Jak je teď v Chorvatsku u makarské?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
11.6.18 08:33
@MyDestinka píše:
@Katka66 dneska se tu teď zatáhlo. Ale za ten týden opravdu teprve po druhé. Cesta byla dost šílená teda. Prcek nám neusnul tak byl rozlámaný a nevrlý. Zpátky zkusíme jež v sobotu a přes den. Uděláme si cestou někde výlet

tak koukám na předpověď už několik dní a má nám celou dobu pršet:-( vůbec nevím, co budeme dělat. Asi budeme zavření v apartmánu velkým 20 metrů:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
11.6.18 10:50

@Katka66 klid. Nám to tam hlásilo deště na celý týden. ;) pršelo půl dne a jeden den bylo zatáhlo a večer bouřka, ale teplo a koupali jsme se každý den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.6.18 13:07
@MyDestinka píše:
@Katka66 klid. Nám to tam hlásilo deště na celý týden. ;) pršelo půl dne a jeden den bylo zatáhlo a večer bouřka, ale teplo a koupali jsme se každý den ;)

doufám, že máš pravdu, protože já jsem z toho uplně nešťastná, tady vedra a my odjedem za deštěm. Kdyby bylo zataženo a občas deštík, tak nevadí, bojím se spíš slejváku a být na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.18 16:21
@Katka66 píše:
doufám, že máš pravdu, protože já jsem z toho uplně nešťastná, tady vedra a my odjedem za deštěm. Kdyby bylo zataženo a občas deštík, tak nevadí, bojím se spíš slejváku a být na pokoji.

Taky s hrůzou sleduji počasí. V pátek odjíždíme na Makarskou. Podle předpovědi by sice teploty měly být v pohodě, ale je tam na každý den déšť. Zatím to tedy vypadá na prdlačku dovolenou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
11.6.18 18:09

Holky my se šli koupat ikdyz bylo zataženo. Tam vám to tak nepřijde ;) a dětem to taky bylo jedno. Navíc se dá podniknout např. Výlet lodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí