Bývalý partner a těhotná přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6806
11.7.12 10:15

To ses od 17ti snažila o dítě??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
11.7.12 10:26

Denisa 1994
Tohle asi nechceš slyšet, ale i kdyby se ti podařilo na chvíli ho získat zpět, užiješ si pár týdnů/měsíců „blaha“ a pak už jen problémy s nezodpovědným, nezralým mužem, pro kterého je prozatím na prvním místě on sám.
Jestliže jsi těhotná, bude tě krom úžasných zážitků s tvým minimiláčkem čekat taky spousta každodenních trampot a leckdy to asi nebude procházka růžovou zahradou. Proč si tedy ještě tento stav komplikovat dalšími problémy s partnerem, který ti nechce být partnerem?
Spíš bych řešila, zda chceš, aby byl expřítel zapsaný v RL jako otec - pak bude mít vyživovací povinnost, zároveň i právo stýkat se s dítětem a podílet se na jeho výchově. Testy DNA ho jako otce jistě potvrdí. Pokud zapsán nebude, obojí padá.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
11.7.12 10:27

Jak to souvisí s jejím dotazem?

@BellinkaX píše:
To ses od 17ti snažila o dítě??? 8o
  • Citovat
  • Upravit
6806
11.7.12 10:32

@Amber_1977
Tak například tím, že bude zajímavé dítě a sebe uživit, výši příjmů si asi dovedeš představit. A pokud máš děti, tak i výši výdajů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
11.7.12 10:33

Určitě souhlasím s @kar-maa. Ten kluk Ti za to absolutně nestojí. Jsi sice hodně mladá, ale pokud máš dobrý vztah s rodiči, věřím, že by Ti mohli pomoct. I v tomto věku se dá dítko určitě zvládnout. Na toho kluka bych zapomněla a soustředila bych se na dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denisa 1994
11.7.12 10:55

Kar - maa

Ano ví o tom chce se starat. Mimčo si každopádně nechám tak či tak nedám ho pryč jsem už v 7 týdnu. A není to ani kvůli tomu miminko jsem chtěla strašně moc a hlavně to mimčo za to nemůže. A bejvalýho miluju nevim co mam delat nikdy jsem nikoho tak nemilovala a nedokazu spat s nekym jinym. Nejsem ten typ co pozna a vyspi se. :( Hlavně si to bez něj neumím představit mám strašně moc času a nevím co s ním já se strašně kvůli němu změnila a prostě už nevím jak nakládat s časem a ostatníma věcma. :( Vím že bych se na něho měla vykašlat ale copak to jde :(

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
11.7.12 11:00

@BellinkaX Ona tohle ale neřeší, takže předpokládám, že to má nějak vyřešeno, či ji to netrápí.. No a vzhledem k termímu oplodnění je otázka, zda se i matkou stane - což tu taky neřeší.
Proto bych nic mimo téma neotevírala - jsou to spekulace, mohly by se anonymky dotknout a připadá mi to jako vměšování se :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Denisa 1994
11.7.12 11:00

Ano chtěli jsme ho moc proč ne? a jako otce ho zapíšu mimčo chce stejně jako já akorád prostě nebude semnou ale s ní. No a proč mi teda říká že mu nejsem lhostejná že mě miluje. Kolikrát když se zastaví jak mi je tak mi řekl zlato dal pusu. A taky mi řekl že ví že s ní nevydrží a že by se ke mně vrátil ale nejen kvůli mimču ale i kvůli mně. Nevím jak to od něho mám chápat. Jinak rodinu mám. Ti pomůžou. A přítele bych asik za chvilu taky našla jde o to že nevím jestli jsem schopna navázat vztah.Ale potřebuju tu fyzickou a psychickou podporu, pohlazení, políbení, obejmutí… atd ale nvím jestli to dovolím jinýmu než bývalýmu

• Citovat
  • Upravit
Denisa 1994
11.7.12 11:05

@bellinkax

Jinak mám rodinu která mi pomůže a děti žádný nemám jsem prvorodička. A matkou proč bych se nestala? Vím že v prvním trimestru se může stát cokoli i během těhotenství ale zatím tou matkou budu! Těhotná jsem a zatím vše v pořádku! A jinak jak si to jako myslela?

