Jak jste se cítily nebo cítíte v 17. těhotenském týdnu?

17
1.4.12 09:01

jak jste se cítily/cítíte v 17tt

Ahoj holčiny,

dnes jsem 16+0tt (tedy dle mě vstupuji do 17 týdne těhotenství?) já nevím, přiznám se, že někdo říká to, někdo zase ono.
Jak jste se cítily? Já mám pocit, že jeden den ani neregistruji těhu, další trochu vííc, tedy pobolívá mě spodek…a také myslím, že od minulého víkendu cítím pohyby..něco se tam určitě děje:-D nejdřív cukání, někdy večer slyším zvláštní škrundání, někdy tedy něco co popisují jako šimrání:-D jinak nic..pak jsem plašan, neboť celý den nic nepociťuji:-D…Tak sdílejte nálady a dojmy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27014
1.4.12 09:05

Jsem v 18tt a je to konečně pohoda:)Sice jsem hodně unavená a kvůli dětem co už mám odpočinek nějak nehrozí,ale špatně semi udělá už jen vyjímečně a prcek už i hodně kope(cítímho od 13tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
1.4.12 09:17

Já jsem to vnímala docela dost nebyl den abych neobjímala záchod :x A pak jemné pichaní v podbříšku a neustálá únava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
1.4.12 09:24

Ahoj, přidávám se… Cítím se dobře ;) Pohyby už cítím naprosto zřetelně jako pěkný kopnutí :-) Ale ne každý den, někdy víckrát za den, některej den jen párkrát spíš jakoby se jen vrtělo, žádné velké kopnutí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.4.12 10:24

Zapomněla bych dodat, že jediné co mě opravdu štve je intenzivní bolest v levé části kříže… vstávám z postele jak v den porodu:-D nebo důchodce:-D a ne a ne se mě to pustit, to je snad spolu s nateklými prsy jediné co mě trochu prudí:-D ale bříško já mám kulatý už dlouho:-D měse totiž prý dost nafukuje, což potvrdila i má doktorka, takže to působí jako těhotenství v 6 měíci:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
1.4.12 11:15

V prvním těhotenství byl pro mně 17tt takový zlomový, přestaly nevolnosti :palec: a u druhého jsem ani nevěděla, že jsem těhotná, jsem ve 22tt a nevím to kolikrát ani teď, až když si uvědomím rostoucí břicho a když se hodím do klidu, tak mám v břiše vrtuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
1.4.12 12:30

mě koncem 17.týdne přestali nevolnosti,už v pohodě zvládnu cestu busem když musím do města,jinaksi užívám už pohyby malého,vybaluju výbavičku a pomalu ji chystám a koukám co ještě dokoupit,bud v klidu a užívej si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
1.4.12 12:40

Už je mi fajn (bývalo mi dost zle), pohyby stále nic, vlastně nebýt trochu toho povyrostlého špeku, tak nevím, že jsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27014
1.4.12 13:26
@Flyingfrog píše:
Už je mi fajn (bývalo mi dost zle), pohyby stále nic, vlastně nebýt trochu toho povyrostlého špeku, tak nevím, že jsem těhotná.

juu flyiing ty takyani jsem to nepsotřehla gratulace:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
1.4.12 13:39

ahoj holky, já jsem zatím v 16 týdnu, ale cítím se bídně… prsa mě bolí pořád, nevolnosti trvají, do toho už týden ležím s nějakou chřipkou, jsem strašně slabá, jako moucha a vůbec to nezvládám.. :-(
břicho mě dost píchá, bolí, ale to k tomu patří.. spíše mě štve to, jak jsem neschopná a jak jsem nemohoucí.. :-(
a to jsem četla, že 2 trimestr je známkou navrácení síly, energie apod.. u mě je tedy stav horší a přemýšlím, čím se dát dohromady… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
1.4.12 13:48

Pockej jeste tyden a uvidis ze se to zlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
1.4.12 13:49

dekuji moc.. budu čekat.. :-) nic jiného také nemohu.. :-)
ale děkuji moc.. snad ten 17 týden je zlomový..:-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
1.4.12 14:02
@Crystal87 píše:
juu flyiing ty takyani jsem to nepsotřehla gratulace:))

Díky. :-) Já postřehla tebe, chvilku jsem anonymně chodila do září. ;) A máme stejný termín. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27014
1.4.12 15:04
@Flyingfrog píše:
Díky. :-) Já postřehla tebe, chvilku jsem anonymně chodila do září. ;) A máme stejný termín. :-)

i ty jedna:)))) a už víte co to bude? to máš taky asi záhul vid,však malá je ještě prtě:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
1.4.12 20:10
@Crystal87 píše:
i ty jedna:)))) a už víte co to bude? to máš taky asi záhul vid,však malá je ještě prtě:))

Když já to ještě nechtěla říkat veřejně, psala jsem tam asi 3× jako AnonymkA. :-) Nevíme, co to je, možná si to tenkrát nenecháme říct. :-) Prozatím mě čeká ještě konzultace na genetice. Já bych řekla, že záhul budeš mít ty, vždyť kluci jsou dva. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí