Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vzdy jsem se testovala mamatesty a nikdy me nezklamal. Falesne pozitivni nebyl nikdy zadny a kdyz mi jednou ukazal to co tobe tak jsem byla (jeste jsem
) tehotna. Jen carka silila -druhy den vic a treti absolutni dalnice ![]()
Ahoj holky, tak hlásím novinky. Vypadá to, že dušík se pomalu, ale jistě dovybarvuje
. Zkoušela jsem to na třech různých testech a takhle to zatím vypadá. Rovnou by mě zajímalo, kdy asi tak volat doktorce? Má smysl s tím pospíchat?
@Aevin88 píše: Více
Tak to vypadá super, gratuluji! ❤️ Každopádně pospíchat nemá smysl, objednávají většinou tak na 8tt, dřív nic moc neuvidí…
Pekně, to vypadá dobře
Já byla u Dr. teď přibližně ve 4+2tt, to nic neviděl (byla jsem tam kvůli cytologii). Objednal mě ale hned na kontrolu za dva týdny, tedy na cca 6+2, to by asi mělo být už vidět, ale je to asi spíš pro potvrzení, že je těhotenství v děloze.
původně jsem chtěla jít až kolem těch 8tt, teď se ale těším, že snad něco uvidím i dřív (pro klid na duši) ![]()
@CatOnTheMoon Moc děkuju. Já jsem právě někde na internetu četla, že se nemusí spěchat. Tak dobrý, bála jsem se, abych nedostala od doktorky vyndáno, když ještě počkám ![]()
@Kamila753 Super, ještě teda vydržím. A držím palečky, ať se na kontrole ten hrášek už ukáže ![]()
Ahojky holky, napadlo mě sem napsat, jak to všechno nakonec dopadlo, kdyby někdo do budoucna řešil podobné otázky a hledal v diskuzích odpovědi.
Ukázalo se, že jsem se na Mamatest spolehnout ve finále mohla. Těhotenství jsem dostala potrvrzeno a dnes už jsem 16+2tt. ![]()
Stále mi to přijde trochu neuvěřitelný, jelikož do teď nemám ani jeden příznak.(kromě teda těch 5 kg nahoře
a zvětšeného bříška).
Tak to třeba někomu pomůže.
A vám, co jste si udělaly tenkrát na mně čas a odepsaly jste mi, moc děkuju. ![]()
Ahoj, vidite na tech trstech neco? Me prislo ze na obou se neco rysovalo
To ale moc gratuluji! ❤️ Ono je možné, že ta nespolehlivost testů může být způsobená tím, že tu všechny loví duchy, ale může se jednat o biochemické těhotenství…mě nikdy falešnou pozitivitu neukázal 🙂
17tt už je poměrně znát, to máš polovinu těhotenství na dosah, pak už to bude utíkat zběsile a ani se nenaděješ a miminko ti bude lézt, jako ti moji dva lumpové 😊 ❤️
Já mám tedy s mamatestem dobré zkušenosti, když vyšel, bylo těhotenství ![]()