Bývalý partner a těhotná přítelkyně

Anonymní
6.5.12 17:15

bývalý partner a těhu přítelkyně

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, nacházím se v situaci která není pro mě lehká, sna i proto píšu anonymně. Byli jsme s partnerem skoro 2 roky já měla z předchozího vztahu 2 děti a on také 2 děti. Vztah byl v pohodě, sem tam nějaká hádka, pak usmíření, děti si spolu rozuměly a také partner se k mým dětem choval velice hezky. Nastalo ale v našem vztahu období, kdy zjistila jsem že partner někoho našel a byl novou slečnou nadšený. Po dlouhých diskuzích jsem mu tedy řekla aby odešel pokud našel to co hledal. Odpověď byla ta že opravdu odešel. Zhruba týden se neozval a po týdnu začal volat 5× za den jak se mám co děti, jezdil za mnou 3× do týdne s tím že milování mezi náma bylo stále hezké. Teď mě asi odsoudíte za to že spím s bývalým partnerem, který má vztah, ale podotýkám že já ho k sobě nelákala. Při rozhovorech se zmínil že není ve vztahu šťastný že si s ní nerozumí a že by chtěl jít od ní pryč, jenže!! Ona je bezdětná ve věku kdy biologické hodiny hodně tikají, řekla mu narovinu že by s ním dítě také chtěla, jenže on již děti má tak s tím nesouhlasil. Stalo se to že nebrala prášky ale mu řekla že prášky jí. Spali spolu jednou a hned se to podařilo, on nic netušil že nejí prášky tak byl hodně překvapený, když mu řekla že je těhotná. Ví že čeká dítě s ženou kterou nemiluje a nerozumí si s ní a nechce s ní být, a na protější straně jsem já, kterou nepřestal milovat a chtěl vše dát do pořádku. Já mu na to jen řekla že byli u toho oba dva že musí jednat společně a že mě by měl vymazat ze svého života, ale jak se říká srdci neporučíš. Nevím co dělat miluji ho, on mě také, ale nechci aby kvůli mě opustil těhotnou ženu, byť vím že dříve nebo později od ní stejně odejde. Ona je navíc ještě v rozvodovém řízení. Co mi poradíte mám vydržet jak se vše uloží a nebo nadobro zavřít dveře a za nějakou záminkou ho ze svého života vypudit? Vím že není správné udržovat milenecký poměr s mužem co je v jiném vztahu, ale přesto víte že vás miluje a také vím jaké to je když muž odejde za ženou ketrou miluje a nechá těhuli samou.Co by jste poradily, děkuji a omlouvám se že píšu anonymně, je to celkem choulostivé téma.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
6.5.12 17:20

Ahoj, ja bych ho vymazala ze zivota…i kdyz ho milujes.Udelal to jednou,udela to znova,ze zase bude krize,zacne se nudit a bude hledat „tu pravou“…uz bych mu neverila.

• Citovat
  • Upravit
3379
6.5.12 17:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, nacházím se v situaci která není pro mě lehká, sna i proto píšu anonymně. Byli jsme s partnerem skoro 2 roky já měla z předchozího vztahu 2 děti a on také 2 děti. Vztah byl v pohodě, sem tam nějaká hádka, pak usmíření, děti si spolu rozuměly a také partner se k mým dětem choval velice hezky. Nastalo ale v našem vztahu období, kdy zjistila jsem že partner někoho našel a byl novou slečnou nadšený. Po dlouhých diskuzích jsem mu tedy řekla aby odešel pokud našel to co hledal. Odpověď byla ta že opravdu odešel. Zhruba týden se neozval a po týdnu začal volat 5× za den jak se mám co děti, jezdil za mnou 3× do týdne s tím že milování mezi náma bylo stále hezké. Teď mě asi odsoudíte za to že spím s bývalým partnerem, který má vztah, ale podotýkám že já ho k sobě nelákala. Při rozhovorech se zmínil že není ve vztahu šťastný že si s ní nerozumí a že by chtěl jít od ní pryč, jenže!! Ona je bezdětná ve věku kdy biologické hodiny hodně tikají, řekla mu narovinu že by s ním dítě také chtěla, jenže on již děti má tak s tím nesouhlasil. Stalo se to že nebrala prášky ale mu řekla že prášky jí. Spali spolu jednou a hned se to podařilo, on nic netušil že nejí prášky tak byl hodně překvapený, když mu řekla že je těhotná. Ví že čeká dítě s ženou kterou nemiluje a nerozumí si s ní a nechce s ní být, a na protější straně jsem já, kterou nepřestal milovat a chtěl vše dát do pořádku. Já mu na to jen řekla že byli u toho oba dva že musí jednat společně a že mě by měl vymazat ze svého života, ale jak se říká srdci neporučíš. Nevím co dělat miluji ho, on mě také, ale nechci aby kvůli mě opustil těhotnou ženu, byť vím že dříve nebo později od ní stejně odejde. Ona je navíc ještě v rozvodovém řízení. Co mi poradíte mám vydržet jak se vše uloží a nebo nadobro zavřít dveře a za nějakou záminkou ho ze svého života vypudit? Vím že není správné udržovat milenecký poměr s mužem co je v jiném vztahu, ale přesto víte že vás miluje a také vím jaké to je když muž odejde za ženou ketrou miluje a nechá těhuli samou.Co by jste poradily, děkuji a omlouvám se že píšu anonymně, je to celkem choulostivé téma.

