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
27.6.23 08:33
@NaTalka34 píše:

Pokud jsi ten účet používala i na jinou komunikaci, než jen instagram, tak by to snad šlo přes policii a ex by z toho měl slušný průšvih. Minimálně z něčeho jako porušení listovního tajemství. Předpokládám bys neměla problém prokázat, že ten email byl tvůj. Třeba díky potvrzení od některé z důvěryhodných protistran, se kterými sis psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
27.6.23 09:20

Můžeš maximálně požádat Seznam, že došlo ke zneužití tvého emailu tvým bývalým partnerem. Nevím, jak přesně by probíhalo dokazování, ale tam šance je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14558
27.6.23 10:23

@rmot @gabrriel Ale ona s nim ta hesla sdílela dobrovolně, tím se fakt nikdo zabývat nebude :lol: pochybuji, ze nemají uvedeno někde v podmínkách, ze uživatel nemá sdílet hesla k uctum se třetími osobami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
27.6.23 10:44
@gabrriel píše:
Můžeš maximálně požádat Seznam, že došlo ke zneužití tvého emailu tvým bývalým partnerem.

K jakému zneužití účtu na Seznamu došlo? Je to jeho účet a on si „jen“ přesměroval na tento účet nějaké 2f ověření. Tady žádný problém z jeho strany nevidím. Ale pokus o hacknutí Seznam účtu by už asi problémkem nazván být mohl.
Zcela pomíjím tu vtipnou omáčku, co tomu předcházela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
27.6.23 10:49
@Semtex píše:
@rmot @gabrriel Ale ona s nim ta hesla sdílela dobrovolně, tím se fakt nikdo zabývat nebude :lol: pochybuji, ze nemají uvedeno někde v podmínkách, ze uživatel nemá sdílet hesla k uctum se třetími osobami :lol:

Pokud bys mi řekla heslo od svého e-mailu, abych si vyzvedl nějakou konkrétní přílohu a já tam potom lezl dál bez tvého vědomí, tak se to také bere jako porušení listovního tajemství a jsou za to docela vysoké tresty. Dokonce když jako zaměstnavatel polezu do e-mailu, který je služební, ale obsahuje osobní údaje zaměstnance (jako třeba blazena. novakova@nasefirma.cz), tak z toho můžu mít slušný průser, pokud mě ona zažaluje. Tam je lepší dělat emaily třeba ucetni@nasefirma.cz, protože to už je firemní údaj bez osobních údajů, kam může kdokoliv. Proto by zakladatelka měla šanci dostat se zpět ke svému e-mailu, když prokáže, že je opravdu její a ex by mohl být i odstíhán za porušení listovního tajemství. Prokázat by to mohla ideálně nějakou komunikací, kde je prokazatelné, že z toho emailu komunikovala ona, třeba emaily finančnímu úřadu, objednávky zboží na eshopu, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák