Jak ho mám sbalit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8594
6.5.12 22:06

Tak to nevím :think: , chce to být fikaná natolik, aby ses neztrapnila ani když tě odmítne . Co takhle: zkoušej to, a až přijede, strč mu do ruky lístek, kde bude napsané něco v tom smyslu, že k pizze se musí taky něco pít, a jestli si ten drink nechce dát po práci s tebou. Dej mu to do peněz, když si toho všimne, jen se usměj a řekni at si to otevře až bude před barákem. Uvidíš, pak bude reakce čistě na něm a on te nebude muset odmíta, když by tě nechtěl přijmout. Já jsem podobně sbalila svého teď už manžela, říkal mi, že ten originální způsob ho strašně zaujal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.12 22:07

tak jsem si řekla, že zítra objednám pizzu a budu doufat, že přijede on :lol: no já teď budu po městě roznášet letáčky, protože dělám nehtíky, tak že bych třeba začala tímhle a počkala, jestli se nenabídne s pomocí????

• Citovat
  • Upravit
7369
6.5.12 22:08

Holky to je diskuze, jak z Brava!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
6.5.12 22:08

tak se ho třeba zeptej,kdy v týdnu pizzu rozváží,že ti od něj nejvíc chutná :) už to ho sakra musí tknout,no a když budeš vědět,že zase příjde,tak se udělej krásnou,přihoď nějakej sexy obleček…jestli je solo,tak se musí chytit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.12 22:09
@Kalla1412 píše:
Tak to nevím :think: , chce to být fikaná natolik, aby ses neztrapnila ani když tě odmítne . Co takhle: zkoušej to, a až přijede, strč mu do ruky lístek, kde bude napsané něco v tom smyslu, že k pizze se musí taky něco pít, a jestli si ten drink nechce dát po práci s tebou. Dej mu to do peněz, když si toho všimne, jen se usměj a řekni at si to otevře až bude před barákem. Uvidíš, pak bude reakce čistě na něm a on te nebude muset odmíta, když by tě nechtěl přijmout. Já jsem podobně sbalila svého teď už manžela, říkal mi, že ten originální způsob ho strašně zaujal ;)

to je fakt dobrý nápad, budu o něm přemýšlet

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.12 22:09
@kačka25 píše:
Holky to je diskuze, jak z Brava!!! :mrgreen:

to je přímo z Brava Girl! :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.12 22:10

holky a nemáte některá kámošku nebo kámoše, kteří dělají u Chacharovy pizzy ve Frýdku?

• Citovat
  • Upravit
7369
6.5.12 22:14
@Anonymní píše:
to je přímo z Brava Girl! :mrgreen: :mrgreen:

Jo, jo to jsem měla na mysli, četla jsem ho vždycky pod lavici!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
6.5.12 22:15

@kačka25 sice mas pravdu :mrgreen: ,ale i kdyz jsem odjakziva clovek s prorizlou hubou,tak teda nevim co bych delala ja,pokud by slo o me.Ja zakladatelku chapu,ze chudak nevi jak na neho.Radu nemam,drzim palce a diskusi budu sledovat,doufam,ze napises jak to dopadlo :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
6.5.12 22:15

Anonnymko a on te nebalí? skus ho zaujat jak ti radí holky :pankac: ale musíš neak zjistit zda je volny nebo se na rovinu zeptej,a nebo zavolej na pizzu a zeptej se toho kdo ti zvedne sluchdlo, :mrgreen: že si spokojená s donáškou a s chlapem co ti jí nese a informuj se :lol: :lol: Ja radit moc neumím promin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.5.12 22:17

No, jestli ti zítra doveze pizzu on a ty se neosmělíš třeba k pozvání na kávu či něco jiného, tak hned jak odjede, zavolej zpátky do té pizzerie a optej se, který řidič vezl pizzu na tvoji adresu. Pak si můžeš při objednávce pokaždé přát tohoto řidiče. My si vždycky taky nechali posílat jednoho konkrétního (pracoval tam brácha :lol: ). Pak budeš mít času na balení víc než dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.12 22:17
@kačka25 píše:
Jo, jo to jsem měla na mysli, četla jsem ho vždycky pod lavici!

já taky a úplně jsem milovala fotopříběh :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.12 22:19
@Jaruna píše:
@kačka25 sice mas pravdu :mrgreen: ,ale i kdyz jsem odjakziva clovek s prorizlou hubou,tak teda nevim co bych delala ja,pokud by slo o me.Ja zakladatelku chapu,ze chudak nevi jak na neho.Radu nemam,drzim palce a diskusi budu sledovat,doufam,ze napises jak to dopadlo :kytka: .

díky moc, problém je asi v tom, že se vždycky těším, že přijede on a vždycky mne prozvoní někdo jiný. jeho číslo mám uložené, tak vždycky čekám, kdo se mi na displeji objeví. Ale moc díky za podporu :hug:

• Citovat
  • Upravit
483
6.5.12 22:20

Až Ti ji příště přiveze nadhoď, že si ji objednáváš, protože Tě nebaví vařit když jsi sama a nemáš komu vařit. Pokud má zájem tak se chytne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.12 22:21
@Hana89 píše:
Anonnymko a on te nebalí? skus ho zaujat jak ti radí holky :pankac: ale musíš neak zjistit zda je volny nebo se na rovinu zeptej,a nebo zavolej na pizzu a zeptej se toho kdo ti zvedne sluchdlo, :mrgreen: že si spokojená s donáškou a s chlapem co ti jí nese a informuj se :lol: :lol: Ja radit moc neumím promin :lol:

no vždycky má takové řeči typu, že jsem sladká jako jablíčko a čokoládka a ptá se, jaké pizzy jsem už měla…připadám si pěkně trapně

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky