Bývalý partner a těhotná přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
12.7.12 13:11

@BellinkaX Já jsem o něm psala, aby bylo jasno.

• Citovat
  • Upravit
2139
12.7.12 14:18

@BellinkaX přesně tak, marnost. to jsi vystihla dokonale. je nádhera s tebou o něčem diskutovat. už nebudu reagovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denisa 1994
12.7.12 20:11

Bellinkax

Promiń ale ty si myslíš je jsem úplně blbá. Ty sis prostě řekla mladá žaba co ta může vědět já mám s dětma hodně zkušeností a ne jen z pedáku ale vychovala jsem prakticky svoji mladší ségru! A když to někdo neví nemůže mě posuzovat! A ano vím kolik co stojí mám to doma to se neboj a jak říkám peníze našetřený mám od čeho jsou asi teď brigády a nějaký peníze mám z lišky a bokovku už sehnanou na doma mám taky. Alimenty vyřeším hned jak se to narodí a jelikož jsem nevydělečně činná bejvalej bude platit i na mě! A škola v poho do ledna dochodím a v dubnu odmaturuju! A navíc je fakt že na tohle jsem se neptala!!!Ptala jsem se na bývalýho a ne na mimčo. Jo a neboj tebe si k srdci vážně nevezmu :)Takže dik

• Citovat
  • Upravit
Denisa 1994
12.7.12 20:16

Bellinkax

A nechápu proč bych se o mimčo nestarala jko ty mě znáš na tolik že mě můžeš soudit!!!Laskavě se začni narážet do někoho jinýho a ne do lidí kteří mně chtěli jen poradit.Zato ty tu akorád rejpeš a jak jsem už psala bylo mi to jedno a mimčo jsem nakonec nechtěla ale kvůli tomu že něco takovýho stalo nepůjdu na potrat!!!To malý zato nemůže a trpět hlady nebo něco taky nebu tak se neboj jednou je to moje a tím to končí

• Citovat
  • Upravit
Wii
135
12.7.12 22:33
@BellinkaX píše:
@Amber_1977
Psala jsem něco o potratu?
@dlacatko
Ano, dospělé je podle Tebe tedy očekávat, že když děcko dávat nebudu, tak se někdo postará a škola se taky nějak udělá nebo odloží a živit matku a dítě budou prarodiče. :potlesk:
Marnost.

Pročetla jsem celou diskuzi a nechápu. Ty snad zakladatelku znáš, že se do ní tak navážíš? Jak můžeš vědět jak to má? Podle toho co tu čtu tak mi přijde že má zakladatelka více rozumu jak ty. Jelikož asi evidentně špatně čteš nebo blbě vidíš, protože nikde z tvých komentářů jsem se nedočetla radu zakladatelce.
Znám dost holek co v sedmnácti měli děti a jsou z nich skvělé matky, které své děti milují a dětem nic nechybí.
A postarají se o ně kolikrát lépe jak starší ženská. O věku to vůbec není. Má osmnáct, je plnoletá a je vidět že ví co chce a co dělá a v tomto jí já osobně moc držím palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
13.7.12 11:31
@Denisa 1994 píše:
A nechápu proč bych se o mimčo nestarala jko ty mě znáš na tolik že mě můžeš soudit!!!Laskavě se začni narážet do někoho jinýho a ne do lidí kteří mně chtěli jen poradit.Zato ty tu akorád rejpeš a jak jsem už psala bylo mi to jedno a mimčo jsem nakonec nechtěla ale kvůli tomu že něco takovýho stalo nepůjdu na potrat!!!To malý zato nemůže a trpět hlady nebo něco taky nebu tak se neboj jednou je to moje a tím to končí

to chce klid a teplý ponožky. nenech se vytočit pouhou diskuzí na internetu. někteří lidé ti nebudou přát a budou škodolibí, ale ostatní ti to vynahradí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí