Jak moc věřit Mamatestu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
27.1.26 21:22

Vzdy jsem se testovala mamatesty a nikdy me nezklamal. Falesne pozitivni nebyl nikdy zadny a kdyz mi jednou ukazal to co tobe tak jsem byla (jeste jsem ;) ) tehotna. Jen carka silila -druhy den vic a treti absolutni dalnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.1.26 14:57

Aktualizace příspěvku

Ahoj holky, tak hlásím novinky. Vypadá to, že dušík se pomalu, ale jistě dovybarvuje :srdce:. Zkoušela jsem to na třech různých testech a takhle to zatím vypadá. Rovnou by mě zajímalo, kdy asi tak volat doktorce? Má smysl s tím pospíchat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
29.1.26 15:09
@Aevin88 píše: Více

Tak to vypadá super, gratuluji! ❤️ Každopádně pospíchat nemá smysl, objednávají většinou tak na 8tt, dřív nic moc neuvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.1.26 16:14

Pekně, to vypadá dobře :srdce: Já byla u Dr. teď přibližně ve 4+2tt, to nic neviděl (byla jsem tam kvůli cytologii). Objednal mě ale hned na kontrolu za dva týdny, tedy na cca 6+2, to by asi mělo být už vidět, ale je to asi spíš pro potvrzení, že je těhotenství v děloze. :D původně jsem chtěla jít až kolem těch 8tt, teď se ale těším, že snad něco uvidím i dřív (pro klid na duši) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.1.26 18:02

@CatOnTheMoon Moc děkuju. Já jsem právě někde na internetu četla, že se nemusí spěchat. Tak dobrý, bála jsem se, abych nedostala od doktorky vyndáno, když ještě počkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.1.26 18:08

@Kamila753 Super, ještě teda vydržím. A držím palečky, ať se na kontrole ten hrášek už ukáže :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.4.26 17:32

Jak to dopadlo

Ahojky holky, napadlo mě sem napsat, jak to všechno nakonec dopadlo, kdyby někdo do budoucna řešil podobné otázky a hledal v diskuzích odpovědi.

Ukázalo se, že jsem se na Mamatest spolehnout ve finále mohla. Těhotenství jsem dostala potrvrzeno a dnes už jsem 16+2tt. :srdce:
Stále mi to přijde trochu neuvěřitelný, jelikož do teď nemám ani jeden příznak.(kromě teda těch 5 kg nahoře :D a zvětšeného bříška).

Tak to třeba někomu pomůže.
A vám, co jste si udělaly tenkrát na mně čas a odepsaly jste mi, moc děkuju. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.26 21:48

Ahoj, vidite na tech trstech neco? Me prislo ze na obou se neco rysovalo

• Citovat
  • Upravit
639
26.4.26 00:27

To ale moc gratuluji! ❤️ Ono je možné, že ta nespolehlivost testů může být způsobená tím, že tu všechny loví duchy, ale může se jednat o biochemické těhotenství…mě nikdy falešnou pozitivitu neukázal 🙂
17tt už je poměrně znát, to máš polovinu těhotenství na dosah, pak už to bude utíkat zběsile a ani se nenaděješ a miminko ti bude lézt, jako ti moji dva lumpové 😊 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
26.4.26 21:35
@Anonymní píše: Více

Ne. Zopakuj za tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.4.26 10:29