• Citovat
  • Upravit
2139
11.7.12 11:09
@Denisa 1994 píše:
Jinak mám rodinu která mi pomůže a děti žádný nemám jsem prvorodička. A matkou proč bych se nestala? Vím že v prvním trimestru se může stát cokoli i během těhotenství ale zatím tou matkou budu! Těhotná jsem a zatím vše v pořádku! A jinak jak si to jako myslela?

kočko, tady je norma se navážet do mladých maminek, její kecy bych nebrala vůbec vážně. a jinak bych ti poradila, abys teď nehledala útěchu u žádného chlapa, najdi si dobré kamarádky a zapoj rodinu, u nich hledej psychickou podporu. k tomu nevyzrálému klackovi se raději nevracej, ale ať je vedený jako otec (pokud vydělává).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
11.7.12 11:14

Koukej, já jsem si kdysi zažila něco podobného ve dvaceti na vejšce - můj první vážný vztah, kde jsem si malovala svatbu - tři roky jsme spolu byli, dodatečně jsem zjistila, že poslední rok on měl paralelně jiný vztah (což doteď nechápu, jak to zvládl, že jsem si ničeho nevšimla) no a podobný kecy jsem od něj tenkrát taky slyšela.. Sbírala jsem se z toho asi pět let, než mi došlo, že to byl opravdu idiot, který mi za to trápení nestál.
Kluk, který chodí s jinou, přitom tebe olíbává a říká ti, že to nebude nadlouho, že ty se mu taky líbíš.. Promiň - to je megaprevít na entou a já bych ho dnes, se svými zkušenostmi hnala smetákem :cert: Vím, že tě to teď musí neskutečně bolet, ale když tebe, těhotnou, „odkopl“ kvůli sestře, kterou též plánuje v budoucnosti odkopnout.. To je normální chování??? A jaká je tam šance, že to samé neudělá potom znovu tobě?
Budeš teď mít úplně jiné starosti, než řešit nějakého nevyzrálého blba - proto bych dělala cokoli, abych ho vyhnala z hlavy a zaměřovala se hlavně na své mimi, které mi nijak neublížilo, miluje mě už teď a očekává moji maximální lásku a pozornost :hug:

• Citovat
  • Upravit
9754
11.7.12 11:19

Prvni opravdova laska je jen jednou a rozchod s ni, kdyz uz se to stane, je vzdycky tezky!
To jsou ale hrozne blby kecy co ma.....ze te miluje, ze s tou druhou nevydrzi a vrati se k tobe atd…a ty by jsi ho jeste po tomhle chtela? Kdyz si predstavis, ze s ni spi, ze ji momentalne dal prednost pred tebou??? Vim, milujes ho, ale cas vsechno zahoji, a to si bud jista, bude lip! Byt tebou, tak uz ho nechci! Chova se jak pubertak, je absolutne nevyzrali!!! A muzes si byt jista, ze kdyz to udelal jednou a pak by se k tobe vratil, tak ti to udela znovu, az najde nejakou, ktera se mu bude zase moc libit a opet budes az ta druha!
Tohle neni dobry zaklad pro zdravy, pevny a do budoucna dobre fungujici vztah!
Miminka se nevzdavej a dovol mu at se podili na vychove, ale byt tebou, tak nic vic bych mu nedovolila. Mas rodinu, ktera te podrzi, pomuze ti a driv nez se nadejes si najdes normalniho chlapa, ktery bude opravdu na prvim miste mit tebe a ne zadnou jinou!
Hlavu vzhuru, vsechno preboli a pak bude lip a ty budes zase stastna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
11.7.12 11:26

Směšuješ příspěvky moje a Amber, takže se ptej té paní vedle, jak to myslela, ne mě :lol:. Já už se vyjádřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.7.12 11:29

@BellinkaX zajímalo by mě, jak si myslíš, že jsi té holce teď pomohla? neřekla jsi nic, co by sama nevěděla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denisa 1994
11.7.12 11:41

Bellinkax

Promiň špatně jsem si to přečetla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie