Jak moc je to trestné?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lucy75 píše:
no právě proto si o většině soukromých škol myslím to, co si o nich myslím.
Pak z nich vylézají Bc. a DiS., kteří běžně nezvládají ani shodu přísudku s podmětem, natož nějaké samostatné uvažování a Chraň bůh po nich chtít rozlišit, co je a není správné a co už je opravdu drsně za hranou, čehož jsi naprosto zářný příklad
Jo ahá, to jsou hezké předsudky. ![]()
Ale jsme v česku, takže normálka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ontarova.stara Tak jasný jakékoliv studium je přínosné i když mi to ve výsledku k ničemu není… ale musí to člověka bavit. ![]()
- Citovat
- Upravit
@dreamis píše:
Jo ahá, to jsou hezké předsudky.
Ale jsme v česku, takže normálka.
to nejsou bohužel žádné předsudky, denně se s takovými kolegy setkávám… čest výjimkám..
Příspěvek upraven 04.10.22 v 12:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova píše:
@ontarova.stara Tak jasný jakékoliv studium je přínosné i když mi to ve výsledku k ničemu není… ale musí to člověka bavit.
No prave, i kdyby studovala treba staroslovenstinu, ale bavilo ji to a nemela tendence to obejit. Ma ten luxus, ze na to ma prostredky a neni nucena se zaobirat uplatnitelnosti daneho oboru.
- Citovat
- Upravit
@Pučálkovic.Amina navíc píše že stejně tu práci kvůli ID dělat nemůže. To nechápu už vůbec. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Aaa ou![]()
Neřešíme proč, ale Id mám jen druhý stupeň, přesto napsáno, že nesmím pracovat ani za zvlášť ulehčených podmínek, je jedno co je napsáno, je důležité co zvládnu a co ne…
Zvládneš úplně v pohodě, to mi chybělo
Já se třeba tři dny tak nějak nezvládnu vykoupat, neřešíme zdraví, važte si ho lidi, když ho máte
Je to chyba školy, nikde to nemá, já to zjistila v prváku od druhačky, většina lidí to netuší, žiješ v krásném snu, tady to migruje jak na dálnici, škola se prezentuje tím, že vystuduješ z gauče a nemusíš tam chodit, čehož se dost lidí drží, já teda ne.
Já tam šla, že je blízko, mám ráda cizí jazyky a tak. Můj sen byl jiný, ale ta vzdálenost atd.
Je říjen, jsem v prvním pololetí třetího! ročníku.
Jo a zdraví Tě Moník
Moníku, ale my všichni víme, že jsi to ty - nemusíš se otravovat s mačkáním anonymity ![]()
ty prostě celý svůj život nějak složitě koumáš, jak vyhodit své docela malé peníze - tu rozdáváš podvodníčkům 30000, tu studuješ za 15000 školu, kterou nikdy nebudeš potřebovat a nevíš jak švindlit praxi,
nechtěla by jsi začít žít tak nějak odznovu a čestně a pravdomluvně?
možná by ti i ubyly ty psychické potíže
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kocourGarfield píše:
@Pučálkovic.Amina navíc píše že stejně tu práci kvůli ID dělat nemůže. To nechápu už vůbec.
Moníka nepochopíš, tam je logika někde úplně jinde, proto také má ten ID
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
...
@stinga píše:@stinga
Moníku, ale my všichni víme, že jsi to ty - nemusíš se otravovat s mačkáním anonymity
ty prostě celý svůj život nějak složitě koumáš, jak vyhodit své docela malé peníze - tu rozdáváš podvodníčkům 30000, tu studuješ za 15000 školu, kterou nikdy nebudeš potřebovat a nevíš jak švindlit praxi,
@stinga píše:
Moníku, ale my všichni víme, že jsi to ty - nemusíš se otravovat s mačkáním anonymity
nechtěla by jsi začít žít tak nějak odznovu a čestně a pravdomluvně???
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
nechtěla by jsi začít žít tak nějak odznovu a čestně a pravdomluvně???
A ty?
- Citovat
- Upravit
...
@ludmilaadamkova píše:
A ty?
To byl dotaz na Stingu, co to má znamenat…
- Citovat
- Upravit
Zažil jsem opačnou situaci. Absolvoval jsem během studia požadovanou praxi ve firmě. Vedoucí diplomky se pak podivila, že jsem si ji nenechal praxi jen potvrdit. Ani mě to nenapadlo. Pokládal jsem praxi naopak za příležitost, jak se seznámit s fungováním firmy zevnitř.
Doporučil bych postupovat jako většina spolužáků a nelámat si s tím tolik hlavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To byl dotaz na Stingu, co to má znamenat…
no co to má znamenat? abys začala žít čestně a pravdomluvně, a nesnažila se pořád něco „ošulit“, pak bys nemusela zakládat dotaz „jak moc je to trestné?“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
...
@stinga píše:
no co to má znamenat? abys začala žít čestně a pravdomluvně, a nesnažila se pořád něco „ošulit“, pak bys nemusela zakládat dotaz „jak moc je to trestné?“
Nechápu to pořád? A to žít konečně? čestně a pravdomluvně.
Mám tu jedinou diskuzi, jak něco „ošulit“ ![]()
Když to neošulím, budu jediná, kdo odejde, protože neumí podvádět ![]()
Ale asi za litr to pujde, zítra bude ve škole hard, protože nevím jestli to znáš, ale zadržované emoce způsobují nemoce.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nechápu to pořád? A to žít konečně? čestně a pravdomluvně.Mám tu jedinou diskuzi, jak něco „ošulit“
Když to neošulím, budu jediná, kdo odejde, protože neumí podvádět
Ale asi za litr to pujde, zítra bude ve škole hard, protože nevím jestli to znáš, ale zadržované emoce způsobují nemoce.
no proto ti to píšu, protože si myslím, že ti jakékoli švindlování a stres s tím spojený může velice zhoršit tvůj psychický stav
- načítám...
- Citovat
- Zmínit