Já bych muže, co ode mne jednou odešel už zpět nechtěla (a to i přes hezký sexík, který je dost dobrou taktikou, jak ženu uchlácholit k vrácení zpět).

Co se týče těhotné milenky, či přítelkyně, nebo, jak to mám nazvat, tak zodpovědnost vůči dítěti by zřejmě měl mít. Dítě za rodiče nemůže a teď už vše záleží na Tobě.

Mám obavy, že když muž odešel jednou, je schopný Ti to udělat znova (pár diskusí si zde přečti, příběhy holek Ti to potvrdí).

Myslím si, že by se měl mužíček v jeho životním problému nechat vykoupat, Ty budeš na koni a pak třebas to může skončit, že pro Tebe snese modré z nebe, ale když to chlap udělá jednou a neštítí se toho, většinou to udělá pak znovu.
To už záleží na Tobě, a hlavně né každá se umí smířit s tím, že manžel má levobočka, jelikož ten bude mezi vámi figorovat ať chcete, či nechcete, a hlavně nevíš, co je ta holka za JoJo, bude dělat pak dusno po rozchodu s ním, atd. Přečti si tady pár diskuzí od holek, co tohle prožily, žádný medík na nervíky se vážně nekoná a těch příběhu je zde nesčetně.

Takže být Tebou, nechala bych si od něj oddech, i přes hezké postelové chvíle, které bych oželila, a byla chvíli sama a nějak se dala dohromady a ujasnila si, co a jak.

Mámli mluvit za mě, nevrátila bych se k němu. Jo a za ten sexík Tě já rozhodně neodsoudím, příroda chce své, ale bacha na to, aby to vůči Tobě nepoužíval, jako taktickou zbraň, jak Tě mile dostat zpět.

Myslím si, že Tvému muži by to nemělo z Tvé strany projít tak lehce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
6.5.12 17:37

ahoj z casti souhlasím s lenkou, ale má to i svá ale. Ale můžeš si být skoro jistá, že to udělá opět znova. Pokud je ta žena v rozvodovém řízení tak stejně dítě bude v rodném listě zapsán „manžel“..a to i v případě pokud se narodilo ditě po rozvodu-myslím, že 360 dnů je ta lhuta kdy to bude ještě manžela. Bohužel ta žena tvého „milence“ udělala fintu fň..jenže jí jaksi nedošlo, že ničí svým jednáním minimálně tři osoby:svého manžela, tvého ex a tebe. Je možné, že to plánovala, proto zapadla tak rychle-přestala brát prášky už dřív, meřila si ovulaci, atd. jestli ho vymažeš nebo nevymažeš ze svého života je jen na tobě, ale upozorním tě ještě jednou, kdo podváděl, podvede znova. to jestli to dite je nebo není jeho nevíš jiste-ona mu to mohla řict a spát třeba i s jinými, stejně je jasný manžel v rodném liste..a že spolu spali jen jednou a ona hned zapadla tomu neverim..rozhodnutí je na tobě..ono se tě taky neptala zdali s ním muze spát a mít díte..delej co je nejlepsi pro tebe..rozejit se muzes vzdycky..a nebo se k nemu vratis a potom poznas sveho praveho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
6.5.12 17:39

Ahoj, souhalasim s Lenkou… taky jsem ho po nevere vzala zpet a vysledek? dalsi nevera… Ted jsem rada, ze je pryc… porad ho mam rada, ale za tohle mi nestoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.5.12 17:43

Hm, tak já až tak nesouhlasím s tím, že kdo podvede, tak podvede znovu (ano, bývá to tak, ale taky nemusí, i takové jsou příběhy). Rozhodnutí je na tobě, každopádně by mu to nemělo projít takhle lehce. K té jeho „přítelkyni“ či „milence“ (spíše), to, že je těhotná, by mě nejspíš moc nezajímalo :oops: Nejsem si jistá, jestli v této situaci, jak popisuješ, na to byli dva. Vzhledem k tomu, že to na něj ušila (pokud je tedy pravda taková, jak ti řekl). Takže to dítě bude, ale na mě ušít takovouhle boudu ženská, být chlapem, tak přece se nemůže divit, že ji pak pošle do háje :nevim: Docela mě překvapuje, že to omlouvá jejíma biologickýma hodinama, bůhví, jak to bylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.12 17:54

