Jak ho mám sbalit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.5.12 23:04
@saracenka píše:
já bych se bála toho trapasu ..dej tomu čas pozjisti jméno a půjde to ..já jsem si takhle počkala rok a půl na svého vykoukaného a potom jsem během 5minut zjistila jakej to je debil .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tobě přeji abys nevystřízlivěla jako já :mrgreen:

díky to potěší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
6.5.12 23:04
@Anonymní píše:
díky to potěší :mrgreen:

to zaručeně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P :P :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.12 23:07
@saracenka píše:
to zaručeně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P :P :dance:
:mrgreen: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
483
6.5.12 23:12
@Anonymní píše:
no vždycky má takové řeči typu, že jsem sladká jako jablíčko a čokoládka a ptá se, jaké pizzy jsem už měla…připadám si pěkně trapně

Teď trošku mimo téma, ale kdyby mi někdo řekl, že jsem sladká jako čokoládka asi bych trošku zpozorněla. Nesnáším tyto kecy a taky mi to nepříjde od dospělého chlapa moc normální :cert: Kolik mu asi je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
6.5.12 23:13
@zanda81 píše:
Teď trošku mimo téma, ale kdyby mi někdo řekl, že jsem sladká jako čokoládka asi bych trošku zpozorněla. Nesnáším tyto kecy a taky mi to nepříjde od dospělého chlapa moc normální :cert: Kolik mu asi je let?

ha úchyl to bude 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.12 23:15
@zanda81 píše:
Teď trošku mimo téma, ale kdyby mi někdo řekl, že jsem sladká jako čokoládka asi bych trošku zpozorněla. Nesnáším tyto kecy a taky mi to nepříjde od dospělého chlapa moc normální :cert: Kolik mu asi je let?

cca 30

• Citovat
  • Upravit
483
6.5.12 23:21
@Anonymní píše:
cca píše: Více

A to se Ti líbí? Nebo se Ti líbí jen on, takže to přehlížíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.12 23:26

Zakl., kolik je Tobě?
Třeba je z ní taky nervózní a prostě se vyjadřuje jak infantil. Na některé holky to prostě může zabírat. Mně kdyby to ve 25 někdo řekl, tak mě to nepohorší. :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.12 23:28
@zanda81 píše:
A to se Ti líbí? Nebo se Ti líbí jen on, takže to přehlížíš?

líbí se mi vzhledově, špatně rozhodně nevypadá a je s ním docela prdel, takže to nějak moc neřeším

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.12 23:28
@Bublana píše:
Zakl., kolik je Tobě?
Třeba je z ní taky nervózní a prostě se vyjadřuje jak infantil. Na některé holky to prostě může zabírat. Mně kdyby to ve 25 někdo řekl, tak mě to nepohorší. :oops: :nevim:

24

• Citovat
  • Upravit
2458
6.5.12 23:39

Zjistila bych si nějak nenápadně kdy NEMÁ směnu a objednala si pizzu, až by ji dovezli zeptala bych se dotyčného jestli dnes neslouží náhodou taky ten jeho hezký a příjemný kolega že ses na něj těšila nebo něco podobného. Určitě by mu to v práci pak řekl. Zbytek bych nechala na něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.5.12 01:18

Zeptala bych se ho rovnou:) Jakepak cosi. On by se me pravdepodobne lekl a bylo by :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
7.5.12 08:01
@Loki01 píše:
Zeptala bych se ho rovnou:) Jakepak cosi. On by se me pravdepodobne lekl a bylo by :mrgreen:

Taky tak,jakepak obchazeni.Rekla bych,ta pizza je sice super,ale ty jeste vic.Nezajdem na kafe?no a bud rekne jo nebo ne a ty pak muzes treba prejit na jinou roznaskovou sluzbu,kde bude jinej nabijec.

• Citovat
  • Upravit
20296
7.5.12 08:06
@Bublana píše:
Zakl., kolik je Tobě?
Třeba je z ní taky nervózní a prostě se vyjadřuje jak infantil. Na některé holky to prostě může zabírat. Mně kdyby to ve 25 někdo řekl, tak mě to nepohorší. :oops: :nevim:

Ne? :lol: Já bych nebyla daleko od facky… :mrgreen: Já takový kecy nesnáším, kdyby ti chlapi radši na rovinu řekli, slečno vy jste pěkná, nebo strašně se mi líbíte a ne seš sladká jak jablíčko jak nějakej burák. Och moje nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.5.12 08:07

Mi to připomnělo jak mě kluk v 16ti zval na diskotéce na tanec: Pojď se plazit užovko! :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí