Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím,
prosím o pomoc. Z ničeho nic mi na všech stránkách začalo vyskakovat nepřeberné množství fakt otravných reklam. Než se mi podaří na něco najet, tak se mi otevře snad sto reklam..šílím z toho. Nevíte co s tím? Jo a jsem úplný laik. Díky
Někde sis nechtěně stáhla nějakého šmejda. zjistit, jak se šmejd jmenuje a v ovládacích panelech odinstalovat, potom projet antivirem. pokud tomu vůbec nerozumíš, nech si to udělat někým zkušenejším (nemyslím odborníka, spíš zkušenějšího uživatele).
občas se mi to stane, když koukám na netu na filmy, to se mi vždycky takovýhle ha.jzl nainstaluje a prudí ![]()
@jamie.j Mám nainstalovaný NOD 32 (antivir) a žádnou reklamu to nepustí ![]()
No jestli tam nemasnejakeho trojskeho kone… Spustila bych antivirak, pripadne si na Slunecnici stahla primo nejakeho antitrojana a projhela to
@Blekota píše:
Nechat přeinstalovat počítač, spustit antivir.
kvůli malwaru přeinstalovat pc?
snad začnu nejdřív od toho méně drastického, ne? když tě bolí noha v kyčli, tak ti ji taky hned nevymění.
@jamie.j nemáš náhodou v internetovém prohlížeči dole pod adresou stránky či vedle nějaký nový toolbar? obvykle to začne oxidovat i tam. podle toho bys mohla zjistit název.
Spybot, ten mi pomohl, ale az po par dnech zacal „fungovat“…
@jamie.j píše:
Zdravím,prosím o pomoc. Z ničeho nic mi na všech stránkách začalo vyskakovat nepřeberné množství fakt otravných reklam. Než se mi podaří na něco najet, tak se mi otevře snad sto reklam..šílím z toho. Nevíte co s tím? Jo a jsem úplný laik. Díky
stáhnout abblock pro svůj prohlížeč - zablokuje Ti to všechny reklamy, budeš mít pokoj. A pc projet antivirákem.
Děkuji všem. Takže raději počkám na švagra a nechám ho přečíst všechny Vaše rady, páč jsem z toho blázen ![]()