Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@MyDestinka píše:
@Katka66 dneska se tu teď zatáhlo. Ale za ten týden opravdu teprve po druhé. Cesta byla dost šílená teda. Prcek nám neusnul tak byl rozlámaný a nevrlý. Zpátky zkusíme jež v sobotu a přes den. Uděláme si cestou někde výlet
tak koukám na předpověď už několik dní a má nám celou dobu pršet:-( vůbec nevím, co budeme dělat. Asi budeme zavření v apartmánu velkým 20 metrů:-(
@Katka66 klid. Nám to tam hlásilo deště na celý týden.
pršelo půl dne a jeden den bylo zatáhlo a večer bouřka, ale teplo a koupali jsme se každý den ![]()
@MyDestinka píše:
@Katka66 klid. Nám to tam hlásilo deště na celý týden.pršelo půl dne a jeden den bylo zatáhlo a večer bouřka, ale teplo a koupali jsme se každý den
doufám, že máš pravdu, protože já jsem z toho uplně nešťastná, tady vedra a my odjedem za deštěm. Kdyby bylo zataženo a občas deštík, tak nevadí, bojím se spíš slejváku a být na pokoji.
@Katka66 píše:
doufám, že máš pravdu, protože já jsem z toho uplně nešťastná, tady vedra a my odjedem za deštěm. Kdyby bylo zataženo a občas deštík, tak nevadí, bojím se spíš slejváku a být na pokoji.
Taky s hrůzou sleduji počasí. V pátek odjíždíme na Makarskou. Podle předpovědi by sice teploty měly být v pohodě, ale je tam na každý den déšť. Zatím to tedy vypadá na prdlačku dovolenou ![]()
Holky my se šli koupat ikdyz bylo zataženo. Tam vám to tak nepřijde
a dětem to taky bylo jedno. Navíc se dá podniknout např. Výlet lodí ![]()