Holky děkuji za reakce, jj no život je někdy hodně složitý, s tou novou přítelkyní je necelé 2 měsíce, zjistil až po otevření šuplíku že pláto s antikoncepcí je nedotknuté. Je hodně zlý chce aby si to nechala vzít,ale ona mu řekla že když jí to stalo takové úsilí že si dítě nechá.
Ona věděla že chce od ní odejít tak si možná i myslela že si ho tím udrží, ale je pravda že jsem ještě nezažila vztah kde díky dítěti by se udržel muž, snad jen z povinnosti ale né z lásky k ženě.
Já do toho zasahovat nemůžu a ani nechci řekla jsem mu že by se měl k tomu postavit jako muž bez ohledu co cítí ke mě. Ale i tak vím že pokud není šťastný že s ní nebude, nevíc i důvěru v ní ztratil

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
6.5.12 18:27

Anonymní ta jeho partnerka jak mu řekla že prášky jí tak pak mu zdůvodnila těhotenství že prášky selhaly,že?Klasika.Žádna ochrana není 100% přece. :) Podivej,tobě to může být jedno jestli od ní odejde,lhala mu že prášky bere tak at se ted nediví.Jak píše Yvonne,nemělo by mu to projít tak lehce.at o tebe ted bojuje,když tě opravdu chce.

• Citovat
  • Upravit
2139
6.5.12 18:33

je to hulvát, nechápu, jak k takovému člověku ještě můžeš něco cítit. maximálně je to fyzická přitažlivost, jinak si to nedokážu vůbec představit. jako dochází ti, že to udělá znovu, že je absolutně nespolehlivý a netrpí výčitkama svědomí a není mu vůbec trapný se jen tak ozvat a hned s tebou znovu spát? kdoví jak to s tou druhou ženou bylo doopravdy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.5.12 18:40
@dlacatko píše:
je to hulvát, nechápu, jak k takovému člověku ještě můžeš něco cítit. maximálně je to fyzická přitažlivost, jinak si to nedokážu vůbec představit. jako dochází ti, že to udělá znovu, že je absolutně nespolehlivý a netrpí výčitkama svědomí a není mu vůbec trapný se jen tak ozvat a hned s tebou znovu spát? kdoví jak to s tou druhou ženou bylo doopravdy. :nevim:

Až to vypadá, jak kdybys ještě nemilovala nikdy chlapa :) Hulvát nehulvát, prostě se stává a pokud oba partneři překonají krize, tak nevidím důvod, proč by se nemohli milovat. Podle mě zamilování nezmizí lusknutím prstu z minuty na minuty. Takže já to třeba chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.5.12 18:41
@Breuovi píše:
Anonymní ta jeho partnerka jak mu řekla že prášky jí tak pak mu zdůvodnila těhotenství že prášky selhaly,že?Klasika.Žádna ochrana není 100% přece. :) Podivej,tobě to může být jedno jestli od ní odejde,lhala mu že prášky bere tak at se ted nediví.Jak píše Yvonne,nemělo by mu to projít tak lehce.at o tebe ted bojuje,když tě opravdu chce.

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
6.5.12 18:43
  • Citovat
  • Upravit
2724
6.5.12 18:43

Žít s chlapem co má už 3 děti s cizíma babama? A od tebe a tvých dětí odešel? A tvrdí ti a ty mu věříš, že „to bylo jen jednou“? Jsi padlá na hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.12 18:49

má své 2 děti ze svého manželství a já mám své 2 děti ze svého manželství.Takže má jen 2 děti. A když ženská udělá boudu na chlapa hm špatný, ale neobhajuji ho byl u toho a když věděl jaká je měl si dávat pozor. Ale děkuji za názor

• Citovat
  • Upravit
2139
6.5.12 18:50
@Pomka píše:
Až to vypadá, jak kdybys ještě nemilovala nikdy chlapa :) Hulvát nehulvát, prostě se stává a pokud oba partneři překonají krize, tak nevidím důvod, proč by se nemohli milovat. Podle mě zamilování nezmizí lusknutím prstu z minuty na minuty. Takže já to třeba chápu.

já jednoho chlapa miluju a tohle by nikdy neudělal - aspoň ne takovým způsobem. nejsem blbá, abych odpouštěla lidem, kteří si to nezaslouží. to by se některé ženy měly naučit rozlišovat - komu věřit a komu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí