Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to nevím
, chce to být fikaná natolik, aby ses neztrapnila ani když tě odmítne . Co takhle: zkoušej to, a až přijede, strč mu do ruky lístek, kde bude napsané něco v tom smyslu, že k pizze se musí taky něco pít, a jestli si ten drink nechce dát po práci s tebou. Dej mu to do peněz, když si toho všimne, jen se usměj a řekni at si to otevře až bude před barákem. Uvidíš, pak bude reakce čistě na něm a on te nebude muset odmíta, když by tě nechtěl přijmout. Já jsem podobně sbalila svého teď už manžela, říkal mi, že ten originální způsob ho strašně zaujal ![]()
tak jsem si řekla, že zítra objednám pizzu a budu doufat, že přijede on
no já teď budu po městě roznášet letáčky, protože dělám nehtíky, tak že bych třeba začala tímhle a počkala, jestli se nenabídne s pomocí????
tak se ho třeba zeptej,kdy v týdnu pizzu rozváží,že ti od něj nejvíc chutná
už to ho sakra musí tknout,no a když budeš vědět,že zase příjde,tak se udělej krásnou,přihoď nějakej sexy obleček…jestli je solo,tak se musí chytit ![]()
@Kalla1412 píše:
Tak to nevím, chce to být fikaná natolik, aby ses neztrapnila ani když tě odmítne . Co takhle: zkoušej to, a až přijede, strč mu do ruky lístek, kde bude napsané něco v tom smyslu, že k pizze se musí taky něco pít, a jestli si ten drink nechce dát po práci s tebou. Dej mu to do peněz, když si toho všimne, jen se usměj a řekni at si to otevře až bude před barákem. Uvidíš, pak bude reakce čistě na něm a on te nebude muset odmíta, když by tě nechtěl přijmout. Já jsem podobně sbalila svého teď už manžela, říkal mi, že ten originální způsob ho strašně zaujal
to je fakt dobrý nápad, budu o něm přemýšlet
@kačka25 píše:
Holky to je diskuze, jak z Brava!!!
to je přímo z Brava Girl!
![]()
holky a nemáte některá kámošku nebo kámoše, kteří dělají u Chacharovy pizzy ve Frýdku?
@Anonymní píše:
to je přímo z Brava Girl!![]()
Jo, jo to jsem měla na mysli, četla jsem ho vždycky pod lavici!
@kačka25 sice mas pravdu
,ale i kdyz jsem odjakziva clovek s prorizlou hubou,tak teda nevim co bych delala ja,pokud by slo o me.Ja zakladatelku chapu,ze chudak nevi jak na neho.Radu nemam,drzim palce a diskusi budu sledovat,doufam,ze napises jak to dopadlo
.
Anonnymko a on te nebalí? skus ho zaujat jak ti radí holky
ale musíš neak zjistit zda je volny nebo se na rovinu zeptej,a nebo zavolej na pizzu a zeptej se toho kdo ti zvedne sluchdlo,
že si spokojená s donáškou a s chlapem co ti jí nese a informuj se
Ja radit moc neumím promin ![]()
No, jestli ti zítra doveze pizzu on a ty se neosmělíš třeba k pozvání na kávu či něco jiného, tak hned jak odjede, zavolej zpátky do té pizzerie a optej se, který řidič vezl pizzu na tvoji adresu. Pak si můžeš při objednávce pokaždé přát tohoto řidiče. My si vždycky taky nechali posílat jednoho konkrétního (pracoval tam brácha
). Pak budeš mít času na balení víc než dost ![]()
@kačka25 píše:
Jo, jo to jsem měla na mysli, četla jsem ho vždycky pod lavici!
já taky a úplně jsem milovala fotopříběh ![]()
@Jaruna píše:
@kačka25 sice mas pravdu,ale i kdyz jsem odjakziva clovek s prorizlou hubou,tak teda nevim co bych delala ja,pokud by slo o me.Ja zakladatelku chapu,ze chudak nevi jak na neho.Radu nemam,drzim palce a diskusi budu sledovat,doufam,ze napises jak to dopadlo
.
díky moc, problém je asi v tom, že se vždycky těším, že přijede on a vždycky mne prozvoní někdo jiný. jeho číslo mám uložené, tak vždycky čekám, kdo se mi na displeji objeví. Ale moc díky za podporu ![]()
Až Ti ji příště přiveze nadhoď, že si ji objednáváš, protože Tě nebaví vařit když jsi sama a nemáš komu vařit. Pokud má zájem tak se chytne ![]()
@Hana89 píše:
Anonnymko a on te nebalí? skus ho zaujat jak ti radí holkyale musíš neak zjistit zda je volny nebo se na rovinu zeptej,a nebo zavolej na pizzu a zeptej se toho kdo ti zvedne sluchdlo,
že si spokojená s donáškou a s chlapem co ti jí nese a informuj se
![]()
Ja radit moc neumím promin
no vždycky má takové řeči typu, že jsem sladká jako jablíčko a čokoládka a ptá se, jaké pizzy jsem už měla…připadám si pěkně trapně