Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak asi bych si objednala pizzu a až by ji dovezl, tak bych ho na ni pozvala ![]()
Asi bych měla pizzu hodně často ![]()
Jinak bych se zkoušela nejdřív zapříst hovor o nějakých všedních věcech, zkrátka malá konevrzace, určitě bych dala hezké dýško a pak by se vidělo, pokud by na všechno odpovídal jen Hmm a bylo vidět, že se má rychle k odchodu, tak bych to ani dál nezkoušela, pokud by bylo povídání a kontakt celkově dobrý, tak bych se třeba zeptala, zda má vůbec pizzu rád, když jí celý den rozváží, jestli mu už neleze krkem, kdyby řekl, že leze, tak bych se zeptala, zda by někdy nechtěl jít na něco dobrého, co není pizza, kdyby řekl, že pizzu miluje, tak bych navrhla jít třeba ochutnat pizzu k jejich největší konkurenci
minule mi s pizzou pomohl až do výtahu, přitom jsem měla jen jednu
je docela srandovní, rád povídá příběhy z praxe, jak ženský padají s pizzou ze schodů ![]()
líná huba-holý neštěstí,vždycky jsem všechno řešila narovinu a mnohokrát to přineslo ovoce
,takže bych se ho rovnou zeptala,jestli by někdy nezašel někam na kafe/skleničku,no a podle jeho reakce už poznáš,jestli máš šanci,nebo tě rovnou smete pod stůl,aspoň budeš vědět na čem seš..
No asi by sem si objednala pizzu a pak jak dojde dala mu svoje číslo ale pod podmínkou že vyzerá i on že ma zajem
a víš že je sam?at se nestrapníš,
![]()
@Anonymní píše: Žesťovko, já taková být neumím
Teď by to ale bylo nejrychlejší řešení..zjistit, jestli má vůbec cenu se snažit ![]()
Pozvala bych ho při donášce pizzy na pizzu.
Bude tak v šoku, že půjde. ![]()
@Anonymní píše:
minule mi s pizzou pomohl až do výtahu, přitom jsem měla jen jednuje docela srandovní, rád povídá příběhy z praxe, jak ženský padají s pizzou ze schodů
Tak až přijde příště, tak zkrátka ho pozvi, případně zkus rovnou, zeptat se, co rád dělá, když nerozváží pizzu a zda na tu oblíbenou činnost nehledá parťačku ![]()
Jestli někoho má, no tak bude trapas, tak si holt už pizzu kdyžtak neobjednáš, já se taky jednou ztrapnila, líbil se mi kluk z mekáče, pod záminkou doučování (hlásil se na školu, kde jsem byla) jsem nabídla číslo a už jsem slyšela - no, možná někdy, až to bude aktuální, tak jsem pak místo mekáče, co jsem měla před barákem chodila do jednoho, co byl o několik bloků dál (výhoda Prahy
) A přežila jsem to, že to číslo nechtěl ![]()
@Hana89 píše:
No asi by sem si objednala pizzu a pak jak dojde dala mu svoje číslo ale pod podmínkou že vyzerá i on že ma zajem![]()
a víš že je sam?at se nestrapníš,
![]()
no to právě nevím, to je další věc, proč nechci přejít na drsný útok ![]()
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu
Líbí se mi jeden rozvozce pizzy a nevím, jak na něj
Co byste udělaly vy?